Nanna -

Good morning 

 • B-day party  Gud, tiden går så fort! Glemte alt om å legge ut bilder fra forrige helg, jeg. Vi var som sagt til bursdag hos fetteren min, og på søndag var jeg i enda en bursdag. Klarer ikke å følge med tiden, siden den går så fort. Det har kanskje noe å gjøre med at vi har eksamen snart, og tusen ting å pugge på. Men men, det er over snart! Vi har faktisk samfunnsfags eksamen d. 6 oktober, og naturfag d. 7, men satser på det går fint så lenge jeg pugger:) 


 • Those days  greys anatomy animated GIF

  Vi har vel alle slike dage en gang i blant, og i dag beskriver dette ganske godt dagen min. Det å skal jobbe på en søndag er ikke alltid like gøy, men det må jo gjøres. Nå skal jeg straks komme meg ut senga og spise frokost, før jeg drar avgårde mot jobben. Skal heldigvis bare jobbe fra 11-14 i dag, så det er egentlig ikke så ille.

 • Ready for birthday  Hei hei! Ville bare stikke innom for å si at jeg fortsatt lever. Har hatt mye på planen denne helgen, og straks drar jeg i enda en bursdag. Det er ikke ofte man opplever to bursdager på èn helg, men det er gøy å ha mye å gjøre en gang i blant! Blogges i morgen
 • Old days • Times fly  Fy, tiden går alt for fort og i morgen er det allerede helg. Det virker som det var tirsdag i går jo. Framføringen på onsdag gikk forresten utrolig bra. Fikk bare positive tilbakemeldinger, så nå kan eksamen bare komme:) I dag hadde vi aktivitets dag på skolen hvor vi prøvde ut litt forskjellig styrketrening, og etterpå var det en kjent amerikaner, Chris Macdonald som hadde et foredrag. Alt i alt har det vært en veldig bra dag, og i morgen blir nok enda bedre. Vi skal på stjerneløp i skogen hele dagen, haha. Det blir sikkert gøy, det. Så lenge det ikke regner!  • It could be much worse  Trenger virkelig et motivasjon tips som dette i disse dagene. Jeg har så utrolig mye å gjøre nå for tiden, på samme tid som jeg er sykt stressa over framføringen i morgen. Ikke fordi vi skal framføre foran tretti folk, men fordi dette har noe å si for om vi kommer videre eller ikke. Har virkelig lyst å komme meg gjennom grunnforløpet slik jeg endelig kan starte på utdanningen og selv om det bare er 15 uker igjen, ser jeg ingen ende på dette her. Nå for tiden har vi et prosjekt om barn, og i går fikk vi en case som vi skal framføre i morgen. Det er utrolig mye å gjøre på så kort tid, men håper og tror vi kommer til å klare oss fint i morgen! Vi er heldigvis førstemann ut, så da får vi slappe resten av dagen mens de andre framfører:) Alt i alt går det veldig bra, så har egentlig ikke noe å klage på, hehe.
 • Foto: Sunset

 • <'3

 • Sykle litt hit og dit  Nå skal jeg straks bytte ut den stramme jeansen med trenings tights før vi legger ut på en liten søndags tur. Momse og moffe har dratt meg med en sykkeltur, så kommer uten tvil til å få vondt i rumpa i morgen. Selv om de begynner å komme opp i årene, har jeg fortsatt utrolig spreke besteforeldre som mer enn gjerne tar en søndagstur på 24 km. så da får jeg heller finne fram smilet og sykkelhjelmen uten å klage :) Dagens outfit kommer senere, så det er bare å følge med! • Lørdag, kjære lørdag  Ah, det er så deilig med helg! Greys står allerede på full guffe på tv'en og pysjen er byttet ut med verdens mest behagelige joggebukse. Frokosten er inntatt og jeg fullt i gang med maraton. Hehe, dager som disse ♥ Litt senere tenker jeg å ta en tur ut, det er så fint vær i dag, så får nesten komme meg ut litt. Sommeren har kommet tilbake for en kort periode, så jeg skal ikke klage!

 • Friday, I love you  Nå er det snart klart for helg, men først venter tre timer på jobben i morgen etter skolen. For første gang på lenge har jeg fri i helgen, og det er så utrolig herlig! Husker ikke sist jeg slappet av og daffet rundt i pysj hele dagen, så dette skal helgen brukes på. Greys anatomy skal settes på tven og så er det dømt maraton. Denne uken har vi hatt barnetema og på onsdag var det førskole klasser på besøk, gjett om det var stress å lage frukt spydd til nitti barn? Ha ha, vi kom oss hvertfall gjennom dagen og rakk det i siste liten før de kom. 

