Nanna -

Syk, thanks god!Nå har jeg klart å bli syk, er forkjølet og har utrolig vondt i halsen. I dag har vi vært i Tyskland og kjøpt litt forskjellig, og akkurat nå ligger jeg på sofaen med halspastiller og ser på Greys anatomy. Jeg orker ikke å blogge så mye nå, men det kommer minst ett innlegg hver dag framover til jeg drar hjem på fredag.

 • Bilder fra photoshoot  Nå kommer noen av bildene fra photoshooten vi hadde i går. Pcen klikka rett før jeg dro hjemme fra på fredag, så nå bruker jeg pcen til mormor og derfor er ingen av bildene redigerte. Legger ut redigerte når jeg kommer hjem på fredag.

  Hva synes dere om bildene? 

 • Dagens antrekk #160213

  //Bukse New Yorker //Bluse Cubus //Sko Jeffrey Campbell //Vest New Yorker //Ringer Glitter

 • Photoshoot  Nå drar jeg ut på photoshoot med fetteren og søsteren min, legger ut bilder når vi kommer hjem.

 • VIL DU BLI LINKET?  DU KAN MELDE DEG PÅ HER

 • Lol, that's me!  Kjenner du deg igjen?

 • Pakke i posten  Denne nydelige pakken fikk jeg i posten i går. Mamma hadde bestilt en iPhone 5 til meg på mandag så jeg fikk den i går. Tusen takk mamma, du er best • Dagens antrekk #130213
  //Sko Økonomisko //Bukse Bikbok //Genser Cubus //Klokke Glitter

 • Photoshoot  I dag hadde jeg et lite photoshoot med meg selv, så tenkte å vise dere noen av bildene. Det var langt i fra alle som ble fine og plutselig fikk jeg lyst å teste ut en ny måte å vise dere bilder på, altså lagde jeg en gif med 5 av bildene fra photoshootet. 

  Image and video hosting by TinyPic

  Hva synes dere om bildene?
  Burde jeg lage gif oftere? 

 • Stay strong!  Det er bare to dager igjen til vinterferien starter og jeg er dødssliten nå. Vi har bedrift på skolen i denne uka og jeg må jobbe i resturanten fra klokka 14 - 21.30 hver dag, uten pause. Det er utrolig hardt, det eneste jeg gjør hjemme er å sove, spise og blogge. Spennende liv, ikke sant? Men jeg har fri på fredag mens andre folk må møte opp på skolen fordi de jobber i kantina, så skal ikke klage jeg! 

  Har du mye å gjøre for tiden?

 • Foto: //nanna

 • You can have your pancake whenever you want  Liker du pannekaker?

 • I'm human, I'm not perfect   

  I fall, I rise, I make mistakes, I live, I learn, I've been hurt but I'm alive. I'm human, I'm not perfect.

 • MELD DEG PÅ KONKURRANSEN!  HER kan du melde deg på konkurransen om å vinne et gavekort til Rapunzelofsweden, jeg trekker ut vinneren på onsdag eller torsdag!

  Nå er jeg på skolen og lager mat, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg slutter halv 10 i kveld så det blir ingen blogging når jeg kommer hjem. I morgen skal jeg møte på skolen klokka 8 og dra i kirke klokka 5 så det blir sikkert litt stress men jeg overlever, hehe. Vi blogges i morgen


  Hva skal du gjøre i kveld?

 • Dagens antrekk #110213
  //Bukse Bikbok //Sko Økonomisko //Hettegenser Gina Tricot

 • En herlig start på en ny uke  Våknet klokka åtte og begynte å trene styrke og etterpå danset jeg zumba 20 minutter. Det var veldig dumt av meg å begynne å trene uten å spise frokost eller noe annet først, men det gikk fint. Nå skal jeg dusje og til lunsj skal jeg lage omelett med paprika og salat() kan sikkert legge ut oppskriften om noen ønsker det. Jeg skal først møte på skolen klokka 2 fordi vi har bedriftuke og jeg jobber i resturanten, men slutter først halv 10 på kvelden. 

  Trener du ofte på morningen?
  Når slutter du på skolen i dag?

