Nanna -

Vil du bli linket?Det er lenge siden jeg har hatt linkerunde, og det er så utrolig mange flinke blogger som trenger mer oppmerksomhet, så jeg velger ut to fine blogger som jeg linker. Hvis du har lyst å bli med er det bare å skrive du er med og så tar jeg en titt på alle bloggene. Jeg velger ut to blogger på torsdag, lykke til!

- Vil du bli linket?

 • Tirsdag  Å, det er nydelig vær ute. Det er utrolig digg med dager hvor sola skinner og man kan komme seg ut. Nå har jeg nettopp laget meg en smoothie så etterpå skal jeg sette meg ute og lese i det fine været. I morgen har vi fri og da skal jeg trene på morningen og etter treningen skal jeg ha Pretty little liars marathon() med noen venninner, det blir kjempe koselig! Hehe, det var sikkert veldig spennende for dere å vite hva jeg skal gjøre i morgen, eller ikke:)

  Hva skal dere gjøre i dag? 

 • Spørsmålsrunde, noe du lurer på?  Det har skjedd ganske mye i bloggpausen og det er lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så nå kjører jeg i gang en spørsmålsrunde! Jeg svarer på alle spørsmålene på fredag og trekker ut en heldig vinner som får linking. Er det noe du lurer på? • Dagens antrekk #290413  Fy, som det regner ute! Jeg rakk å ta antrekksbilder før det begynte å regne igjen, men det er veldig dårlig lys på bildene siden sola velger å komme på feil tidspunkt. Nå må jeg gjøre lekser og senere blir det trening.

  //Bukse Bikbok //veske Danmark //Genser Pieces //Skjerf Pieces


 • Pakke i posten  Da jeg kom på posten fikk jeg DEN store pakken, og det var mange av dere som lurte på hva jeg fikk så nå tenkte jeg å vise det. Jeg har fått tilsendt noen produkter fra Buzzador som jeg skal teste ut for Veet. Jeg har testet ut den grønne sprayen i dag og har aldri prøvd noe som funker så bra. Den er utrolig bra, anbefaler den på det sterkeste! Når jeg har testet ut alt kan jeg ha anbefaling om hva som var bra, om dere ønsker det. 

  Jeg trenger forresten inspirasjon til hva jeg skal blogge om. Er det noe dere vil jeg skal blogge om? Sminkevideo, innkjøp, spørsmålsrunde osv. jeg vil vite hva dere synes! Skriv ned masse forslag i kommentarfeltet så tar jeg en titt og ser hva jeg kan blogge om.

  Skal jeg ha anbefaling om produktene?
  Hva skal jeg blogge om? 

 • Photoshoot  Nå holder jeg på å rydde rommet mitt siden det er så rotete, men tenkte jeg måtte blogge litt før jeg fortsetter. Hadde egentlig tenkt til å tane ute, men været er utrolig dårlig i dag så jeg dropper det. Her er noen av bildene fra photoshooten på fredag, det blåste mye og var utrolig kaldt ute så vi gikk inn etter en liten stund. Jeg ble fornøyd med bildene selv om alle ikke ble like fine. Å, gleder meg til sommeren kommer og ikke minst til å tane, er så lei av å være bleik.


  My bestfriend is the one who brings out the best in me . • Lørdagskvelden  I kveld skal jeg spise pizza og se på Er du smartere enn en 5. klassing med familien. Jeg har ikke gjort så mye i dag, men senere (eller i morgen) kan jeg vise dere hva jeg hentet på posten tidligere. I morgen skal jeg trene og tane om det blir bra vær ute, håper det blir 25 grader og sol. Det er vel alltid lov å håpe! Men nå skal vi spise pizza så må stikke, ha en fin lørdagskveld dere 


  Skal du noe gjøre noe spesielt i kveld?

 • New in  Hei! Nå har jeg nettopp vært å hentet en pakke på posten som dere får se senere. På torsdag hadde Bikbok 50 % på hele butikken og selvfølgelig dro jeg for å sjekke ut salget. Det er utrolig mye fint på Bikbok, men butikken var stappfull av folk. Jeg ble i hvertfall utrolig fornøyd med innkjøpene mine, de nye shortsene har såklart blitt sommer favoritter blant shortsene i klesskapet mitt! 


  Shorts 300,-

  Jumpsuit 150,-

  Hva synes dere om innkjøpene?

 • TGIF  Hei! Nå er jeg tilbake med bloggingen for fullt, har hatt pause en ganske laaang stund nå så det føles bra å være tilbake! I dag har jeg vært med Francisca og vi hadde photoshoot, det blåste utrolig mye ute så vi måtte gå inn etter fem minutter og etterpå tok vi bilder inne, om dere vil kan jeg legge ut bildene i morgen. Nå skal jeg se på film og slappe av, ha en fin kveld dere  Hva skal dere gjøre i kveld?
  Vil dere se bildene fra photoshootet? 
 • hits