Nanna -

New weekNy uke, nye muligheter, eller ikke... Er så skole lei at det ikke er mulig men det er bare 2-3 uker igjen til sommerferien, så må bare stå på. Vi har så mange framføringer og prøver for tiden så bruker ganske mye tid på skolearbeid. Snart skal jeg dra å møte Linnea på Elixia, vi skal danse zumba så det blir veldig gøy (og kleint)


Har dere mange prøver for tiden?

 • Sommer dager  I dag har jeg vært på trening med Linnea og er skikkelig støl etter all styrketreningen. Da jeg kom hjem var det sykt varmt ute så jeg fant fram bikinien og gikk ut på verandaen for å tane. Jeg begynner å få litt farge, men det er laaang vei enda. Det er så utrolig deilig med slike sommer dager, får håper sommeren har kommet for å bli! Nå skal jeg spise middag og etterpå se på Greys anatomy, neste uke blir veldig stress på skolen siden vi har mange framføringer og kanskje noen prøver, så da får jeg ta en rolig kveld i dag.

  Hvordan er været hos deg?

 • Workout wants  Det er så mye fint på nettet av treningsklær og jeg kan bruke flere timer på å sitte på nettet for å se på treningsklær og sitater, føler jeg får enda mer inspirasjon til å trene da. Hvertfall har jeg plukket ut noen nye favoritter som jeg tenkte å vise dere, vurdere å kjøpe singletten med sitatet; Train like a beast, look like a beauty. Den er såååå fin!

  Nå drar jeg på Elixia for å trene med Linnea, det blir kjempe bra. Jeg synes det er bedre å trene styrke med andre enn alene så det blir sikkert en del styrke i dag. I morgen blir det zumba for siste gang på to måneder, har bestemt å ta "sommerferie" fra Elixia i juni og juli nå som finværet har kommet slik at jeg kan jogge ute og trene styrke hjemme. Jeg har så mange planer i sommerferien og når været er så fint er det like greit å ta pause og komme seg ut å jogge.

  1. Singlet her 2. T-skjorte her 3. Joggesko 4. Singlet her 5. Hoodie her 6. Tights her 7. Shorts her 8. Shorts her

  Likte du noen av klærne?

 • Laurdag  Image and video hosting by TinyPic

  Hei! I dag har jeg byttet ut det gamle designet med et nytt og jeg ble veldig fornøyd! Headeren er forresten laget av flinke Annbjørg, her kan du besøke bloggen hennes. Jeg er ganske sliten nå ettersom jeg var hjemme halv to i natt, innspillingen av The voice var veldig forsinket men det gikk fint. Våknet ganske tidlig i dag også så vurdere å legge meg snart, må bare se en episode av Greys anatomy først. Digger den serien, har begynt fra sesong 1 så da er det bare å kjøre på med sesong 1 til 6 slik at jeg kan kjøpe sesong 7 i sommerferien:)

  Hva skal dere i kveld?

 • Dagens antrekk #250513
  Shorts - Bikbok Sko - Oslo Tube topp - Gina Tricot Singlet - Cubus Ring - Glitter

 • Kveldens antrekk #240513


  Skirt - Cubus Bluse - Vero Moda Jakke - Cubus Belte og ring - glitter

 • The voice og sneek peak  Hei! Nå drar jeg til Oslo for å se på innspillingen av The voice. Har hørt mye bra om programmet så gleder meg veldig! Jeg har veldig dårlig tid nå og er enda ikke ferdig med å fikse meg. Kveldens outfit kommer senere, men her får dere en liten sneek peak.

  Har du sett/ ser du på Voice?

 • Dagen i dag  I dag har jeg vært med Linnea og Francisca, kjempe koselig som alltid! Det er alltid så mye latter fordi vi ler av alt og ingenting, hehe typisk oss:) Det har selvfølgelig vært regnvær igjen og begynner å bli ganske lei nå, det eneste jeg trenger er sol og varme! Vi får håpe det kommer masse sol i helgen. I morgen kveld skal jeg forresten gjøre noe spesielt, men hva jeg skal gjøre får dere vite i morgen. Hehe, alltid gøy med litt overraskelser! Ha en fin kveld dere!

   

   

  Det vi gjorde hos Linnea i dag var å hjelpe hun med designet til den nye bloggen hennes, du kan besøke bloggen hennes HER

  Hva har dere gjort i dag?

