Nanna -

Sanger jeg aldri går leiNoen sanger du aldri går lei?

 • Borte bra, hjemme best  Overskriften er ikke sann, men måtte bare finne på en overskrift kjapt siden jeg har veldig dårlig tid. Nå sitter jeg på båten på vei hjem og det er veldig dårlig nett så jeg mister det hvert 2. minutt, noe av det mest irriterende jeg vet er internett som ikke funker. Vi er hjemme om ca. 4 timer så har ikke peiling på hva jeg skal gjøre, men får vel finne på noe.

  Hva skal du gjøre i dag?

 • Farget håret  I går farget håret mørkebrunt, utrolig deilig med litt forandring en gang i blandt! Jeg ble kjempe fornøyd, ble ganske lei dip dyen i håret så det var den største grunnen til jeg farget håret. 

  Før:  Etter:


  Hva synes dere?

 • My everyday - Instagram  Jeg legger ut bilder på instagram daglig og er veldig aktiv. Det er mange bilder der som ikke kommer på bloggen, gjerne følg meg; nannane. Kanskje jeg burde å ha Ukens instagram en gang i blant slik at dere får se noen av bildene. Legg igjen instagrammen din, så tar jeg en titt innom alle, kanskje jeg følger deg om jeg liker bildene dine?

  Hva heter du på instagram?

 • DIY: Personlig sparebøsse  Jeg skal til Tyrkia i september og derfor må jeg spare penger, så nå tenkte jeg å dele et tips med dere. Jeg lagde min egen personlige sparebøsse som ikke kan åpnes før jeg ødelegger den, og den skal selvfølgelig ikke åpnes før Tyrkia. Jeg kjøpte en coca cola sparebøsse på Søstrene grene og dekket den med masse bilder av delfiner og Tyrkia, det gir masse inspirasjon til å spare penger og du kan lage den slik du ønsker den skal se ut. Det er utrolig enkelt å lage og det blir kjempe fint!

  Det eneste du trenger er en sparebøsse, lim og bilder.

  Hva synes dere? 

 • Vil du bli linket?  Nå kjører jeg i gang en linkerunde hvor jeg trekker ut en vinner på søndag, hvis du har lyst å bli linket legg igjen bloggadressen din! Lykke til :D

  Vil du bli linket?

 • Dagens antrekk #290313

  //Bukse Bikbok //Skjorte København


 • DAGEN I DAG  God morgen! Nå har jeg nettopp stått opp og spist frokost med familien, det er så koselig når hele familien er sammen Jeg fikk det nye objektivet mitt i går og er utrolig fornøyd, senere skal jeg dra ut å ha photoshoot med lillesøsteren min så da legger jeg ut bilder i kveld. Håper alle får en kjempe fin fredag!:)

  Det var mange av dere som lurte på hvor genseren jeg hadde på i går er fra og den er kjøpt i en butikk i Danmark, men jeg fant en veldig lik genser på nelly HER til 299 kr.

  Hva skal du gjøre i dag?

 • Photoshoot


  Hva synes dere om bildene?

 • Dagens antrekk #280313

  //Bukse Bikbok //Genser Carl Backs //Sko Bilka //Smykke Gran Canaria

 • Produktiv dag - DIY prosjekt  I dag har jeg gjort kjempe mye, trodde aldri jeg skulle rekke så mye på en dag! Jeg våknet og dro til byen med mormor for å kjøpe inn litt nytt og etterpå jogget jeg en tur, det var nydelig vær i dag. Jeg har også gjort et DIY prosjekt som jeg tenkte å vise dere senere, er 100 % sikker på at noen av dere vil like det ferdige produktet. Etter middag dro jeg og mormor for å kjøpe inn mat til påskefrokosten i morgen, og jeg fikk med meg et par nye sko som er i en helt nydelig farge Gleder meg til å vise dere dagens antrekk i morgen, da skal jeg ha på meg skoene og en utrolig fin genser som passer til skoene, det blir bra!

  Vil du se DIY prosjektet?
  Har du gjort noe gøy i dag? 

