Nanna -

Foto: hopeWhen the world says, "Give up,"
Hope whispers, "Try it one more time."


Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen, men jeg har hatt så mye å gjøre den siste tiden. Hele uken har gått til eksamensforberedelser siden vi hadde eksamen i norsk og nynorsk på torsdag og fredag. Akkurat nå blogger jeg fra mobilen, men jeg tror jeg er tilbake veldig snart med vanlig blogging!

 • Foto: Sophie Dophie  Sophie Dophie♥ Hun heter egentlig Sofie, men jeg kaller henne Sophie Dophie. For en stund siden tok jeg noen bilder og siden jeg ikke har noe annet å blogge om, tenkte jeg å legge de ut nå:

   


 • Dagens inspirasjon
 • Princess

 • 17. mai - bildedryss  Her kommer et bildedryss fra 17. mai:

 • Dagens antrekk - 17. mai  Først og fremst; GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN! For en fin dag det har vært i dag! Stemningen har vært på topp hele dagen og været var fantastisk. Jeg dro til Oslo med familien i dag tidlig for å se på toget og feire 17. mai. Jeg blir alltid like overrasket over hvor mange mennesker det er i Oslo på denne dagen, det var minst like mye folk i dag som i fjor! Vi møtte Katinka og etter toget dro vi for å spise lunsj. Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg med et bildedryss, men har ikke redigert alle bildene ennå så det får vente litt. I tillegg har jeg filmet en del av toget, så det kommer ut en video i neste uke. Hvis dere ønsker å se flere bilder fra dagen kan dere sjekke ut instagrammen min; nannane, der har jeg lagt ut en del bilder fra i dag.  Kjole fra Bikbok Sko fra Oslo city Smykke fra Glitter

  Har du hatt en fin 17. mai?

 • 44 DAYS TO GO  Nå drar jeg straks avgårde for å møte mamma, vi skal dra å fikse noen greier når hun er ferdig på jobben. Det er så mye som skal gjøres før jeg reiser til Ghana, må kjøpe myggnett, få fikset passet og visum... Kunne sikkert nevnt flere tusen ting som skal fikses før avreise. Jeg gleder meg så uendelig mye at jeg ikke har ord for det, skal bli deilig med litt brunfarge og ikke minst nye opplevelser. Jeg tenker at dette blir den siste sydentur på en stund, når jeg kommer hjem har jeg sikkert fått nok med varme og mat i syden. Hvis det er noe jeg gruer meg til, er det å skulle spise maten i Afrika. Det blir skikkelig rart å skulle spise afrikansk mat som er veldig annerledes, men jeg overlever sikkert. 

  Til dere som lurer på hvor lenge jeg skal være i Afrika; 3-4 uker! Jeg drar d. 27. juni med Katinka og skal være borte i nesten en måned. Siden det er mange som lurer på noe, tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde om Ghana snart!

 • Fjortiss perioden min  Hei hei! Nå er det en stund siden jeg har lagt ut bilder av meg selv på bloggen, det er rett og slett fordi jeg ser ut som et dass dagen lang. Jeg har vært så heldig å bli forkjølet OG få vondt i halsen, så da føler ikke jeg noe særlig for å legge ut stygge bilder av meg på bloggen, håper dere skjønner! 

  I stedet for å legge ut enda flere inspo-bilder på bloggen (føler det er nok med inspo-bilder for nå!), skal jeg legge ut noe annet haha. I sted når jeg så gjennom bildene på pcen, fant jeg fjortiss bilder fra den verste fjortiss perioden min. Alle har fjortiss perioder, men DISSE bildene er rett på kanten til å kan legges ut på bloggen altså. Tror aldri jeg har sett så stygge bilder før, det er ganske tragisk at man kan bruke så mye sminke, haha. Er glad jeg er over fjortiss tiden for å si det sånn

  Jeg husker jeg brukte øyeskygge som pudder bare fordi jeg ville bli brun, og extensionsene var på midten av håret som dere kanskje ser.

  Ja ja, nok om fjortiss tiden min! I morgen er jeg tilbake med vanlig blogging og forhåpentligvis noen bilder av meg Nå drar jeg straks avgårde på SATS for å springe intervaller på tredemølla for zumba.

