Nanna -

Meld deg på månedens bloggOrker ikke å skru på pcen nå, har lagt i senga og vært syk siden jeg kom hjem fra skolen. Men jeg minner dere om at jeg skal velge ut månedens blogger imorgen, så det er siste sjanse for å melde dere på om du ønsker å bli månedens blogger (du kommer inn på innlegget ved å trykke på "månedens blogger" i sidemenyen). Nå skal jeg prøve å få i meg litt drikke og slappe av.

Jeg legger ut litt bilder fra i går siden jeg ikke har noe lyst å ta bilde av meg selv akkurat nå, håper dere skjønner.

Glad i deg, Winnie!

 • Lese bloggen din?  Jeg har så utrolig lite inspirasjon for tiden, så trenger noe nytt inspirasjon til bloggingen. Derfor tenkte jeg at jeg skulle begynne å lese noen nye blogger. Skriv litt om hva bloggen din handler om, så tar jeg en titt og kanskje legger igjen en kommentar! • Brownies  Du trenger:

  • 3 egg
  • 3 dl sukker
  • 1,5 ts vaniljesukker
  • 150 g margarin
  • 5 ss kakaopulver
  • 2,25 dl mel  Slik gjør du:

  1. Varm opp ovnen på 180 grader. Smelt margarin i en kjele, mens du rører egg og sukker.

  2. Ha i de andre ingrediensene og rør godt.

  3. Stek kaken på den nederste rillen i ovnen i ca. 5 - 15 min.

  Så det godt ut?
  Har du laget brownies før? 

 • Dagens antrekk #290113


  //Bukse Gina Tricot //Sko ? //Skinnjakke Vero Moda //Topp Cubus

 • Definitivt ikkje eit mandagsbarn  Flink på nynorsk, eller? Ha ha (NEI), kan like godt øve meg på nynorske overskrifter siden vi har nynorsk prøve neste uke, 2er here I come! Hvertfall har jeg gjort alle leksene for i dag, noe som jeg sjeldent gjør før klokka ti på kvelden, men i dag greide jeg faktisk å gjøre de før klokka tre. Flink vettu! Nå sitter jeg å ser på Greys anatomy, tenkte å legge meg tidlig i dag fordi jeg er så sliten, fin start på uka hehe.

  Hvordan har dagen din vært?

 • Dagens antrekk #280113

  //Bluse Cubus //Bukse Bikbok //Sko Jeffrey Campbell

 • A cold winter day
  //Canon EOS 600D, 18-55 mm 

  Isted var jeg ute å ta litt bilder, og synes noen av de ble fine. Objektivet jeg bestilte for to uker siden har fortsatt ikke kommet, så håper det kommer før neste helg slik det kan bli med på hytta. 

 • Bestilt ---> sydentur!  Å, som jeg gleder meg til høsten! Nå har vi akkurat bestilt en sydentur til september som jeg får i konfirmasjonsgave av mamma og pappa. Vi skal dra til Tyrkia med hele familien, så det blir utrolig koselig siden det ikke er så ofte hele familien er samlet. Jeg og mormor har alltid hatt en drøm om å få svømme med delfiner, så gleder meg sinnsykt til vi skal gjøre det i Tyrkia, det blir virkelig verdens beste ferie.

  Vi skal bo på et hotell som heter Bodrum Imperial og det ligger i Bodrum. Har vært i Tyrkia 1 eller 2 ganger når jeg var liten, men det er lenge siden da. Jeg gleder meg hvertfall utrolig mye og det er bare 9 måneder igjen, hehe. Kanskje jeg skal legge ut noen bilder fra da jeg var i Tyrkia når jeg var liten? Hvertfall legger jeg ut noen bilder fra hotellet vi skal bo på.

  Hva synes dere om hotellet?
  Skal du dra til syden i dette året, i såfall hvor? 

 • Anbefaling: Egyptian Magic cream  Nå tenkte jeg å skrive om et produkt som jeg fikk i posten på mandag. Det var mange som lurte på hva det var, men ingen av dere klarte å gjette hva det var. Jeg har vært så heldig å få lov til å teste ut Egyptian Magic cream fra biggreensmile, du kan kjøpe den her til 339,- Jeg er utrolig fornøyd med kremen, og huden ble kjempe myk etter en stund.