 • Morsdag  Gratulerer med morsdagen, verdens beste mamma! Du er best, elsker deg

 • Vinn gavekort til Rapunzelofsweden!  Jeg skal nå ha en konkurranse som er sponset av Rapunzelofsweden, det er en nettside som selger extensions av ekte hår. Dere kan vinne et gavekort på 100 nok til rapunzelofsweden.com og du kan selvfølgelig velge hva du har lyst å bruke gavekortet på. Du kan besøke nettsiden deres HER

  Alt du må gjøre er å skrive en motivasjon for hvorfor du bør vinne, og så trekker jeg ut vinneren med den beste motivasjonen. Lykke til!

  Husk å skriv navn og e-mail adresse i kommentarfeltet!

 • Konkurranse kommer!  Sorry jeg ikke har blogget før nå, men dro til kirken med en gang jeg sto opp og har akkurat kommet hjem. Det var en utrolig søt baby som ble døpt i dag og ellers var det vanlig gudtjeneste. Nå har jeg 3 ganger igjen til jeg er ferdig med å gå i kirken på søndager, kjenner det er hardt å stå opp så tidlig for å rekke å komme seg til kirken før klokka 11.

  Senere skal jeg kjøre i gang en konkurranse så det er bare å følge med.


  Haha, det først jeg tenkte på når jeg våknet, var hvordan jeg skulle rekke å komme meg i kirken før 11.

  Skal du være med i konkurransen?
  Går du i kirken på søndager? 

 • Push-it.no  I forrige uke fikk jeg en pakke i posten fra push-it så det tenkte jeg å skrive litt om nå.

  Jeg fikk noen vannflasker som passer perfekt for trening. Du kan ha de med deg ut siden de er veldig praktiske og det synes jeg er utrolig smart! De er laget av plast men når du fyller vann i de klarer de å stå av seg selv, og etterhvert som du har drukket vann fra den kan du rulle den sammen. Vannflaskene fås kjøpt HER og akkurat nå koster de bare 100,- De er i mange forskjellige farger så om du ønsker en fancy vannflaske til treningen vil jeg absolutt anbefale den!


  Akkurat nå har push-it salg så dere burde også sjekke ut http://www.push-it.no/categories/dame-base-layer. De selger utrolig mye treningsklær så det er verdt å sjekke ut siden.

  Hva synes dere?
  Trener du mye, i såfall hva trener du?

 • Solskinnsdag  Nå har jeg nettopp stått opp, jeg våknet klokka åtte så har lagt i senga og sett på Greys anatomy. I dag skal jeg slappe av og rydde på rommet, skal bli digg å få slappet av i helgen! Sola skinner og det har begynt å bli varmere ute, kanskje jeg skal dra ut å ta litt bilder av snøen før den forsvinner. 

  Hva skal du gjøre i dag?

 • Just give me a reason  Hei! Nå er det endelig helg, føler jeg har ventet flere uker på helg fordi uken har gått så sakte. Det er bare en uke igjen til vinterferien og jeg drar til mormor og morfar i Danmark, så det blir koselig det!

  Nå er jeg fullt tilbake på bloggen, så framover blir det masse blogging slik det var før. Jeg har ikke gjort noe særlig i dag som er verdt å skrive om, har sett på Greys anatomy og vært ute å ta litt bilder. Vi hadde nynorsk prøve på skolen i dag og den gikk utrolig dårlig, men håper på det beste :) Jeg fant forresten en veldig fin sang i går som jeg tenkte å vise dere.

  Hva skal du gjøre i helgen?

   

 • Fastelavnsboller  Du trenger:

  • 50 g gjær
  • 2 egg
  • 100 g Meierismør
  • 3 dl melk
  • 100 g sukker
  • 1/2 ts bakepulver
  • 450 g hvetemel

  Slik gjør du:

  1. Du skal starte med å smelte smøret og etterpå ha det opp i en bolle med melk.  2. Smuldre gjæren og røre den ut, det må ikke være noe noen klumper.