 • 17. mai  Jeg vet det er lenge siden jeg sist har blogget, men nå er jeg tilbake igjen med nytt inspirasjon. Jeg tenkte å skrive litt om min 17. mai og hva jeg gjorde, planene ble hvertfall endret fort da mormor og morfar kom på søndagen før 17. mai. Kanskje det er litt sent å skrive et innlegg om det fordi det er en hel uke siden, men bedre sent enn aldri:)

  Jeg var ganske stressa da jeg våknet på 17. mai fordi jeg ikke visste hva jeg skulle ha på meg, men jeg klarte å finne en nydelig kjole fra klesskapet. Først dro vi for å se på barnetoget på Stabekkskole og det var koselig, det. Det tok ganske lang tid, i hvertfall for meg som hadde tatt på nye sko som jeg aldri hadde brukt før. Føttene mine var hovne dagen etterpå, så det sier jo litt.

  Etterhvert som barnetoget var ferdig dro vi til Oslo, og jeg blir like overrasket hvert år over hvor mange mennesker det er i Oslo. Rett etter vi gikk av t-banen begynte det å regne syyykt, men det sluttet etter et kvarter da. Tror aldri jeg har vært så redd for å ødelegge sminken (og håret) mitt. Hehe, brukte en time på å sminke meg så det ville vært utrolig dumt om sminken falt av.  Mamma laget kaken og jeg fikk pynta den, følte meg ganske flink og ble veldig fornøyd med resultatet:) 

  Etter Oslo dro vi til Bekkestua for å se på blomstertoget. Det var ikke like mange som gikk i år, men fint var det! Jeg har ikke så mye å fortelle om blomstertoget, men det var hvertfall mange fine kostymer så tenkte å vise dere noen bilder.

  På kvelden var det noen venner av familien kom så det var fullt hus. Vi grillet og koste oss masse! Jeg hadde en utrolig fin 17. mai, den kunne virkelig ikke blitt bedre.

  Til dere som lurte på om jeg visste fra før av at mormor og morfar kom til oss på søndagen før 17. mai. Nei, jeg visste ingenting om det så det var den største overraskelsen.

  Feiret du 17. mai?
  Hvordan var din 17. mai?

 • Go hard, or go home!  Oi, for et nydelig vær det er i dag! Det er utrolig digg med dager hvor sola skinner og det er minst 23 grader, da er sommer! I dag dro jeg på zumba og holdt på å dø av varme. Tenk dere 30 folk i en liten sal som svetter, det var trangt skal jeg si dere! Etterpå dro jeg på en joggetur i stekende sol, det var utrolig deilig. Nå er hvertfall dagens treningsøkt ferdig og resten av dagen kan jeg nyte sola og tane. Har ventet utrolig lenge på å få tane, så nå hvor sola skinner får jeg gripe sjansen. Senere tenkte jeg å skrive et innlegg om 17. mai men det er sååå mange bilder og har bare redigert halvparten, men jeg legger ut et innlegg i kveld. Nå skal jeg gå ut, kos dere i finværet


  Liker du å jogge ute? 

 • Dagens antrekk #170513  Kjole - H&M Skinnjakke - Vero Moda Sko - Danmark Blomsterring - Glitter

 • Sneek peak  Nå har jeg nettopp laget 17. mai neglene mine så da tenkte jeg å vise dere en sneek peak. Jeg (tror) jeg har funnet kjolen jeg skal ha på meg i morgen, men er ikke sikker ennå. Uff, det er så mye stress akkurat nå. Men det er verdt det!

 • OSLOVE  I dag dro vi til Oslo med mormor og morfar, det var kjempe koselig! Jeg kjøpte en ny t-skjorte til treningen siden jeg trenger nytt trenings inspirasjon, så det passet perfekt å kjøpe litt nye treningsklær. Kan legge ut innkjøp senere, nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på i morgen.  Vi skal til Oslo på 17. mai men da har alle butikkene stengt, så det var like greit å dra til Oslo i dag også.

  Hva synes dere om bildene?

 • Dagens antrekk #150513
  Jumpsuit - Bikbok Skinnjakke - Vero Moda Tube topp - Gina Tricot

 • SURPRISE!!  Nå er det tirsdag og det er bare 3 dager igjen til 17. mai! Jeg har ikke blogget så mye den siste tiden fordi mormor og morfar kom på søndag. Jeg visste ingenting om det, plutselig sto de ute foran døra. De skal være her til søndag, så det blir utrolig koselig å feire 17. mai med de. Jeg skal prøve å få til å legge ut dagens outfit i morgen, men jeg vil tilbringe mest mulig tid med dem om dere skjønner. I dag har jeg vært å trene og til middag spiste vi vårruller, nam!