  Egyptian Magic cream er 100 % naturlig og den gjør huden utrolig myk og glatt, den har hvertfall blitt et "må ha" produkt for meg. Den er perfekt om du ønsker å få bort kviser på få dager, og anbefaler alle som ønsker en myk, glatt og feilfri hud å kjøpe den. Noen av bruksområdene for Egyptian magic cream: 

  • Hjelper mot eksem og om hud, den kan også brukes som massasjekrem.
  • Lindrer og mykgjøre leppene.
  • Strekkmerkekrem.
  • Fjerner kviser ganske kjapt, og reduserer arr.
  • Mykgjøre negler og neglbånd.
  • Kan brukes på innsektstikk.

  //biggreensmile.com

  Kremen er veldig populær blant kjendiser som Madonna, Kate Hudson osv. Jeg skal i hvertfall fortsette med å bruke den fordi jeg synes den er utrolig bra +++!
  Hvis dere handler for mer enn 250,- kan dere skrive "RABATT" og få 5% rabatt på bestillinger. 

  Du kan besøke hjemmesiden deres på Biggreensmile.no, jeg anbefaler å ta dere en titt!

  Hva synes du om anbefalingen?
  Skal du kjøpe den? 

  //sponset

   

  Forresten har jeg fått ny header, og jeg er utrolig fornøyd! Den er laget av flinke Silja, du kan besøke bloggen hennes her!

 • F.R.I.E.N.D.S.

 • Hvilken kjole ville du valgt?  Nelly har så utrolig mye fint for tiden, og jeg kan bruke flere timer på å drømme meg bort i fine kjoler og andre nydelige klær. Men nå tenkte jeg å vise dere noen kjoler jeg er helt forelsket i, alle er ganske like men de er fortsatt så ulike på en måte.

  1

  HER

  2

  HER

  3

  HER

  Hvilken av kjolene var din favoritt?

   

 • Innkjøp  I dag har jeg vært en utroliiig dårlig blogger, men dro på Sandvika rett etter skolen med mamma og Sofie så tenkte å vise dere innkjøpene nå. Jeg kjøpte ikke så mye fordi jeg må sparer nå, men jeg kjøpte hvertfall litt.  Singlet fra Cubus  Skjorte fra Cubus


  Lipgloss fra H&M


  Undertøy fra Cubus

 • Foto: Things end, but memories last forever

 • things I do  Er det noe av det samme du gjør?

 • Foto: Fireworks • Ukens spørsmål #5  Hvor er genseren fra? Og hvor mye kostet den?

  Jeg kjøpte genseren på Pieces, og den koster 199,-


  Hva gjør du på fritiden?

  Trener, er med venner, blogger og driver ofte med noe jeg liker å gjøre.

  Beste årstiden?

  Jeg liker snøen og sånn, men sommer er best!

  Liker du sjokolade og hvis du gjør, hva slags?

  Nei, jeg er ikke så veldig glad i sjokolade. Blir så fort kvalm av det!

  Kan du ha sminkevideo?

  Jeg har hatt sminkevideo før, men kan sikkert ha det igjen. HER kan du se en gammel sminkevideo jeg lagde for en stund siden.

  Hvilken serier ser du på?

  Greys anatomy og Pretty little liars.


  10 uvaner?

  Kan lage et eget innlegg om det.

  Hvordan har du det?

  Jeg har det veldig bra, jeg!

  Kan du ha ukens blogg?

  Nei, jeg har månedens blogg og noen ganger har jeg linkerunder.

  Taco eller pizza?

  .... TACO er best!!!

  Hvor mange lesere har du hver dag?

  Jeg har mellom 150 - 300 lesere hver dag, så jeg er veldig fornøyd.


  Hva slags kamera har du?

  Canon EOS 600D

  Får du ukelønn?

  Ja, jeg tjener 200 kroner hver fredag.

  Kan du bli fast leser på blogger som ikke er på topplisten?

  Ja, selvfølgelig! Jeg leser mange blogger som ikke er på topplista.

  Lurer du på noe til neste ukas spørsmål?