 • Dagens antrekk #270313

  //Vest Vero Moda //Genser Carl backs //Bukse Gina Tricot //Sko Økonomisko

 • Grove matmuffins  I går lagde jeg grove matmuffins og de ble utrolig gode. Forrige gang jeg laget det var det flere som lurte på oppskriften, så nå skal jeg skrive oppskriften til dere. Oppskriften er stor og den kan halveres.

  Du trenger:

  • 4 dl hvetemel
  • 4 dl sammalt hvete, fin
  • 1 dl havregryn
  • 2,5 ts natron
  • 2 egg
  • 5 dl melk
  • 1 dl olje
  • Skinke eller salami
  • Grønnsaker f.eks. paprika, gulerøtter, mais
  • Muffinsformer

  1. Bland alt det tørre, hvetemel, bakepulver, natron, havregryn og sammalt hvete.

  2. Visp sammen egg og bland alt sammen.
  3. Smør muffinsformene og ha opp i kjøtt og grønnsaker. Jeg brukte paprika og skinke.

  4. Stek i ovnen ved 225 grader i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.


  Hva synes dere?
  Har du laget matmuffins før? 

 • Ha det på badet!  Hei! I dag skal jeg være med Anne og skal egentlig dra nå, så har veldig dårlig tid. Senere får dere oppskriften på grove matmuffins så da er det bare å følge med, blogges senere!

  Skal du være med en venn i dag?

 • Inspiration - Trening  Nå for tiden har jeg utrolig mye motivasjon til trening så da tenkte jeg å legge ut litt inspirasjons bilder nå.

  Liker du å trene?

 • Sola skinner, snøen smelter  Jeg våknet klokka 9 i dag, noe som er ganske tidlig for meg. Sola skinner så mye og plutselig kom det masse sol inn i rommet så da våknet jeg. I dag skal jeg til byen og shoppe med mormor, blir veldig koselig det På torsdag får jeg forresten det nye objektivet til kameraet, gleder meg kjempe mye til å teste det ut! Nå må jeg stelle meg ferdig, har veldig dårlig tid så vi blogges senere.

  Hva skal dere gjøre i dag?

 • Svar på spørsmål om hull i øret  Det kom inn mange spørsmål etter jeg la ut bilde av det nye hullet i øret mitt, så da tenkte jeg å svare på de. Noen av dere lurte på ting som hvilken slags pistol hun brukte og hvor stor nålen var, jeg så ikke nålen og det eneste jeg vet om pistolen er at den var hvit, så om dere fortsatt lurer så innmari på det må dere nesten spørre en som faktisk jobber med det :) 

  Hvor mye kostet det?
  Det kostet 175 kr. for et hull, men det er forskjellig fra salong til salong. 

  Hva heter den frisørsalongen hvor du tok hull?
  Jeg tok hullet på Adam og Eva på Sandvika storsenter.

  Var det veldig vondt etterpå?
  Njaa, jeg følte at øret mitt skulle begynne å brenne rett etterpå. Øret mitt var veldig varmt en time etterpå og det var en ubehagelig følelse men det var ikke sånn sykt vondt!

  Er du fornøyd?
  JA, jeg er utrolig fornøyd! Angre ikke et sekund på at jeg tok et hull til.


  Dette bilde er tatt ca. to timer etter. Som dere ser var jeg veldig rød og hoven rundt hullet.

  Klarer du å sove oppå øret eller er det fortsatt vondt?
  Jeg var veldig redd for å legge meg på venstre øre slik at øredobben skulle falle ut, men etterhvert fant jeg ut at den sitter ganske godt fast så nå sover jeg på begge sider. Og nei, det gjør ikke vondt å legge på øret.

  Trenger du å ta den ut for å rense hullet, eller hvordan gjør du?
  Jeg må rense øret hver kveld, men jeg tar ikke ut øredobben siden hullet ville grodd igjen da. Jeg kjøpte med en pakke med rengjørings servietter og de skal jeg bruke til det ikke er flere igjen (det er til 26 dager). Etterpå skal jeg bruke noe annet til å rense med. Det er viktig å rense hullet slik at det ikke kommer i bakterier og betennelse.