 • Jobbe, jobbe, jobbe  Den første jobbdagen er overstått og det er èn vakt igjen for denne helgen. Skulle ønske denne helgen aldri skulle slutte, rett og slett fordi jeg vil jobbe enda mer, hehe. Vi hadde ganske travelt i dag, men timene fløy avgårde. Det var tre ungarbeidere og èn leder på jobb, så det sier jo litt hvordan det gikk, haha. Vil ikke si det gikk så veldig bra da vi sto ved kassen alene uten den kjære lederen vår. En som sto ved kassen for første gang, og to som ikke var 100% sikre. Det ble litt feil her og der, men det gikk overraskende bra. Men men, det gjør absolutt ingenting når kundene er tålmodige, og man har noen fine kolegaer rundt seg! Ah, jeg er så heldig å ha flotte mennesker rundt meg hver dag♥

  I morgen blir det enda en jobbdag, men før det skal jeg ta på meg pysjen og kose meg med Greys. I morgen skal dere forresten få se den flotte kjolen jeg fikk fra sheinside for noen uker siden. Den er såå fin!
 • Dream • Livet er herlig  Ah, livet er herlig! Jeg har det veldig bra for tiden. Tiden går for det meste til lange skoledager med herlige folk, som blir avsluttet med en treningsrunde på tredemølla eller elipsiaen. Hverdagene går så utrolig fort, og i morgen er det helg - igjen igjen. Føler akkurat jeg har vært i Norge jo, selv om det er snart en uke siden. Helt sykt hvor fort tiden går. Ikke fordi jeg trenger helg, men skal bli deilig å få litt fri fra tavleundervisningen og bøkene. Jeg skal jobbe hele helgen, så mye avslapping blir det ikke, men det går greit siden jeg skal jobbe med fine folk! Nå følte jeg det ble litt vel mye positivitet fra min side, men sånn er det en gang i blant, hehe. Nå skal jeg skru av pcen og slå på tven for å se på favoritt programmen til hele familien. Ha en fin helg og kos dere!

 • sunglasses • Happy life  Jeg har det veldig bra for tiden. Skolen er spennende, folkene i klassen er helt fantastiske, og for første gang på flere år gleder jeg meg til å dra på skolen hver dag. Det er virkelig en herlig følelse å stå opp og glede seg til skolen. I dag hadde vi om sunnhet og gjorde mye gøy. Vi fikk også sett treningssenteret på skolen som kan brukes før eller etter skolen, og rett etter vi sluttet gikk Majs og jeg for å teste ut shake maskinen. Det er maskin man skal stå på og så vibrerer det i hele kroppen, det var gøy skal jeg si dere. Vi stå der i godt 15 min. før vi var helt ferdige og støle i kroppen. 

  Nå ligger jeg å slapper av på sofaen. Jeg har fri fra jobben i halvannen uke nå, så tenker å starte opp med treningen neste uke. Jeg er så forkjølet for tiden, så det er ingen vits i å begynne før det er helt borte. Nå er det heldigvis bare to dager igjen til helg. To dager til jeg sitter på flyet mot Norge. Tiden går så fort at ikke jeg klarer å følge med. Gleder meg hvertfall veldig til å se familien og venner i helgen, tror dette kommer til å bli en veldig fin helg 
 • Blondie 4 ever • Ny og bra start  Hei hei! Nå er det lenge siden jeg sist har blogget, men har hatt utrolig mye å gjøre den siste tiden. Jeg begynte på skolen på mandag, noe som var veldig spennende og skummelt på samme tid. Jeg skal være på grunnforløpet i 20 uker, det er for dem som har kommet rett for 10. klasse, eller de som er eldre. Jeg går i klasse med 31 andre folk, den eldste er 27 år og de yngste er 16, så det er ganske mye aldersforskjell for å si det sånn. Men det går nok fint så lenge det bare er 20 uker.

  Som sagt har jeg hatt mye på planen den siste tiden, og jeg har fått meg ny jobb! I går var jeg på jobbintervju hos Petworld. Det gikk veldig bra, og i dag ble jeg ringt opp av sjefen som lurte på om jeg fortsatt var interresert i jobben :D Hvertfall har jeg fått en kjempe fin start i Danmark, og er veldig spent på hvordan skolen blir framover.