 • Dagens antrekk? Nei takk, ikke i dag  Er så lei vinteren nå (untatt i helgen hvor vi står på skøyter og går på ski), så for min del kan det godt være tre uker med vinter og resten av året med sommer! Jeg mister all motivasjon til å gå ut å ta outfitbilder, føler ikke jeg får til å kle meg like fint som jeg gjør om sommeren. Sola går bort før jeg rekker hjem fra skolen, og når jeg endelig rekker hjem før det blir mørkt, er klærne ikke noe verdt å ta bilde av. Nå vet dere hvertfall hvorfor jeg ikke orker å gå ut hver dag for å fryse og bli forkjølet bare for å ta outfitbilder til dere.

  Det eneste som er verdt å vise for dere i dag er er fin singlet som minner meg om sommer og varme.

  Er du lei vinteren?
  Hva liker du best; sommer eller vinter? 

 • Pakke i posten  Nå har jeg nettop vært å hente en pakke på posten så nå må jeg gjøre litt lekser, og etterpå skal jeg se på Greys anatomy. Hele sosial livet mitt sluttet i går da jeg fikk sesong 4, så da skal jeg fortsette med greys anatomy maraton i dag.

  Hva tror du pakken inneholder?

 • Happy Ending  Nå har jeg nettop vært i kirken og fått en konfirmant bibel, haha. Hadde trodd det skulle bli kjedelig og sånn, men det er egentlig ikke så ille som det høres ut. Hvertfall har jeg nå fått bibelen og det er bare 223 dager igjen til konf. Det høres kanskje lenge ut, men plutselig er det den 31. august! Okey, nok om det! Nå må jeg fikse meg fordi noen venner av familien snart kommer på besøk, så jeg begynner å få veldig dårlig tid.  Skal du konfirmerer deg?
  I såfall, kristelig eller borgelig? 

 • Dagens antrekk #190113  //Alt fra Cubus

 • Ut på tur, aldri sur  Fy, så kaldt det er ute nå! Vi sto på ski nesten 3 timer før vi måtte gi oss fordi det ble så kaldt, men det var kjempe koselig! Nå har jeg nettopp dusja så da skal jeg slappe av resten av dagen. 

  Hva har du gjort i dag?

 • Skitur  Jeg har ikke så veldig god tid akkurat nå, vi skal dra ut å stå på ski om 15 minutt og jeg sitter forsatt i pysjen. Hehe, nå må jeg faktisk kjappe meg litt og siden det ikke er noe spennende å blogge om, stikker jeg. Jeg legger til noen bilder fra ifjor, og så blogges vi når jeg kommer hjem. Ha en fin dag

  Liker du å stå på ski?
  Hva skal du gjøre i dag? 

 • So freaking cold  Fy, det er så kaldt ute nå! Jeg var ute å ta antrekks bilder isted, men måtte løpe inn etter to minutter.  Det er bra det bare er noen måneder igjen til snøen forsvinner og våren kommer! Nå må jeg gjøre ferdig leksene så jeg ikke trenger å tenke på det i helgen, og etterpå skal vi spise middag - TACO

  Har du noen planer for helgen?

 • Winter in wonderland  Hva synes dere om bildene?

 • Dagens antrekk #180113
  //Joggebukse Cubus //Genser Cubus

 • Details  Noen av dere lurte på om jeg kunne ha videoblogg av rommet mitt, men det er så rotete akkurat nå så det får bli en annen gang. Derfor legger jeg ut detaljer av rommet mitt nå, men tror det kommer en videoblogg av rommet mitt når jeg får nytt objektiv til kameraet.


  Hva synes dere om detaljene på rommet mitt?

 • Spørsmålsrunde  Siden jeg har fått en del nye lesere, så er det kanskje noe dere lurer på. Derfor kjører jeg igang en spørsmålsrunde! Velger ut en del spørsmål som jeg svarer på. Spør om så mye dere vil! Men spørsmål som favorittfarge og hva jeg ville tatt med på en øde øy, kommer jeg ikke til å svare på, for det blir ikke noe spennende å lese. Kanskje jeg skal ha videoblogg, men gidder ikke om det kommer lite spørsmål.


  Er det noe du lurer på?

 • Tips mot tørr hud  ♥ Hvis du bader for ofte kan huden din bli veldig tørr. Vann tørker ut huden din, så prøv å vær rask i dusjen eller i badekarret.

