Nanna -

New inFor en stund siden bestilte jeg en parkas, og jeg elsker den! Jakken er utrolig varm og deilig å ha på seg, i tillegg har den verdens fineste farge Jakken kostet 399 kr. og kan kjøpes her. Den finnes i disse fargene; mørkeblå, grønn, svart og plommefarget. Jeg falt for den blå fargen med en gang, men synes den grønne også var helt nydelig. Jakken er utrolig fin som har en snøring som går inn i livet, fine detaljer og den fine fuskepelsen! 

 • Siste dagen  I kveld drar jeg tilbake til Norge, skal være på flyplassen i sjutiden. Jeg har hatt en kjempe fin uke hos mormor og morfar, og ikke minst har jeg slappet av. Det var noe jeg virkelig trengte til, så har egentlig ikke gjort noe annet enn å være med familien, jogge og kost meg masse. I morgen starter jeg dagen med CrossTraining, gleder meg sykt til å komme i gang med styrketreningen(!) Etter treningen skal jeg pakke ut tingene mine fordi mamma og pappa har flyttet mens jeg har vært borte. Det er ganske langt til skolen, men det er bare fire måneder igjen og så starter jeg på videregående som ligger mye nærmere. Åh, gleder meg til å bli ferdig på ungdomsskolen og starte på videregående, jeg tror det blir veldig bra! Tenkte å lage en romvideo når jeg har kommet på plass, hva synes dere? Nå skal jeg danse litt zumba med mormor og Sofie før vi drar til flyplassen.

 • Family time  I dag våknet jeg ganske tidlig og dro på joggetur med morfar, eller jeg jogget og morfar syklet ved siden av. Jogget en tur på rundt 5 km så er ganske fornøyd. Dette er siste dagen i Danmark så denne dagen skal brukes på familietid. I kveld skal vi spiste italiensk pasta og jeg skal se på fotball kamp med morfar

 • Train like a beast, look like a beauty  Da var det tid for et treningsinnlegg! Jeg tenkte å vise dere treningsklærne og utstyret jeg fikk av mormor og morfar. Jeg ble veldig fornøyd med alt, spesielt pilates ringen. Som dere sikkert ser har jeg lagt til en gif på slutten av innlegget for å vise hva pilates ringen kan brukes til, men tenkte å lage et eget innlegg med øvelser.

  Image and video hosting by TinyPic

 • On the road again  Nå drar jeg straks avgårde til byen, men tenkte bare å stikke innom bloggen en tur. Jeg har ikke noe å blogge om nå, så det er bare å komme med tips til hva jeg kan blogge om. Åh, ferien går så utrolig fort, snart er det tilbake til hverdagen og treningen. Her er det ingen snø så da jogger jeg ute, men det er langt i fra like mye trening som jeg gjør til vanlig. Gleder meg til å komme tilbake til styrketreningen igjen, men det blir slitsom å stå opp tidlig og dra på skolen. Nei, nå skal vi dra så jeg får avslutte nå. Ha en fin dag dere

 • Dagens antrekk #180214


 • Photoshoot • Dagens antrekk #170214
  Bukse fra Bikbok Sko fra Uggs Genser fra ? Singlet fra Cubus

 • Fin fin mandag  Godmorgen Nå har vi nettopp stått opp og spist mormor sine grovboller til frokost, det er utrolig lenge siden jeg har spist det til frokost men godt var det hvertfall! Snart må jeg begynne å fikse meg og senere drar vi til Vejle for å besøke fetteren min, og på kino. Det blir utrolig koselig å være med han selv om han var hos oss i går, hehe. Har ikke noe spesielt å blogge om nå, men legger ut dagens antrekk før vi drar. Det er ganske digg med vinterferie nå, denne ukens skal brukes til avslapping, kos med familien og rolige joggeturer  Ha en fin dag og kos dere masse i ferien

 • Ball 2014  Her kommer et bildedryss for ballet 2014. Det var en fantastisk kveld med masse minner♥ Vi spiste middag og danset masse, og tok en del bilder så klart. Alle hadde på seg fine klær, og det var veldig bra stemning hele kvelden. Det er ikke en kveld som jeg glemmer med det første for å si det sånn, hehe. Ååå, gleder meg til ballet på videregående! Etter ballet dro vi til Francisca for å overnatte, men ble ikke så mye soving for å si det sånn. Hehe, vi var oppe nesten hele natta så det var ingen som var i spesielt bra form dagen etter


  Fineste Bettina ble ballets dronning, vel fortjent


 • Cozy  Hei hei! Det var egentig meningen at dette innlegget skulle bli lagt ut på morningen i dag, men har ikke hatt tid før nå. Vi våknet ganske tidlig og dro ut på fotoshoot. Det var utrolig kaldt ute og blåste som bare det. Etterpå dro jeg og mormor for å kjøpe nye treningsklær! Hvis det er noe jeg elsker så er det nye treningsklær, får utrolig mye motivasjon av det Ååå, de nye treningsklærne er såå fine, skal straks gå ut og ta bilder av det.

 • Photoshoot før ballet   
 • Danmark  Da er vi vel framme i Danmark etter en forsinket flytur. Det ble utrolig mye venting på Gardermoen i går og er det noe jeg hater så er det å vente på fly ogsånn, tiden går så utrolig sakte mens man venter. I tillegg var det stapp full på flyplassen så det var ganske stress å komme seg fram til gaten, men kom oss hvertfall til Danmark, hehe.

  Dagen i dag startet med en joggetur etterfulgt av en fantastisk frokost. Etter frokosten dro vi for å handle, men på vei ut døra kom fetteren min. Ble sykt overrasket fordi vi trodde han først skulle komme i morgen, big surprise Resten av dagen skal jeg slappe av og se på PLL, har blitt hekta på serien! Senere kommer bildene fra nyttårsballet, må bare redigere ferdig først.

   

 • Happy Valentine's  Happy Valentine's day til alle sammen! Jeg skal ikke gjøre noe spesielt på denne dagen, men det er sikkert noen av dere som skal feire dagen♥ Hvertfall er det vinterferie nå, har gledet meg så lenge til denne dagen! Har blitt ganske lei av skolen, så har virkelig sett fram til ferie! Jeg drar til Danmark i kveld og skal være hos mormor og morfar. Har ikke sett de siden jul så det blir veldig koselig å se dem igjen.

  Jeg har ikke noe andre planer for denne ferien enn å slappe av, dra på joggeturer, møte venner og sånn. Da får vi se om det ikke blir litt tid til å blogge, det blir sikkert det! Nå for tiden gidder ikke pcen å laste opp bilder til bloggen, men vi får håpe det ordner seg fort! Jeg har forresten en liten nyhet å fortelle, men før det må jeg pakke ferdig kofferten.

  Skal dere gjøre noe spesielt i dag?

 • Ballets antrekk  På torsdag hadde vi skoleball, noe som utrolig koselig! Det kommer et bildedryss, men nå tenkte jeg å legge ut kveldens antrekk. Det er litt vanskelig å se glitterskoene, men skal ta bilde av de slik at dere får se dem senere.

  Kjolen er fra Lace
 • hits