 • Good morning • Opp og hopp  Godmorgen dere!

  Jeg våknet ganske tidlig i dag i forhold til alle de andre dagene i denne uken, men en gang må jo være den første. Om en liten stund må jeg dra til legen for å sjekke halsen igjen. Den har ikke blitt noe bedre på en uke, og siden jeg skal begynne på skolen på mandag begynner jeg å bli litt stressa med hensyn til hosten og feberen. Haha, det er ikke bare bare å være i Afrika en hel måned uten å bli syk. Nå må jeg komme meg ut senga og spise litt frokost før jeg drar, men tanken på det kalde gulvet frister ikke noe særlig. Har mye heller lyst å ligge under den varme dyna med en kopp te og se på Keeping up with the Kardashians. 

 • Linkerunde  Tenkte å ha en liten linkerunde der jeg velger ut noen blogger jeg liker. 
  Legg igjen en kommentar så kanskje jeg velger deg!

  #linkerunde #konkurranse

 • Summer feeling • Keep calm and..  God morgen! Nå er jeg klar for enda en spinningstime på SATS. For en fin måte å starte dagen på! Nå må jeg nesten bare kaste meg ut senga og spise frokost før jeg drar bort til treningssenteret. Etterpå skal jeg vaske badet og pakke ned resten av tingene mine. Tenk dere, nå er det tre dager igjen til jeg flytter til Danmark. Rommet mitt står klart, så på fredag er det bare å flytte inn tingene mine før jeg kan nyte helgen. Det blir skikkelig familiehelg før skolestart på mandag, minus pappa fordi han må være igjen her for å jobbe.

 • Here we go
  Nå har vi akkurat spist middag og er klare for å dra mot treningssenteret. Det er hundreår siden forrige spinningstime, så skal bli godt å få syklet litt, selv om ikke jeg er så veldig fan av det. Haha, vil mye heller snøre på meg joggeskoene og ta meg en joggetur ute, men i dette været er det nesten umulig. Regnet plasker ned, og det har gjort det i hele dag. Argh, det er så typisk! Jeg drar til Danmark på fredag, og så er det såpass dårlig vær de siste dagene. Haha, norsk sommer på sitt beste..

 • Unblogged pictures

 • Magisk rekekveld på sjøen  Tiden fløy avgårde i går og plutselig var det tid for å dra mot Oslo, så rakk dessverre ikke å legge ut antrekket for kvelden før i dag. Vi koste oss i flere timer på sjøen med reker og den magiske utsikten. Det var helt nydelig da sol nedgangen kom, her kommer et lite bildedryss fra turen: • Blogge, blogge, blogge  Jeg legger utrolig mye arbeid i bloggen for tiden, og bruker god tid på både bildene, redigeringen og skrivingen. Dette har jeg begynt på etter jeg kom hjem fra Afrika. Eller, jeg begynte å skrive gode innlegg med mye tekst mens jeg var der, men i og med at nettet ofte var dårlig ble ikke bildene like bra. Det tok hundrefemti år å laste opp èt bilde med en grei kvalitet, men jeg bruker vanligvis å redigere bildene mine på Pixlr (som ligger på nettet) og der hadde jeg ikke sjans til å redigere bildene fordi nettet var for dårlig. Nå som jeg er hjemme igjen har jeg muligheten til å gjøre bloggingen enda bedre, og ikke minst tiden det tar. Det er ikke sikkert jeg kommer til å blogge like ofte når ferien er slutt og studiene begynner. Det kan hende det noen dager kommer et innlegg i stedet for to, men kvalitet framfor kvantitet.  Jeg har hvertfall veldig mye motivasjon til å blogge nå, så skal bruke mest mulig tid på det før ferien slutter for min del. 9 dager igjen! Skolen nærmer seg med stormskritt. I år er ikke skolen noe jeg gruer meg til, jeg ser derimot veldig fram til det og gleder meg til å komme i gang med studiene. 

  Når begynner dere på skolen igjen?