  3. Ha i sukker, egg, bakepulver og hvetemel og elt sammen til en lett og smidig deig.

  4. Sett deigen til heving i ca. 20 minutter. Mens kan du begynne å lage vaniljekremen som skal inni bollen.

  Jeg kjøpte en ferdig pakke hvor man bare trenger å blande det sammen med melk, men om du ønsker kan du selvfølgelig lage det selv.

  5. Legg deigen på bordet, del i ca. 16 biter og trill boller. Etterpå skal du trykke bollen flat (vises på bildet over).

  6. Ta på litt vaniljekrem i midten av bollen og pakk vaniljekremen inn i bollen.

  6. Trill bollen, og pensle de med litt vann.

  7. Sett ovnen på 175 grader og stek de i ca. 25-30 minutter.

 • Foto: Will you marry me?  Hva synes dere om bildene?

 • WANTS FROM NELLY  Nelly har så utrolig mye fint for tiden og jeg kan drømme meg bort i flere timer. I dag fant jeg noen nye favoritter som jeg har sykt lyst på, men skal spare til september så det går ikke å kjøpe masse nye klær nå. 

    

                                                                                                                HER                                                                                                                                    HER

    

                                                                                                            HER                                                                                                                        HER

    

                                                                                                               HER                                                                                                                            HER

    

                                                                                                                               HER                                                                                                      HER

  Noe du likte? 

 • En liten update  Hei! Nå har jeg pugget 3 timer til matteprøven, føler meg litt flink hehe. Vi har matteprøve på torsdag så jeg må pugge skikkelig slik at jeg får bra karakter denne gangen, føler jeg trenger det veldig! Nå skal jeg dusje og etterpå tenker jeg å se litt greys anatomy. Imorgen har jeg forresten lang dag på skolen, så det kan hende jeg ikke rekker å blogge mer enn 1 innlegg, men vi får se. Ha en fin kveld dere

  Er du flink i matte, og får du bra karakterer?

 • VIL DU BLI LINKET?  Nå kjører jeg i gang en ny linkerunde hvor jeg velger ut 2 blogger som jeg synes fortjener å vinne. Hvis du har lyst å bli med er det bare å legge igjen en kommentar, jeg trekker ut vinnere på søndag. Lykke til


  Vil du bli linket?

 • Foto: 2013 things to do
  Hey guys! First of all, Happy new year! It’s Rachel and Kat over here (makeawishfor2012)! It’s finally 2013, so like we promised, we’ve changed the blog to a 2013 things to do for this new year! We’ve deleted all our previous 2012 posts and everything from our previous inbox so it’s all new wishes now. It’s a new year, which means new plans! Whether it’s things to want to do, want to see or want to experience, we’ll be your very own 2013 things to do blog. So what do you plan to do this 2013? Hurry up and message us (http://2013thingstodo.tumblr.com/ask) your thingstodo plans and wishes for 2013! xx

 • 100 % ME  Kjenner du deg igjen?

 • Almost invisible

 • Lacoste - Touch of pink  Den er utrolig bra og lukter fantastisk godt! Jeg kjøpte den i fjor, men har først begynt å bruke den nå og den har absolutt blitt en favoritt blant parfymene mine.  • Mitt januar 2013  Det skjedde kjempe mye i januar, så da tenkte jeg å oppsumerer med noe av det jeg husker. Fikk masse bra minner og noen dårlige, men vet februar blir enda bedre.

  Den 8. januar hadde jeg bursdag så jeg og familien min dro på sushi resturant, nam❤ 

  Dro på konf. møte to ganger og fikk konfirmant bibel, det var veldig koselig - men kjedelig også.

  Var skoleflink og brukte masse tid på lekser, hehe. Never gonna happen again.

  Jeg hadde photoshoot med noen venner, noe som var kjempe koselig!

  Jeg koste meg med venner, og bakte cupcake-brownies med vaniljekrem.

  Noen dager var jeg flink til å ta antrekksbilder selv om det var 10- grader, men skal bli flinkere i februar.

  Hvordan har ditt januar vært?

 • Focus on the eyes
  //Canon EOS 600D, 15-55 mm

  Hva synes dere?
 • hits