 • Nike free run
  I fjor fikk jeg de første Nike free run- skoene mine og etter det har jeg ikke brukt noen andre sko på trening. De er utrolig lette og ikke minst deilige å trene i, jeg er helt forelsket i dem Jeg synes de er utrolig fine i tillegg til å være gode å trene med, det er utrolig viktige med gode sko når man trener! Jeg har et par lilla fra før av, men jeg har utrolig lyst på flere. De lyseblå skoene var sykt fine og leopard skoene var nydelige, så begge skoene står øverst på ønskelisten min for tiden.

  Hva synes du om Nike free run?

 • Dreaming about Bora Bora • Skatergirl #1 • 17. mai kjoler  17. mai nærmer seg og nå er det på tide å finne seg kjole hvis ikke man har bunad. Nelly bruker å ha veldig fine kjoler til slike anledninger, men jeg fant ikke noe mer enn én kjole som jeg likte. Selv om Nelly har veldig mye fint, er det ikke alltid jeg finner noe der. Hvertfall fant jeg én nydelig kjole på Nelly og noen andre på Bubbleroom.
  //Denne kjolen finner du her  //Den hvite kjolen finner du her //Den røde kjolen finner du her //Den mønstret kjolen finner du her


  //Denne kjolen finner du her

 • The beach fixes everything
  Nå er det bare 40 DAGER!! igjen av ungdomsskolen og til sommerferien. Det er litt sykt å tenke på i og med at de tre årene på ungdomsskolen har gått utrolig fort. Når jeg ser tilbake har jeg ikke peiling på hvor alt tiden har blitt av! Jeg føler ikke jeg har fått gjort noe særlig på tre år, men jeg har gjort mye mer enn jeg tror. Nå er jeg mer enn klar for et nytt kapittel i livet mitt, det skal bli spennende å se hva som skjer framover

 • Photoshoot

  Nå ligger jeg i senga og ser på Greys anatomy, har fortsatt ikke stått opp ennå. Jeg har ingen brukbare bilder av meg til bloggen i dag, så i stedet tenkte jeg å vise dere noen av bildene jeg tok for en stund siden av søsteren min. Jeg synes bildene ble ganske bra i og med det er første gangen jeg har prøvd meg som proff fotograf. Ha ha, nei da! Dette er hvertfall første gangen jeg har brukt zoom objektivet til å ta bilder av andre enn meg selv Nå skal jeg straks komme meg ut senga, etterpå må jeg begynne å pakke klær og leker jeg skal ha med til barna i Ghana. Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser, gleder meg som et lite barn. Jeg har aldri vært så langt borte hjemmefra så det blir spennende!

  Hva synes dere om bildene?

 • Tattoo inspiration
 • I've never met a leopard print i didn't like
  Hei hei! Nå holder jeg på å fikse meg til kino, om en liten stund drar vi for å hente billettene. Søsteren min fikk kinobilletter i bursdagsgave av meg, og ettersom hun snart har bursdag igjen (august), får vi endelig brukt de. Vi skal se på filmen Divergent, det er mange som har sagt at filmen er bra så gleder meg til å se den!

  Har du sett filmen "Divergent"? Isåfall, er filmen bra?

 • Motivasjon til treningen  Nå tenkte jeg å komme med noen motivasjonstips til treningen. I fjor slet jeg veldig med å komme meg på treningen og hadde lite motivasjon. Problemet var ikke å trene liksom, men bare det å komme seg avgårde. Nå har jeg trent på SATS en god stund og motivasjon har vært der fra dag én. Selvfølgelig har jeg dager der jeg ikke orker å trene, men med en gang jeg får på meg treningsklærne føles det mye lettere. Jeg gleder meg like mye hver gang jeg skal på trening, uansett om det er en hard styrkeøkt eller en sykkeltime der jeg vet jeg kommer til å føle at jeg dør minst to ganger.

  Trening har blitt en utrolig stor del av hverdagen min. Jeg trener 4-6 ganger i uka og mellom 1 og 2 timer hver gang, men jeg vet at jeg at motivasjon er viktig. Hvis ikke jeg hadde hatt motivasjonen til å trene, hadde jeg rett og slett ikke kommet meg avgårde på trening!  Siden jeg begynte på SATS har jeg begynt å sette mål for treningen. Jeg setter mål jeg vet jeg kan klare men fortsatt må strekke meg for å klare, da blir jeg skikkelig fornøyd når jeg klarer det og får enda mer motivasjon til å fortsette. Det kan være alt fra å jogge 5 km 3 ganger i uka, dra på 4 gruppetimer i uka eller noe helt annet. Det må konkrete mål og ikke alt for høye mål.