 • Morgenstund har gull i munn  God morgen! Jeg våknet for en halv time siden fordi sola skinte rett gjennom vinduet. Liker å våkne på den måten, men kunne sikkert sovet en time til hvis ikke det hadde vært for sola. Vel vel, nå er jeg hvertfall våken og klar å starte dagen med en kopp te. Er fortsatt utrolig sår i halsen, men hostesaften hjelper en del. Håper jeg blir bedre til i kveld, da står en magisk båttur på planen, med reker i solnedgangen. Ahh, gleder meg allerede! Det er så idyll å gjøre slike ting på sommeren. Norsk sommer på sitt beste Nå får jeg komme meg ut senga slik at jeg ikke bruker opp hele dagen her. Det hadde vært synd å gå glipp av det nydelige været. Jeg må bli brun mens jeg fortsatt har sjansen, så det blir vel litt soling på meg i dag.

 • Hello August  Tenk det er 1. august allerede. Hvor har tiden blitt av? Føler nettopp begynte sommerferien, jeg. Månedene, ukene og dagene går så utrolig fort - særlig når man har mye å gjøre. For en måned siden hadde jeg akkurat blitt ferdig med eksamen og ungdomsskolen, og plutselig satt jeg på flyet til Afrika. Tiden i Ghana gikk minst like fort, og før jeg visste av det var jeg på vei hjem. Jeg er så utrolig takknemlig over å ha blitt kjent med så mange herlige mennesker gjennom sommeren, og for å ha opplevd så mye i år. Før jeg vet av det sitter jeg på skolebenken og lære om sykdommer og hvordan kroppen er bygd opp. Snart begynner veien mot sykepleier utdanningen. Tiden går så fort, og noen dager får jeg bare lyst å sette tiden på pause. Nettopp derfor er det viktig å nyte de fine øyeblikkene i livet, du vet aldri når de kommer igjen.
 • Sommer i Norge  God morgen!

  Nå drar jeg straks bort til legen for å sjekke ut hosten jeg har fått etter jeg kom hjem fra Afrika. Har egentlig ikke noe lyst å dra til legen, men har vært en hel måned i et land som har mye rare sykdommer, så må nesten bare få sjekket det. Det er så varmt for tiden, så etterpå er det rett hjem for å sole seg. Ble ikke like brun som jeg hadde håpet på i Ghana, så det passer meg egentlig ganske bra at det er så varmt i Norge! Nå er det ikke lenge igjen av ferien, men gleder meg veldig til å komme i gang med studiene.

  #sommer #afrika #ferie #sol

   

 • Run, run, run  Vekkeklokka ringte klokka seks i dag tidlig, og da var det bare å slenge på seg joggeskoene for å ta en joggetur. Følte jeg skulle dø så trøtt jeg var i det sekundet jeg begynte å jogge, men det ble bedre etter hvert. Da jeg kom tilbake var jeg helt våken og klar for en ny dag. Å trene tidlig på morningen er faktisk utrolig digg, man rekker ikke å tenke noe særlig med en gang man våkner, og da er det lettere å komme seg avgårde. I tillegg er dette en super måte å starte dagen på og man slipper å tenke på trening senere på dagen! Ikke fordi det er noe problem, gleder meg som oftest til trening, men noen dager er det greit å trene tidlig på morningen. Det skal hvertfall jeg gjøre mer framover!  Nå skal jeg lage meg frokost før turen går mot Sverige med mamma. Hun har ferie denne uken, så da skal vi kose oss før hun begynner på jobben neste uke. Jeg har fortsatt ti dager igjen av den norske sommeren før jeg drar til Danmark og sommerferien er over for min del, så den siste tiden av sommerferien skal nytes fullt ut.


  Når på dagen liker du best å trene?

 • Bildedryss  Som dere kanskje har fått med dere hadde jeg en veldig koselig lunsj med jentene på onsdag. Vi koste oss noen timer med lunsj, brownies, photoshoot og iskrem. I tillegg var været strålende og sola sto høyt på himmelen, så det kunne ikke vært bedre! Jeg kommer til å savne disse jentene utrolig mye når vi begynner på forskjellige skoler etter sommeren, men det er heldigvis ikke lenge til vi møtes igjen Her kommer et lite bildedryss fra lunsjen:

  Fikk denne veldig søte pandaen av Wegatha fordi jeg flytter til Danmark etter sommerferien. Tusen takk snille deg!
 • Afrika, here I come  Kofferten er pakket. Kameraet er ladet. Den første malariapillen er svelget, og reisefeberen har ankommet for fullt. Jeg er nå klar for å dra til Ghana, og gleder meg som en liten unge! Jeg kan ikke love noe bra blogging hele tiden fordi nettet gjør som det vil; kommer, forsvinner og kommer tilbake. Likevel skal jeg prøve å få til å blogge hver dag, hvis ikke nettet går bort. Straks skal jeg dra til flyplassen for å vente i noen timer før flyet går mot London. Nå er det ikke mange timer igjen til jeg sitter på flyet mot Afrika.

