Nanna -

Girls nightHei dere! Jeg tenkte bare å stikke innom bloggen en tur før jeg skal begynne å fikse meg for kinokveld. I dag er det Girls night på Sandvika kino, så om en liten stund drar jeg for å møte Linnea og Francisca. Det er lenge siden jeg har vært på kino så det blir veldig gøy! Jeg har fri helt til på mandag og siden jeg ikke skal gjøre noe spesielt fram til da, tenkte jeg å prioritere bloggen de neste dagene. Jeg tar med kamera i kveld, så jeg blogger når jeg kommer hjem eller imorgen.

 • IT'S TIME TO START LIVING • Those summerdays  Hei hei! I går var det utrolig varmt så rett etter skolen dro jeg til Bærums verk med Linnea og Francisca, første dagen på lenge hvor jeg droppet treningen. Det var i hvertfall utrolig koselig og vi brukte flere timer på å se på butikker, ha fotoshoot ved elva, lo i flere timer og bare koste oss Etterhvert som klokka ble ganske mye dro vi å spiste pizza. Det er så koselig å bruke tid på bestevenninnene mine, tiden flyr og vi har det alltid like gøy. Nå er det ikke lenge igjen til sommerferien, snart er det eksamen og SÅ er vi ferdige på ungdomsskolen! Gleder meg utrolig mye til sommerferien, har så mange planer i år så håper tiden går fort fram til sommerferien!

 • Vår

 • Throwback - påskeferien 2013  Når jeg ser tilbake på påskeferien i fjor, ser jeg at påskeferien er mye annerledes i år enn i fjor. I fjor lå det snø på bakken og det var langt i fra varmt i forhold til denne påskeferien. I går var det 24 varmegrader i sola. Det er litt sykt å tenke på hvor fort sommeren har kommet i år i forhold til i fjor, før vi vet av det er vel sommeren borte igjen.

  Legger til et bilde fra i går:

 • Dagens antrekk #200414
  Sko fra Uggs Bukse fra Vero Moda Topp fra Bikbok

 • Bildedryss fra dyreskogen • Hair inspo • Beautiful flowers • Dagens antrekk #190414  Bukse fra Vero Moda Topp fra Cubus Skinnjakke fra Vero Moda Veske fra Michael Kors Solbriller fra Rayban

 • Easter  Det er så deilig med ferie! Påskeferien består for min del av late dager og serie maraton hele dagen. Jeg har ikke trent noe i ferien, det nærmeste jeg har kommet trening er en gåtur på 15 min med morfar. Det er ganske kjipt at jeg ikke får trene før etter ferien, men jeg nyter likevel ferien med påskegodt og familiekos. I dag skal jeg på shopping med mamma og mormor, og kaaanskje ta på vippe extensions  hvis vi har noe tid igjen etter shoppingen.

 • Dagens antrekk #170414  T-skjorte mormor sin Skjørt fra Bikbok

 • Påskelunsj  I går var hele familien samlet til påskelunsj hos mormor og morfar. Vi spiste god mat og koste oss rundt bordet i flere timer. Mads overnattet til i dag og nå skal jeg straks gå og fikse meg til i kveld. Da skal hele familien på kinesisk restaurant, det blir sikkert veldig koselig. Håper dere alle har en fin påskeferie og koser dere masse 

 • Photoshoot

  Hei! Nå sitter vi i bilen på vei til mormor og morfar, gleder meg veldig til å se de igjen For en stund siden var jeg ute på photoshoot i hagen med søsteren min. Jeg ble veldig fornøyd med alle bildene, spesielt disse to bildene! De minner meg ganske mye om sommerferien i fjor - kos med familien og venner, photoshoots, grilling på stranda, sol og ikke minst varmegrader! Åh, som jeg gleder meg til sommeren

 • GOD PÅSKE  Nå drar vi straks avgårde til båten, tenkte bare å stikke innom før vi drar. Vi skal som sagt til Danmark i påsken og besøke mormor og morfar. Det blir veldig koselig å se de igjen! Jeg tror ikke det er nett på båten, men hvis det er kan det hende det kommer et lite innlegg senere i dag. God påske!