  Hvor mange hull har du nå?
  Jeg har to hull på venstre side og et hull på høyre side.

  Når kan du skifte øredobben?
  Øredobben  være i ca. 6 uker og etterpå kan jeg skifte til en annen øredobb.


  Bilde fra i dag når jeg tok i de andre øredobbene, jeg synes det ble utrolig fint!

  Fikk du svar på noe du lurte på?
  Har du hull i ørene, i såfall hvor mange? 

 • Dagens antrekk #240313


  //Genser Cubus //Bukse Bikbok //Veske Danmark

 • Nytt hull i øret  I dag har jeg slappet av og sett på Paradise hotel. Det er utrolig digg med dager hvor man ikke gjør noe spesielt, men bare går i joggeklær hele dagen. I sted dro jeg for å se på det nye objektivet til kameraet, men det var utsolgt så mamma skal kjøpe den på elkjøp og ta den med slik at jeg får den på torsdag.

  Jeg har gjort mye i det siste og nå tenkte jeg å vise dere hva jeg gjorde på onsdag. Jeg skulle egentlig tatt hull i øret på torsdag, men jeg gjorde det ganske spontant onsdag kveld fordi de hadde tid med en gang. Det var ikke like ille som jeg hadde trodd, men den brennende følelsen i øret etterpå kunne jeg gjerne vært uten. I morgen skal jeg ta i de andre øredobbene slik at dere får se resultatet, gleder meg som en liten unge til å se hvor fint det blir!

  Hvor mange hull har du i ørene?

 • Påskefølelse  Å, det er så digg med påskeferie! I går dro jeg til Danmark og nå er jeg hos mormor og morfar, skal være her til neste søndag. Det er nydelig vær i dag og sola skinner, våren har kommet! Denne ferien skal jeg prøve å få blogget minst 1 innlegg hver dag, har vært veldig fram og tilbake, men nå skal jeg ta bloggen på alvor. Senere skal jeg og mormor dra å se på det nye objektivet jeg skal kjøpe, så da blir bloggingen bedre framover.

  Hva skal du i påsken?

 • Kveldens outfit #080313
  //Smykke Glitter //Kjole Vero Moda //Belte Glitter 

 • No pain, no gain  Nå er jeg ferdig med treningen for i dag. Jeg elsker følelsen etter en bra treningsøkt, det er ingenting som er bedre enn det. Jeg trodde jeg skulle dø de siste minuttene når hun sa vi skulle stå på sykkelen i 50 sekunder, det var utrolig slitsom men skal definivt gjøre det igjen! Nå holder jeg på å laste opp bilder på facebook fra bursdagen, vi tok sinnsykt mange billeder så det kommer til å ta en stund å laste opp.

  Noen av dere lurte på hvilken kjole jeg brukte i bursdagen, så tenkte å legge ut outfit fra kvelden senere. Håper dere alle har hatt en like fin søndag som meg, i morgen starter forresten Paradise hotel så da blir det masse tv titting framover.

  Hva synes du om Paradise hotel, skal du se på det i morgen?
  Liker du å trene? Isåfall hva trener du? 

 • Train like a beast, look like a beauty  Våknet klokka ti i dag og dro på Zumba så har ikke hatt tid til å blogge før nå. Jeg har egentlig ganske dårlig tid nå også fordi jeg skal på Xycling nå, skal være der klokka tre. Det blir utrolig slitsom men det er sikkert veldig effektiv så gleder meg veldig.

  Skal du trene i dag?
  Trener du mye? 

 • Party all night  Nå er jeg i Sverige så dette innlegget er forhåndsinnskrevet. Jeg hadde en vellykket bursdagsfeiring i går, noe som var veldig bra! Jeg var litt skeptisk når jeg skulle lage frostings til cupcakes, men det var en succes så det kan jeg lage igjen. Vi spiste masse sushi og hadde photoshoot og lagde forskjellig harlem shake, haha ler fortsatt sykt når jeg ser på videoene! 