 • gifs  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

 • Lunsj med jentene  Nå holder jeg og Linnea på å fikse oss ferdig til gjestene kommer. Jentene kommer på lunsj om en liten times tid så har egentlig ikke mye tid på meg. Jeg drar til Ghana på fredag så dette blir en liten avslutning for de i gjengen som fortsatt er hjemme daa:) Det blir hvertfall kjempe koselig! Dagens antrekk kommer senere, nå må jeg logge av pcen og hjelpe Linnea med maten.

 • #threedays  Tre dager igjen til Afrika!

  Reisefeberen er ankommet for fullt og jeg er nesten ferdig pakket for Ghana. Det blir utrolig deilig å komme seg bort fra kalde Norge en liten stund og bare nyte varmen, er så kaldt for tiden at jeg faktisk går med kosesokker og joggebukse. I forhold til temperaturen i Norge er det 28 grader i Ghana, litt sykt å tenke på. Nå tenker jeg å pakke litt før jeg skal fikse noen få ting til lunsjen i morgen. Linnea skal overnatte i kveld så det blir veldig koselig! Jeg anbefaler alle som er interessert i sying å sjekke ut bloggen hennes HER.

  Skal du gjøre noe gøy i sommer?

 • Just do it  Nå drar jeg straks avgårde for å få unnagjort dagens første treningsøkt. Jeg har planlagt to treningøkter i dag, en steptime i dag tidlig og en steptime i kveld. Har sykt mye motivasjon for tiden og får ikke trent i Ghana så da skal jeg trene litt ekstra fram til fredag. Det kan bli spennende å se hvor mye kondisjon og muskler jeg har mistet når jeg kommer hjem fra Ghana, hadde kommet skikkelig inn i styrketreningen så føler det er litt bortkastet nå. Har gitt opp alt av styrketrening akkurat nå og fokusere heller på kondisjonstrening og morsomme gruppetimer. Vi skal jo gå ganske mye i Ghana, og skal begynne på treningen med en gang jeg kommer hjem så det går nok fint. Nå drar jeg på trening og så blogges vi senere!

  Skal du trene idag, isåfall hva?

 • Magisk kyllingsuppe  I går kveld var vi på matkurs hos Yumelda. For en stund siden spiste vi nydelig kyllingsuppe hos henne og i går lærte hun oss å lage den. Skulle ønske jeg var like flink til å lage asiasisk mat som henne. Den kyllingsuppen er helt magisk! Nå har jeg altså lært meg å lage asiasisk kyllingsuppe så tenker å prøve meg på det en gang i neste uke. Nå holder jeg på å skrive pakke liste til Ghana. Det er ganske vanskelig å finne ut hva man skal ha med og ikke ha med, men satser på mamma hjelper meg når hun kommer tilbake fra flyplassen. Sofie drar til Danmark og er borte til starten av august, så nå er jeg ene barn resten av sommerferie, haha:)
 • Feeling like a princess • Vitnemålsutdeling  Kvelden i går var fylt med latter, tårer, gråting og enda mer latter. For en morsom kveld! Vi hadde vitnemålsutdeling og før det var det avslutning med klassen. Vi kom på skolen for å møtes med klassen halv annen time før og gjorde mye morsomt. Etterpå var det vitnemålsutdeling med musikk og greier. Ikke fordi det var så veldig spennende, men var koselig å avslutte ungdomsskolen på den måten da. Det varte i nesten to timer. Trodde føttene mine skulle falle av så vondt jeg hadde, haha. Neste gang må jeg lære meg å gå i de høye skoene en dag eller to før, men hadde sykt dårlig tid så da bare slang jeg de første skoene jeg fant ned i baggen. Det var som sagt en veldig koselig kveld, men nå er jeg veldig glad for å ha sommerferie. Var så lei av skolen på slutten at jeg trodde den aldri skulle ta slutt, men det gjorde den heldigvis! Etter vitnemålsutdelingen sa vi hade til lærerene, folkene og gjengen. Det var veldig trist å si hade til gjengen siden det er så mange som jeg ikke får sett før sommeren er over, men satser på å se mange av dem neste uke. Etterpå dro vi til Linnea og tok hundrevis av bilder før vi sa hade til Francisca som dro til USA i dag tidlig. Hun er borte i hele 5 uker, men jeg drar snart til Ghana og Linnea til Sverige, så vi får møtes igjen når vi kommer tilbake:)

  Nå er det sommerferie og denne sommeren skal bli helt fantastisk!