   Bruk en krem som gir masse fuktighet, det er bra for huden din.

  ♥ Unngå å være i tørre og varme rom for lenge, tørr luft kan føre til at huden din blir tørr og kløende.

   Drikk masse vann hver dag. Fuktighet kommer ikke bare utenpå, men også innenfra.

   Såpe og sjampo bør være PH- neutrale og uten parfyme, det kan irriterer og gjøre huden tørr.

   Vask deg med lunket vann, huden kan fort bli tørr om du bruker allt for varmt vann.

   Bruk ansiktmaske en gang i uka og etterpå ta på fuktighetskrem, da blir huden veldig myk.

  Var det noe dere visste fra før?
  Skal jeg lage flere slike innlegg? 

 • Travle dager  Jeg sluttet sent på skolen i dag og når jeg kom hjem måtte jeg få unnagjort leksene, men nå er jeg ferdig. I morgen skal jeg ha photoshoot med Francisca og Linnea etter skolen, det blir sikkert kjempe koselig. Håper det blir noen fine bilder av meg slik at jeg kan få ny header snart, satser hvertfall på det, haha :-) Nå skal jeg lage middag så da blogger jeg senere.

  Når sluttet du på skolen i dag? 

 • Bli bedre kjent med meg  5 ting du finner i vesken min

  ♥ iPhone

  ♥ Lommebok

  ♥ Sminkemappa

  ♥ Kamera

  ♥ Leppepomade
  5 ting du finner på rommet mitt

  ♥ Klær

  ♥ Seng

  ♥ Neglelakk

  ♥ Pc

  ♥ Sminke

   

  5 ting jeg har alltid har hatt lyst å gjøre

  ♥ Dra til syden med ei venninne  ♥ Shopping tur til London

  ♥ Jentetur til Spania eller Tyrkia

  ♥ Flytte til New York

  ♥ Dra på safari i Afrika

   

  5 ting jeg holder på med for tiden

  ♥ Blogging  ♥ Venner

  ♥ Foto  ♥ Trening

  ♥ Facebook

   

  5 favoritt sanger akkurat nå

  ♥ Heartbroken - Karmin

  ♥ I knew you were trouble - Taylor Swift

  ♥ Diamonds - Rihanna

  ♥ They don't know about us - One direction

  ♥ Good time - Carly Rae Jepsen

   

  Hva synes dere?

   

 • Maccern  Nå sitter jeg på maccern med Winnie, Francisca og Linnea. Hehe, har egentlig ikke så mye å blogge om nå, så da bare blogger jeg når jeg kommer hjem.

  Er du på skolen nå?

 • Tusen takk!!  Jeg setter utrolig mye pris på at dere har lyst å ta en tur innom bloggen min og at dere legger igjen søte kommentarer, tusen takk!! I dag lå jeg på 6. på topplista i Bærum og er kjempe fornøyd! Jeg skal sette i gang en konkurranse for dere snart, så det er bare å følge med♥ Nå skal jeg se på Greys anatomy, går aldri lei den serien, hehe.  Har du mange lesere for tiden?
  Hvor mange lesere har du? 

 • Fin mandag, sier du?  Å, det er så deilig å vite det bare er 4 dager igjen til helg, selv om det er lenge. Hvertfall har jeg tatt ansiktsmaske nå og skal begynne på en bok som er på nynorsk, så kommer nok til å slutte å lese den med en gang. Nei da, jeg må bare komme meg gjennom boka fort slik at jeg blir ferdig!

  Liker du mandager?

 • Bestilt  Nå har jeg nettopp bestilt et nytt objektiv til kameraet mitt. Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe en zoomlinse men jeg kjøpte 50mm f./1.4. Jeg fikk masse gavekort til elkjøp i bursdagen min, men siden objektivet er mye billigere på nett har jeg nettopp bestilt, så det kommer om 6-10 dager. Jeg gleder meg kjempe mye til jeg kan prøve det ut, da blir det bedre bilder til bloggen også.

  Hvilket objektiv bruker du?
  Har du noe erfaring med 50mm f./1.4? 