  Hva skal du gjøre i dag?

   

 • Wants from Nelly  Nelly har så utrolig mye fint for tiden og jeg kan drømme meg bort i flere timer i kjolene deres. Jeg sitter på bussen til Sverige nå, så da tenkte jeg å poste et innlegg med favoritter fra Nelly.


  1. HER 2. HER


  1. HER 2. HER


  1. HER 2. HER

  Noe du likte?

 • Lag hjemme studio på 1 - 2 - 3  Nå har jeg laget lakseruller, cupcakes ferdig, dekket på borda og laget et eget hjemme studio slik at det blir bra bilder i kveld. Det eneste jeg trenger å gjøre er å fikse meg, men jeg får vente til Francisca kommer selv om det er lenge til. 

  Jeg tenkte å vise dere noen bilder jeg tok for en liten stund siden, jeg er sminkefri og jeg har ikke redigert bildene men det får bare gå.

 • Study hard, but party harder.  Nå har jeg nettopp kommet inn døra, har vært på skolen til nå. Jeg har mye å gjøre nå og klokka 4 kommer Francisca, så da får jeg gjøre maten ferdig til da. Jeg legger ut bilder etter bursdagen eller i morgen før jeg drar til Sverige. Håper dere alle får en kjempe fin helg, kos dere

  Hva skal dere gjøre i helgen?

 • Cupcakes are just muffins who went to fashion school  I dag har jeg gjort utrolig mye, tror aldri jeg har gjort så mye på en dag før. Jeg dro på trening rett etter skolen og etterpå skulle jeg dra for å kjøpe objektiv til kameraet, men de hadde ikke flere igjen så jeg får vente en uke eller to. Utrolig kjipt å få vite dagen før jeg virkelig trenger det. Etterpå var vi på smartclub for å kjøpe sushi(♥) og andre ting til bursdagen.

  I morgen blir det masse å gjøre, jeg må dra rett hjem fra skolen og lage mat til bursdagen, blogge, stelle meg, finne kjole osv. Vet ikke hvor mange innlegg jeg får til å skrive i morgen, men skal prøve å få lagt ut kveldens outfit og kanskje et annet innlegg.

  Jeg holder på å lage cupcakes nå slik at det ikke blir så mye å gjøre i morgen. Men jeg tror det blir en stressende dag, men det hele er verdt det


  Liker du cupcakes?

 • Kjole VS kjole  Hei! Nå trenger jeg deres mening siden jeg ikke klarer å velge ut en kjole til bursdagen i morgen. Jeg synes begge kjolene er fine på hver sin måte og jeg har brukt en time på å tenke, men jeg kommer aldri fram til noe. Til dere som lurer om jeg skal bruke skoene, nei jeg skal bruke noen andre sko men de får dere først se i morgen.

  Eller

  Hva synes dere, 1 eller 2?

 • Hei og hopp, tilbake på topp!  Nå er jeg tilbake igjen etter en alt for lang bloggpause, men jeg har fått tilbake inspirasjonen og i morgen skal jeg dra å kjøpe et nytt objektiv til kameraet, så det blir bra! Den siste tiden har jeg gjort mye så jeg har rett og slett ikke hatt tid til bloggen. Men framover skal jeg blogge minst to ganger om dagen, og i helgen kommer det masse nye bilder. Jeg skal feire bursdagen min for verdens beste jenter på fredag og dra til Sverige for å gjøre noe hemmelig på lørdag, haha jeg forteller dere hva jeg skal gjøre senere

  I dag har jeg ikke gjort noe annet enn lekser og å gjøre forberedelser til bursdagen. Det er helt krise siden jeg ikke vet hvilken kjole jeg skal ha på meg, det blir alt for vanskelig å velge så jeg skal lage en VS i morgen slik at dere kan velge den fineste kjolen.

  Har du mye å gjøre for tiden?
 • hits