 • Under 24 timer igjen...  Hei hei! Tenkte bare å stikke en tur innom bloggen før jeg drar på skolen. Det er vitnemålsutdeling i kveld, men først skal klassen samles og gjøre litt av hvert. I morgen er jeg ferdig med ungdomsskolen! Det er litt uvirkelig å tenke på i og med tiden har gått utrolig fort. Jeg husker første dagen på ungdomsskolen der alt var skikkelig kleint og alle var fjortisser som gikk med et tonn maskara. Den tiden var likevel utrolig koselig fordi vi ble kjent med nye folk som betyr veldig mye den dagen i dag. Jeg kommer til å savne folkene i gjengen, men for min del er det ikke så veldig trist å slutte på ungdomsskolen, fordi jeg vet jeg kommer til å møte folkene snart. Hvis jeg skal være helt ærlig gleder jeg meg til å komme bort fra skolen og ikke minst lærene. Skolen er ikke noe særlig å skryte av, og jeg synes ikke lærene var spesielt flinke heller. Der imot har jeg møtt noen fantastiske mennesker som jeg er veldig glad i, så det gjør vel opp for lærene og selve skolen. 

  Nå skal jeg slutte å skrive noe mer om skolen, for snart er det sommerferie! Denne sommeren skal bli helt fantastisk og jeg gleder meg masse til å bli kjent med nye folk og oppleve nye ting. Jeg må nesten bare logge av pcen nå fordi vi drar snart. Legger til et bilde på slutten som beskriver humøret mitt om et par timer. Ha en fin kveld dere, og lykke til dere som skal på vitnemålsutdeling! • Sommerfest  Nå kommer det et lite bildedryss fra sommerfesten vi hadde hos Linnea på søndag. Det var veldig gøy og tiden fløy avgårde. Vi spiste god tapas og koste oss i flere timer med prating, dansing og kubbespill. Det blir rart når vi skilles etter sommeren, men da får vi bare ha enda flere koselig jentekvelder!

 • Almost done  1 DAG IGJEN AV UNGDOMSSKOLEN! I morgen er siste dagen på ungdomsskolen og er vi ferdig. Den siste uken har føles som en evighet, men likevel har alt gått så fort. Hvis jeg skal si det, gleder jeg meg veldig til å komme meg bort fra skolen en stund, før jeg skal tilbake på skolebenken i august. Men jeg håper og tror at skolegangen blir gøy framover! I morgen skal vi være èn time på skolen og på kvelden er det avslutning og vitnemålsutdeling. 

  I dag skal jeg være med beste jentene og senere blir det jentekveld og overnatting. Dette blir den siste gangen vi overnatter alle tre på en stund fordi Francisca drar til USA på fredag, heldig grisen. Den første uken av sommerferien skal brukes på trening med beste Linnea og pakking til Ghana. Omg, tenk at det bare er 10 dager igjen og så sitter jeg på flyet mot Ghana. Håper tiden kommer til å gå super fort! Gleder meg utrolig mye:)

  Skal du gjøre noe gøy i sommerferien?

   

 • Just do it  For en kort og intensiv treningsøkt vi hadde i dag! Jeg dro med Linnea på SATS rett etter skolen for å trene litt, og vi jammen meg ikke noe mer enn 13 min. Snakk om en kort treningsøkt, haha Dette er den korteste treningsøkten jeg noen gang har vært med på. Vi kjørte intervall trening på starten og mens Linnea styrketrente, fortsatte jeg med litt jogging. Det ble til 2,5 km på tredemølla og så var vi ferdig trent for i dag. Mange lurer på hvilke slags intervaller jeg kjører og hvor mye stigning jeg løper på. I og med at jeg har hatt skade på kneet bruker jeg alltid å ha 0,5 på stigning, uansett om jeg går, jogger eller springer. De gangene jeg powerwalker setter jeg på alt fra 4 - 15 i stigning sånn at det blir oppover bakke. Da går jeg som regel på 7 - 7,3 i hastighet.