  Hvordan skal dere feire 17. mai?

 • Oppskrift: Vanilje cupcakes  Du trenger - Vanilje cupcakes:

  • 4 dl sukker
  • 6 dl hvetemel
  • 4 egg
  • 250 g magarin
  • 2 dl melk
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljeessens

   

  Du trenger - Frosting:

  • 12 - 16 dl melis
  • 250 g magarin
  • 2 ts vaniljeessens
  • 1 dl melk
    


  Framgangsmåte - Vanilje cupcakes:

  1. Sett ovnen på 175 grader slik at den blir varm.
  2. Rør magarinen og sukker hvitt. Visp til du får en myk og luftig konsistens.
  3. Visp inn eggene, en etter en.
  4. Tilsett melk, mel og bakepulver.
  5. Tilsett vaniljeessensen.
  6. Fyll cupcakes formene ca. 2/3 fulle.
  7. Stek cupcakesene i ovnen i ca 20 - 25 minutter.

  Etterpå kan du lage frostingen, men vent med å ta frostingen på cupcakesene til de er kalde.

  Framgangsmåte - Frosting:

  1. Visp magarinen luftig.
  2. Tilsett vaniljeessensen.
  3. Tilsett melk og melis. Bland inn melis til at frostingen blir smørbar.

  Har du laget vanilje muffins før?

 • Dagens antrekk #100513


  Shorts - Bikbok Sko - Økonomisko Genser - Cubus Vest - New Yorker

 • Friday morning  Ahh, det er så deilig å stå opp sent på en fredag. Jeg har nettopp dusjet og nå spiser jeg frokost og ser på Gossip girls. I kveld skal jeg dra å se på en venninne av meg som skal synge på en konsert og siden jeg skal være der klokka fem burde jeg kanskje starte å fikse meg snart. Jeg som bruker 500 år på å sminke meg og rette håret, tror ikke jeg kommer til å rekke det. Haha, jo da, nei da, men kanskje jeg rekker å ta bilder av dagens antrekk.

  Jeg og søsteren min laget forresten vanilje cupcakes i går, ble veldig fornøyd med resultatet. Hun ville at noen skulle være grønne og røde så da ble det slik (på noen av de) og resten ble rosa og hvite. Det var egentlig det eneste jeg gjorde i går, men det er digg å slappe av en gang i blant. Noen som vil ha oppskriften på vanilje cupcakes? Kan sikkert legge den ut om dere  ønsker det.

  Vil du ha oppskriften på vanilje cupcakes?
  Hva skal dere gjøre i dag, noe gøy? 

 • Dagens antrekk #09.05.13

  Genser - Cubus Bukse - Danmark Vest - New Yorker Smykke - Glitter

 • Nytt deksel  For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten fra nfoto, jeg fikk tilsendt et nytt deksel til iPhonen min! Som dere kanskje vet fikk jeg iPhone 5 for en stund siden så det passet perfekt med nytt deksel, og jeg elsker det nye dekselet mitt! Det gikk to dager fra jeg bestilte det og til det lå i posten, jeg synes de har veldig kjapp leveringstid i forhold til andre nettsider.

  Nfoto er en nettside som tilbyr alt fra iphonedekseler til lerretsbilder, takkekort og bryllupskort til rimelige priser. HER kan du lage ditt eget deksel til 199 kr. Da kan du velge hvordan du vil det skal se ut, hvilke bilder du har lyst å bruke og få det sendt i posten et par dager etter bestilling. Dette er perfekt for deg som ønsker ett nytt deksel, eller ønsker å gi bort en gave til en spesiell person, i tillegg er det ikke så veldig dyrt heller. Jeg anbefaler alle å ta en titt på nfoto, det er en bra nettside med mye fint.

  Hva synes dere om det nye dekselet mitt?

  //sponset produkt

 • Dagens antrekk #070513


  Topp - Bikbok Sko - DNA Bukse - Bikbok Smykke - Kreta Solbriller - H&M

 • New manicure
  Hva synes dere?
  Liker dere rosa neglelakk? 
 • hits