 • Nytt design  Nå har jeg nettopp spist middag og skal se på Greys anatomy, digger den serien! Dere ser kanskje at jeg har fått nytt design, det gamle designet var stygt og kjedelig. Men jeg venter med å lage header til det nye objektivet kommer, da blir det mye finere bilder.

  Image and video hosting by TinyPic

  Hva synes du om designet?

 • Dagens antrekk #130113
  //Topp B-young //Skirt Cubus //Klokke Gran Canaria //Smykker Glitter

 • Gjennom en voldtekstmanns øyne  Kom over et innlegg jeg bare måtte lese igjennom, og jeg ber dere vær så snill å gjøre det samme. Det virker kanskje som en veldig lang tekst, men det er utrolig verdt og vite, det var mye jeg ikke visste fra før av! Jeg fant innlegget her, og jeg synes dere burde lese hele teksten. DEL innlegget på facebook slik at mange, spesielt jenter får vite dette.

  Det virker som mange angripere bruker noen taktikker for å komme unna med vold. Ikke mange vet hvordan de skal ta vare på seg selv når de står overfor en slik situasjon. Alle bør lese dette, spesielt alle jenter.

  Tror dette er god info å dele videre ...

   

   Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:


  1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.

  2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

   3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

   4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

   5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

  6] Nummer tre er offentlige toaletter.

  7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

  8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.

  9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

  10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.


  Punkter som vi bør huske:

   1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

   2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

  3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.

  4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

  5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

  6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

  7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.

  Til slutt må du huske disse også ....

  1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

  2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

  3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.
  Ta vare på dere selv jenter

  Hva synes dere om dette innlegget?

   

 • Dagens antrekk #120113


  //Skinnjakke Vero Moda //Bukse Gina Tricot //Topp B-young //Smykke Cubus

 • I love you.  jeg elsker deg. jag älskar dig. jeg elsker dig. 我爱你. Ek is lief vir jou. Ich liebe dich. أحبك.maite zaitut. Обичам те. Te amo. Ma armastan sind. je t'aime. Σ 'αγαπώ. Aku cinta kamu. love tú. ég elska þig. ti amo. わたしは、あなたを愛しています. et vull. mwen renmen ou. Volim te. i ຮັກທ່ານ. Es mīlu tevi. a? tave myliu. Те сакам. волим те. i imħabba li inti. ik hou van je. Kocham Cię. eu te amo. я тебя люблю. milujem ťa. te quiero. ฉันรักเธอ. Ninakupenda. Mahal kita. ఐ లవ్. miluji tě. seni seviyorum. я тебе люблю. szeretlek. Tôi yêu bạn. fi cariad eich. • Ukens spørsmål #4  Hvor kjøpte du skinnjakken din?

  Vero Moda. Jeg fikk den av mormor og morfar.

  Hvilken maskara bruker du? 

  Jeg bruker denne maskaraen og den heter HR av Helena Rubenstein, 01 deep black. Dere kan lese en anbefaling jeg har skrevet om den HER

  Har du penger i lommeboka di? 

  Ja, akkurat nå har jeg penger men det er ikke sikkert de holder så lenge da siden jeg har ganske mange planer med de.

  Du kledde dipdye, har du permanent eller bare engang? 

  Takk, jeg har permanent så jeg må klippe bort det bort om jeg blir lei, eller la det vokse.

  Når du dipdyet håret ditt, brukte du konditorfarge da?

  Nei, jeg brukte en vanlig rød hårfarge og dipdyet det.

  Hvor handler du mest klær?

  Bikbok, Gina Tricot, Cubus, H&M, Vero Moda

  Har du noen gang lagt ut bilde på bloggen av deg selv uten sminke?

  Ja, jeg har gjort det noen ganger før, f.eks her

  Hva vil du jobbe med når du blir stor?

  Jeg har veldig lyst å jobbe som leder i en barnehage, eller bli fotograf.

  Hvor mange lesere har du?

  Det varierer veldig fra dag til dag, men jeg har mellom 150 - 300 lesere hver dag.

  Lurer du på noe til Ukens spørmålsmål?

 • TGIF  Nå er vi ferdig med alle forestillingene, kan ikke akkurat si det har vært gøy! Vi sluttet hvertfall tidlig på skolen i dag og nå er det helg. Jeg er sååå trøtt nå, men drar likevel på Sandvika med Linn, Francisca og Helen. I morgen og på søndag skal jeg feire bursdagen min (igjen) så da kommer det outfit bilder.