  Når jeg kjører intervaller, løper jeg på alt fra 13,5 - 15 avhengig av hvor fort jeg orker å løpe den dagen, og da springer jeg 20 sekunder, har 10 sekunder pause, springer 20 sekunder, 10 sekunder pause osv. Da tar jeg som regel 8x4 eller 10x4. Håper dere fikk svar på noen av spørsmålene deres, og hvis dere lurer på noe mer er det bare å legge igjen en kommentar. • Summerparty  Det ble dessverre ingen bra blogging i går, men skal prøve å ta det igjen i dag. Hele dagen var jeg i Oslo og på kvelden dro jeg på sommer/avslutningsfest hos Linnea, så rakk ikke å blogge. Det var utrolig koselig å være med alle jentene, det er litt kjipt det går så lenge mellom jentekveldene med alle samlet. Etterpå kommer kveldens antrekk og et eget innlegg om avslutningsfesten! Nå må jeg rydde i skapet og begynne å pakke tingene mine - det er ikke lenge igjen til Ghana og Danmark!

 • Summer  For øyeblikket sitter jeg på verandaen med en is i hånda, mens jeg ser ut på det fine været og prøver å blogge bra. Det er ganske vanskelig å blogge bra når man sitter med en is i hånda, men jeg prøver hardt Jeg fikk ny pc av mamsi og papi på onsdag så jeg holder på å fikse noen greier på pcen nå. Hvis dere vet om noen bra sanger som passer til sommeren er det bare å si ifra, trenger masse nytt musikk!


     Nå til en annen ting: Mange av dere har spurt om jeg er mer aktiv på noen andre plasser enn bloggen. Jeg er ikke alltid like flink til å blogge hver dag, men er veldig aktiv på instagram og legger ut flere bilder hver dag. Nannane heter jeg på instagram, dere er velkommen til å følge meg. Jeg tenker å lage et innlegg med bilder fra instagram hver uke siden jeg tar så mye bilder, så det kommer sikkert snart her på bloggen.

  Vet du om noen fine sommersanger?
 • Summerfeeling  Jeg har så mye sommerfølelse for tiden. Været er helt topp og gradestokken nærmer seg fort 27 grader, livet kunne ikke vært bedre! Nå er det ikke lenge igjen til sommerferien, gleder meg veldig. Denne sommerferien kommer til å bli fylt med nye minner, og ikke minst varme. Haha, jeg hater vinteren mer enn noe annet så jeg setter utrolig mye pris på sommeren:)

  Nå drar jeg straks avgårde for å se på pc med mamma, etterpå drar jeg på stranda med Francisco og Linnea. Vi har fri siden vi hadde eksamen forrige uke og de andre har eksamen i dag, så da er det noe ikke annet å bruke tiden på enn å kose seg med bestisene! I kveld skal vi overnatte og imorgen skal vi på Frognerbadet med klassen. Dette har vært en kjempe fin uke fram til nå, og helgen kan bare bli bedre ettersom vi skal ha strand-party på lørdag.

 • Framtidsplaner  Hei! Har egentlig ikke noe å blogge om, men tenkte likevel å stikke en tur innom bloggen. Denne dagen har jeg brukt på å bilder til bloggen, jeg brukte omtrent fem timer på alt! I sted snakket jeg med mormor på face-time. Hun hadde vært på foreldremøte på skolen jeg skal gå på i Danmark, og hadde mye spennende å fortelle. Jeg skulle nesten ønsket jeg kunne blitt med og fått vite alt informasjonen, men visste ikke om jeg kom opp i eksamen denne uken eller forrige så kunne ikke dra. Hun fikk hvertfall med seg mye på møtet og fortalte masse. Som dere kanskje vet skal jeg begynne på en Sosial -og sunnhet/helse skole siden jeg skal utdanne meg til sykepleier, og da skal vi faktisk ha en time med gym hver dag - noe som er midt i blinken for meg! Ååå, nå gleder jeg meg sykt til å begynne. Har hørt mye bra om skolen, og alle de jeg kjenner som har gått der har bare snakket positivt, så jeg er veldig spent. Ok, nok snakk om skole, det er jo sommerferie snart! Nå skal jeg skru av pcen og bruke litt tid med familien før jeg legger meg.

  Hvilken skole skal du gå på etter sommerferien?