 • Dagens antrekk #140413  Hei hei! Nå er det endelig påskeferie og det er deilig! Jeg fikk ikke den beste starten på påskeferien og ferien begynte litt før for min del siden jeg pådro meg et brudd på ribbeina. Jeg har ligget som et dopa dovendyr på sofaen siden onsdag og det er først nå jeg har begynt å bli bedre. Jeg dro på treningen som vanlig, men endte opp på sykehuset onsdag kveld med store smerter. Det er så kjipt når sånt skjer, men noe av det verste er at jeg ikke får trene før etter påskeferien. Ja ja, det går sikkert fint siden jeg drar til mormor og morfar i morgen og skal være der hele ferien. Det er så koselig med familiekos♥ en gang i blant!


  Topp fra Cubus, Shorts fra Bikbok

 • My life, my inspiration
 • Ny uke, nye muligheter  Da var det mandag igjen, gitt! Selv om jeg hater vanligvis hater mandager føler jeg meg ganske klar for å starte en ny uke. Denne mandagen skal brukes på skole og trening, jeg gleder meg veldig til å komme i gang med treningen! Jeg har ikke trent ordentlig på en uke fordi jeg har vært forkjølet og ikke helt på toppen. Dro på trening noen ganger i forrige uke, men når ikke kroppen vil samarbeide er det ikke like lett å trene bra. Hvertfall er jeg mye bedre nå og jeg er klar for å begynne å trene igjen    

  Det er forresten mange som har spurt til hvor mye jeg trener i uka og hva jeg gjør for å holde motivasjonen oppe. Det kommer et innlegg senere i uken om motivasjon, og mens dere venter kan jeg legge ut trenings planen min for denne uka. Den er ikke spesielt fin, men veldig motiverende slik at jeg vet hva jeg skal trene. Jeg trener sjelden styrke alene så dette er noe jeg definitivt må bli flinkere til, men i og med at jeg har crosstraining to dager i uka satser jeg på det går greit for en stund: 
  Ha en fin uke dere

 • Dream

 • Those days  God morgen I dag våknet jeg i elleve tiden og siden jeg ikke har noen planer, skal jeg bruke dagen på å se film og gå i joggebukse. Det er så deilig med dager som disse hvor man kan slappe av og ikke tenke noe på hvordan man ser ut eller hva man skal ha på seg, hehe. Slike dager er gull verdt for meg! Har ikke noe å blogge om nå, så hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om er det bare å si ifra!


 • Ghana, here we come  Det har skjedd mye den siste tiden som jeg ikke har skrevet om på bloggen, men tenkte å fortelle litt om det nå. Som dere kanskje vet er jeg veldig spontan og det skjer mye for min del fram mot høsten. Jeg har stripet håret mitt blond, søkt på et utdanningsprogram i Danmark og bestilt flybillett til Ghana.

  En venninne av mamma var i Ghana i fjor for å jobbe som frivillig hjelper på en skole for fattig barn. Jeg har alltid drømt om å det, så jeg er ganske heldig som får bli med i år. Vi drar rett etter sommerferien har begynt, men tenkte å skrive mer om hele reisen fram til vi drar. Det er litt usikkert om jeg kommer til å blogge i Ghana, fordi nettet er så ustabilt. Noen innlegg kommer det nok, men kan hende at internettet blir borte i flere dager.

  I tillegg til det har jeg søkt på en skole i Danmark til høsten, så hvis jeg kommer inn skal jeg bo hos mormor og morfar mens jeg studere. Planen var egentlig å gå på videregående før jeg begynte å utdanne meg til sykepleier eller jordmor, men for en stund siden fant jeg ut at jeg kan starte allerede nå. Det er jo helt perfekt for meg som ønsker å komme i gang med utdanning med en gang, og når jeg fikk vite om det tvilte jeg ikke på hva jeg har lyst å gjøre.

  Dette ble et veldig rotete innlegg, men det har som sagt skjedd mye den siste tiden. Hvertfall er jeg tilbake på bloggen og gleder meg masse til å blogge fram mot sommerferien :D
 • hits