  Hva skal du gjøre i dag?

 • 1 bilde, 3 redigeringer  Hvilket bilde likte dere best?

 • Tired  Nå har jeg nettopp kommet inn døra, har vært på skolen til nå og skal dra dit igjen om en time. Livet er kjipt noen ganger! Jeg er dødstrøtt og venter på mamma skal komme hjem med sushi, nam Vi skal ha en forestilling klokka 6 og klokka 9, så kanskje jeg skal ta med kamera slik at dere får se noen bilder. Hvertfall slutter vi tidlig på skolen i morgen så da drar jeg på Sandvika med Linn.

  Hva har du gjort i dag?
  Har du lang dag på skolen? 

  Blogglisten

 • I would like to wear  PINK
  //Veske HER //Bukse HER //Sko HER //Genser HER
  Når jeg legger ut bilder av klær og sånn er det mange av dere som lurer på hvor det er fra. Jeg lager kollasj på polyvore så det er veldig vanskelig å finne ut hvor det er fra, men jeg skal prøve å linke til noe som likner veldig på plagget.
  Hva synes dere?
 • Hvorfor blogger du så lite?  "Du blogger så dårlig for tiden".. "Du burde blogge mer".."Hvorfor blogger du så lite?".. Jeg har merket dere ikke er så veldig fornøyd med bloggingen for tiden og jeg får spørsmål om hvorfor jeg ikke blogger så mye som jeg gjorde før. Jeg har ganske mye å gjøre for tiden og det er ikke alltid jeg har like mye tid til å blogge for dere, jeg har sagt at jeg skal skrive minst ett innlegg om dagen og det skal jeg klare men dere burde ikke forvente 2 - 3 innlegg hver dag. I morgen skal jeg prøve å få blogget men er ikke sikkert at det kommer mer enn 1 innlegg siden vi skal ha musikal på skolen, kjipt. 

  Jeg dro til Linnea etter skolen med Francisca og gjorde litt lekser, og etterpå så vi "Once Upon A Time", skummel men utrolig spennende serie/film. Nå har jeg nettopp dusja og er dødstrøtt så skal legge meg tidlig i dag. Ha ha, var så trøtt på morningen at jeg endte opp med joggebukse på skolen. • Jeg savner å være liten  ..da eksisterte ikke drittsnakk, kjærlighet var et kyss på kinnet og pappa var den beste gutten på jord. Høyden av smerte var når leken gikk i stykker, den verste gråten var når man ramlet å skrapet opp kneet og den største redselen var for monsteret under senga. Nå, når man er eldre er drittsnakk hverdagsprat, man kysser alle på kinnet og kjærlighet har blitt sårere. Høyden av smerte var når man ikke fikk viljen sin, den verste gråten er når ens venner plutselig ut av det blå sviker en og den største redselen er å miste dem man elsker mest!

    • Dagens antrekk #080113  //Bukse Bikbok //Genser Cubus //Pelsvest B-young //Skjerf Pieces

  Nå drar jeg ut å spiser sushi, så da blogger jeg kanskje når jeg kommer hjem, ha en fin kveld

 • BURSDAG!  Nå er jeg 15 år og nå er det bare 3 år igjen til jeg blir 18 år, hehe. Hvertfall venter jeg på at mamma og pappa skal komme hjem slik at vi kan dra ut å spise sushi Tenkte jeg skulle stikke ut å ta outfit bilder før det blir mørkt, men vi får se om jeg rekker det.

  Når har du bursdag?

 • Panda lips  Hva synes dere?

 • Photobooth  Jeg er syk så har vært hjemme hele dagen. Jeg sovnet klokka ni og våknet klokka tre, bra jobba! I morgen har jeg bursdag og gleder meg utroliiig mye, skal dra på fridays å spise med familien og i helgen skal jeg kjøpe meg nytt objektiv til kameraet. Føler virkelig det er på tide med et nytt objektiv, så da blir det bedre bilder framover. Jeg har veldig lyst på 50mm f/ 1.4, noen som kan anbefale det? I såfall vil jeg gjerne høre om erfaringene deres og hva dere synes om det.