   


  Jeg får mye motivasjon av å bruke fargerike topper i rosa, neon gul og freshe farger. Dette gjør at jeg synes trening blir veldig gøy, og jeg gleder meg alltid til å ta på meg treningsklærne. Jeg synes det er like gøy å kjøpe treningsklær som vanlige klær, spesielt treningstopper. Hvis jeg har lite treningsmotivasjon funker det alltid å kjøpe nye treningsklær, da er motivasjonen tilbake på topp med en gang.


   Tenk på den følelsen du får etter du har trent! Det er lite som slår den følelsen etter en hard treningsøkt.

   Image and video hosting by TinyPic


   Hvis du sliter med å jogge 5 km på tredemølla fordi du synes det er dødskjedelig burde du laste ned nytt musikk. Jeg bruker alltid å høre på musikk når jeg trener alene og jogger på tredemølla, det blir ingen bra økt uten musikk. Tiden flyr avgårde når jeg jogger på tredemølla og plutselig er økten ferdig.

   

  Hva synes dere?
  Vil dere at jeg skal lage flere slike innlegg? 

 • First you feel like dying. Then you feel reborn  Hei og hopp! Har akkurat kommet inn døra og skal straks spise middag før jeg drar avgårde på CrossTraining. Har egentlig ikke tid til å blogge nå siden jeg har titusen ting å gjøre før jeg må løpe til bussen for å rekke den, men tenkte bare å stikke en liten tur innom! I morgen er det fredag og ikke minst helg. Gleder meg sykt til å slappe av hele helgen uten noen planer. Føler jeg må lade opp batteriene før prøver og eksamenstrekk neste torsdag. Jeg får slappe av denne helgen siden det blir eksamenspugging hele neste helg, så det blir ikke noe avslapping der :P

  Det blir sykt deilig å få trent CrossTraining etter 3 uker uten det. Jeg skal si dere det er hardt å måtte ta pause en stund bare fordi man får ribbeinsbrudd. Veldig kjipt i og med at jeg var så mye inni treningen den perioden. Det er litt vanskelig å komme seg inn i rutinene igjen, men sakte og sikkert har jeg kommet meg tilbake!

 • Zumba  Har egentlig ikke tid til å blogge nå siden bussen går om 5 minutter, skal på zumba med Linnea. Nå skjønner hvorfor det går så lenge mellom zumba timene, det er alltid så utrolig kleint når man tenker på det. Jeg hadde egentlig meldt meg på forrige uke, men det ble ikke til noe siden jeg meldte meg av i siste liten fordi jeg tenkte det var for flaut. Hehe, det finnes ikke noe kleinere enn å danse zumba med 20 andre folk rundt deg som er like dårlig som deg. Det er bra jeg Linnea blir med i dag, ellers hadde ikke jeg dratt! • Miss summer  Image and video hosting by TinyPic

  //Gif fra sommeren 2012 //Bilder fra sommeren 2013

  Åh, som jeg savner sommeren! Jeg savner de sene kveldene, grilling med venner, stranda, fine soldager og kos med familien. Det er ikke lenge igjen til sommereferien, og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg skal gjøre ganske mye denne sommeren, blant annet til Ghana og selvfølgelig være masse med venner. Etter ferien begynner jeg på skole i Danmark og da starter veien mot sykepleier utdanningen, men før den tid skal sommerferien nytes fullt ut! 

  Gleder du deg til sommeren?

   

 • Linkerunde  Den siste tiden har jeg fått mye spørsmål om linkerunde, og siden veldig mange er postive til det, setter jeg i gang en linkerunde. Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skriv hvorfor vil ønsker å vinne, så plukker jeg ut noen bloggere som blir linket i et eget innlegg om noen dager.


  Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar og skrive litt om hvorfor du ønsker å vinne!

 • Dagens antrekk #060514 • Finally  Nå er jeg ganske klar for å starte på en ny uke med blanke ark. Jeg har en følelse av at denne uken kommer til å bli fantastisk, mest fordi jeg skal fokusere på trening, venner og én skriveøkt i engelsk. Det er deilig å slippe for å tenke på eksamen eller forberedelse til eksamen, det får vente til neste uke. Jeg har ikke noen spesielle planer, så denne uken skal nytes fullt ut! Etter skolen drar jeg rett på trening, er helt død etter styrketreningen i går så det blir intervaller på tredemølla og ro maskinen i dag.