 • Dagens inspirasjon
 • Summerdays

  Sommerdager som disse! Ah, kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker sommeren. Sommeren er det beste som finnes, det kan på mange måter endre en som person. Jeg har gått fra å være stressa og irritert mesteparten av vinteren, men det endret seg fort. Med en gang sola begynte å titte fram og gradestokken rundet 23 grader, fløy humøret rett i været. Jeg har aldri vært så lykkelig som nå, og for å si det sånn: det er en helt utrolig følelse som ikke kan beskrives med ord. 

  Ok, nå ble det mye klisjé her. Nok om det! I dag slutter jeg halv 12 på skolen og da drar jeg rett på trening. Skal bare være to timer på skolen siden jeg hadde eksamen forrige uke, og pulje 2 skal ha det denne uken, så da blir det mye fri på meg! Yey:) Etter treningen skal jeg rydde i skolesakene og ta av bokbind av skolebøkene. Nå er det ikke lenge igjen til sommerferiiiien, og som jeg gleder meg!

 • Kolsåstoppen  Dette er andre gangen på en uke jeg har gått til Kolsås toppen. Det er så utrolig fint og skulle gjerne sittet hele dagen for å se på den nydelige utsikten! Hvertfall dro jeg dit med familien i dag, noe som var kjempe koselig. Nå er jeg så sliten at ikke ord kan beskrive det. Tenker å legge meg tidlig, men det kommer ikke til å skje siden jeg har begynt på den nye sesongen av Greys anatomy. Den er sykt spennende og når jeg begynner på én episode, blir det ofte til to eller tre. Sånn kan det gå, haha:)

  Har ikke noe spennende å blogge om, så hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om er det bare å si ifra. Jeg ser folk har begynt å stille spørsmål om Ghana i kommentarfeltet, så de skal jeg svare på snart. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre HER.

 • Nike free run

 • Ut på tur, aldri sur


 • Dagens inspirasjon


 • JUST DO IT  Hei!

  Håper dere koser dere ute i finværet mens jeg leser til eksamen. Jeg ble trukket ut i går og kom opp i norsk muntlig, nå holder jeg på å lese som en gal for å forberede meg til eksamen. Det er sykt mye som skal lese og pugges, men det er helt greit i forhold til andre fag. Jeg hadde en følelse av at jeg skulle komme opp i naturfag eller matte, men heldig som jeg var skjedde ikke det Norsk muntlig er vel ikke så ille som jeg tror, selv om man må kunne sykt mye om forfatteren og tekstene, men jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg overlever eksamen. På fredag er jeg ferdig med alt av vurderinger og karakterer på ungdomsskolen, og da skal det feires! Det er virkelig en stor motivasjon å vite jeg blir ferdig på fredag etter eksamen, så tiden fram til eksamen skal jeg stå på litt ekstra.


  Når har dere eksamen? Isåfall, hva kom dere opp i?

 • Ut på tur, aldri sur  Hei og hopp! Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra en tur på Kolsåstoppen. Har aldri vært der før, så rett etter skolen dro jeg Linnea og Francisca med meg.. Eller det vil si; Linnea dro oss etter henne nesten hele veien opp, og etter litt klaging var vi plutselig på toppen. Det var ikke så langt, men masse steiner overalt og ikke minst frykten for hugg orm. Haha, vi gikk med pinne hele veien i tilfelle det plutselig kom slanger!

  Vi kom oss hvertfall til toppen i live, og der var vi en time. Utrolig hvor fort en time kan gå, føltes som om vi var der et kvarter eller noe. Vi tok masse bilder som dere får se imorgen! Francisca har bildene på kameraet sitt, så hvis treigingen får lastet over bildet på minnepennen min imorgen skal jeg få til å lage et innlegg med bildedryss :D

  Det var i hvertfall kjempe koselig og må definitivt gjøres igjen. Utsikten var helt utrolig og selskapet var ubeskrivelig. Haha, vi har det alltid like gøy når vi er sammen! Tiden flyr avgårde, og i dag var minst like perfekt som de andre<3

 • IBIZA


 • Shay Mitchell - inspo

 • Foto: hope  When the world says, "Give up,"
  Hope whispers, "Try it one more time."


  Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen, men jeg har hatt så mye å gjøre den siste tiden. Hele uken har gått til eksamensforberedelser siden vi hadde eksamen i norsk og nynorsk på torsdag og fredag. Akkurat nå blogger jeg fra mobilen, men jeg tror jeg er tilbake veldig snart med vanlig blogging!
 • hits