  Har du et bra objektiv å anbefale (til Canon)?
  Hvilket objektiv bruker du? 

 • Vil du bli linket?  Det var utrolig vanskelig å plukke ut 3 blogger av 123 blogger, fordi jeg synes alle var fine! Men her er hvertfall tre av de bloggene som jeg likte best.

  Men jeg tenkte jeg skulle kjøre en ny linkerunde i gang NÅ, så om du har lyst å bli linket er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg trekker ut 3 nye vinnere på tirsdag!

  Trykk på bilde for å gå til bloggen   Vil du bli linket?
  Leser du noen av bloggene? 

 • Foto: Stjerneskudd
  Hva synes dere om bildene?

 • Spørsmålsrunde, noe du lurer på?  Jeg har fått så mange spørsmål i kommentarfeltet i det siste, så da kjører jeg i gang en spørsmålsrunde! Jeg svarer på spørsmålene senere i dag eller i morgen, og kaaaanskje jeg svarer på videoblogg hvis det kommer inn masse spørsmål :)

  Er det noe du lurer på?

 • I dip dyed my hair  Igår dip dyed jeg håret mitt og ble utroooolig fornøyd. Jeg er veldig glad over at jeg tok rød farge i stedet for rosa eller blå, rød virker på en måte mer naturlig i brunt hår. Det er ikke så mørkt som det ser ut på bildene, håret mitt var fortsatt litt fuktig når jeg tok bildene og måtte bruke blitz siden det var så mørkt inne.

  Hva synes dere?

 • Dip dye  Jeg har så utrolig lyst på å dip dye håret mitt, så det skal jeg gjøre i dag. Har lyst på enten rosa, rød eller blå, men klarer ikke å bestemme meg! Hvertfall gleder jeg meg til forandring, føler håret mitt har begynt å bli veldig "kjedelig" i det siste.   Hvilken farge synes dere er finest?

 • WANTS FROM NELLY
  HER                                                                                 HER


  HER                                                                           HER


  HER                                                                                           HER

  Noe du likte best?

 • Dagens antrekk #040113
  //Genser Pieces //Bukse Bikbok

 • Inspiration - Trening   eatcleanmakechanges:
the look of determination

   
  //weheartit

  Har dere mye inspirasjon for tiden?

 • Photos of me (julaften)  Det ble tatt utrolig mange bilder av meg på julaften, hehe! Jeg bare: "Du må ta bilde av meg, må ha bilde til bloggen vettu" hele tiden, så alle tok kanskje 50 bilder av meg. Så da tenkte jeg at jeg kunne legge de ut på bloggen, men siden det ble så mange bilder legger jeg bare ut noen få av de.

  Hva synes du om bildene?

 • Mine nyttårsfortsetter  Blogge mer. Jeg har vært utrolig sløv med bloggingen dette halvåret, men i år føler jeg er "året til å bli en flink blogger" hvis dere vet hva jeg mener. Jeg har fått motivasjonen tilbake og om det er noe dere vil jeg skal blogge om er det bare å si fra.

  Bli flinkere på skolen. Jeg har ikke vært noe spesiel fan av skolen og blir det aldri, men må skjerpe meg dette året. Jeg er en person som venter med å gjøre lekser og pugge til prøver i siste liten, men må bli mye flinkere i år. Jeg håper 2013 blir et bedre skoleår enn i fjor, og skal hvertfall gjøre mye for å få bedre karakterer!

  Ha egne meninger. Jeg tenker veldig ofte hva folk tenker om meg, og det er noe jeg må slutte å bry meg om! Dette året må jeg begynne å ha egne meninger og ikke bry meg om hva andre folk tenker.  Få drømmekroppen. Jeg har hele tiden sagt til meg selv at jeg skal bli bedre på å trene og få bedre form, men det skjedde ikke i fjor så det må jeg bli bedre på.

  Mindre negativ, mer positiv. Dette året skal jeg forandre personligheten min og bli mer positiv enn jeg var i fjor.  Spare penger. Jeg er den typen som bruker opp alle pengene mine på klær og det må jeg slutte med! Jeg skal begynne å spare slik at jeg finner èn ting som jeg skal kjøpe når jeg har spart opp penger.

  Har dere noen nyttårsfortsetter?
 • hits