 • Dagens antrekk #040514  Bukse & singlet fra B-young Skjerf fra København Sko fra Uggs

 • Bucketlist   Dra til Disneyland i Paris

  ♥ Svømme med delfiner / gjennomført!

  Dra på språkreise i New York eller California

  ♥ Hoppe i fallskjerm 

  ♥ Shoppe i London

  ♥ Dra på safari i Afrika

  ♥ Lære meg å surfe

  ♥ Dra til Hawaii

  ♥ Jobbe som frivillig i Afrika

  ♥ Roadtrip gjennom USA med gode venner

  ♥ Ri på en hest i solnedgangen

  ♥ Svømme under stjernene

 • LET'S DO THIS  Nå stikker jeg straks avgårde på trening, skal trene Bodypump med Sofie og etterpå blir det en times stepPulse. I går fikk jeg et brev fra sosial- og sunnhetsskolen i Danmark der det sto at jeg hadde kommet inn, så til August flytter jeg til Danmark for å begynne å studere. Det er litt rart å tenke på at jeg er ferdig med å studere til sykepleier/jordmor om sju år, hvis ikke jeg skal studere videre til operasjonssykepleier, hehe. Nei, nå må jeg dra slik at vi rekker gruppetimen! Blogges

 • Dagens antrekk #030514  Bukse fra Vero Moda Genser fra Wow Singlet fra Cubus

 • Today and yesterday  Disse to bildene beskriver dagen i dag og i går: Skateboard og fotoshoot. De to siste dagene har jeg vært med verdens beste og kost meg masse! Vi har stått mye på waweboard og jeg har lært meg å stå sånn halvveis på skateboard. I tillegg hadde vi 4 fotoshoots i går så jeg skal straks begynne å redigere noen av bildene. Det fine været har kommet tilbake, og i dag tok vi oss en tur på Kolsås senteret. Senere kommer det et innlegg om framtiden min, så det er bare å følge med! Fikk en veldig bra nyhet som jeg skal fortelle om senere

 • Gjesteinnlegg av Francisca  Hey bloggeeen! Fanny her, og dette er mitt første gjesteinlegg. Hvis noen lurer, jeg er den bleike chicken til høyre på bildet. BFF med Nænny og Linne Pea. 

   

  Dagen idag var ganske chill, og vi tilbragte den sammen alle 3. Først møttes vi hos meg (Fanny), og spiste pannekaker (som jeg var flink og hadde laget). Så pakket vi noen bagger med tepper og solkrem og solbriller, og tok turen til nærmeste lekeplass. Der slo vi oss ned etter å ha vært litt yolo og kjørt ned en bakke på skateboard.(Ja, det var en del hyling fordi det gikk så fort..haha) Men jo, så slo vi oss ned og bare lå på teppene og slappet av med musikk og jentekveld en stund.

  Så var det tid for fotoshoot, og tilsammen idag har det blitt 4stk hehe.. Vi poserte rundt omkring i parken og prøvde å ikke bli altfor flaue av alle raringene som tilfeldigvis gikk forbi og glante :P

  Nå sitter vi alle 3 hjemme hos Nanna og ser The Notebook, verdens nydeligste film som ALLE BURDE SE! 

  Håper dere andre også koser dere:) God helg videre!

   

  Kisskiss:*

   

 • 1 MAI  Hei hei! Nå drar jeg straks avgårde på trening, har meldt meg på SH'BAM så dette kan bli spennende! Etterpå skal jeg være med Francisca og Linnea, så vet ikke hvor mye jeg får blogget i dag. Hvis vi får tatt noen greie bilder kan det hende jeg blogger i kveld, men ellers kommer jeg sterkere tilbake i morgen!

  I går hadde vi gjester til langt på natt, hehe nei da. De ble hvertfall en god stund og vi koste oss med grilling og hopping på trampolinen. Jeg hadde jeg på meg denne jump suiten fra Bikbok.

 • SUMMER • Kveldens antrekk #300414  Skjørt og topp fra H&M Jakke fra Cubus 
 • hits