Nanna -

Linkerunde - vil du bli linket?I dag har jeg vært å se på kjole til konfirmasjonen og etter en stund fant jeg den nydeligste kjolen. Etterpå dro vi til Tyskland siden mormor og morfar trengte å kjøpe litt forskjellige greier, jeg fikk med meg litt godteri og tannkrem - MASSE TANNKREM! Har fått helt dilla på tannkrem, har funnet den perfekte tannkremen som gjør tennene enda hvitere så vi kjøpte hele 5 tannkremer til meg:D

Det er lenge siden jeg hatt linkerunde, så nå tenkte jeg å kjøre i gang en ny linkerunde. Om du har lyst å bli linket er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg trekker 2-3 blogger på onsdag! • Saturday morning  Å, det er så deilig med sommerferie. I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å lage ferdig invitasjoner til konfirmasjonen. Jeg synes de ble utrolig fine, dere får se bilder av kortene senere. Nå ser jeg på tv, skal snart begynne å lage middag. Jeg har blitt sykt flink på kjøkkenet, hehe TULLA. Men uansett er det veldig gøy å lage mat så da har jeg begynt å lage middager, i dag blir det lasagne med spinat og mais til middag. Enkelt og greit! I morgen skal jeg gjøre noe hemmelig, nei da, joda. Dere får vite det i morgen etter jeg har gjort det.

  Hva har dere gjort i dag?

 • Fikset neglene mine  For en dag! Vi dro til byen klokka 10 for å kjøpe greier til konfirmasjonskort og var hjemme halv 2, hehe. Vi brukte ganske lang tid i butikken fordi det var så mye fint. Kan legge ut bilder av kortene når de er ferdige, men tror det er lenge igjen. Nei da, jo da.

  For en stund siden dro jeg for å fikse jeg neglene mine. Neglene mine var utrolig stygge fra før av, brukte neglelakk omtrent hver dag. Det er digg å ha fine negler hver dag uten at man trenger å fikse på de. Jeg dro på Bekkestua Hud og Velvære, det var flinke Dominka som fikset neglene mine og resultatet ble veldig bra! Det koster 970 kr. og holder i 4-5 uker. Jeg tror neglene mine faller av snart så da får jeg begynne med vanlig neglelakk igjen, men skal dra å fikse de rett før konfirmasjonen.

  Hva synes dere om neglene?

 • On the plane  Nå sitter jeg i godstolen hjemme hos mormor og morfar, det er så deilig med sommerferie. Vi dro halv ti og var på Gardermoen 10.40, da spiste vi litt sushi til lunsj. Etterpå holdt vi på å komme for seint til flyet, men vi rakk det akkurat. Hehe, trodde vi hadde skikkelig god tid, men nei da. Nå er jeg hvertfall framme og de neste dagene skal jeg slappe av. I morgen skal mormor og jeg til byen for å kjøpe inn noen greier til invitasjoner til konfirmasjonen. Mormor er utrolig flink på å lage kort, så vi skal lage invitasjonene selv. Gleder meg veldig til å se resultatet, jeg tror (vet) de blir kjempe fine!

  Hva har dere gjort i dag?

 • Danmark next  Nå reiser jeg straks avgårde til Danmark. Jeg bestemte meg for å dra til mormor og morfar en uke før tiden, skulle egentlig dra neste uke men siden jeg ikke har noe å gjøre drar jeg i dag. Det blir sikkert koselig å ha litt alene tid med mormor og morfar ettersom mamma og pappa kommer neste uke. Åh, gleder meg uansett veldig til neste uke fordi jeg skal kjøpe kjole til konfirmasjonen min, det kan bli gøy. Jeg bruker utrolig lang tid på å finne kjole hver gang, og etter jeg har prøvd den minst tre ganger finner jeg en annen. 

  Jeg skulle egentlig laget et innlegg om planer for sommeren, men siden jeg ikke vet hva jeg skal gjøre 100% får jeg heller fortelle litt om noe av det jeg skal gjøre. Nå drar jeg til Danmark i tre uker. Etterpå skal jeg være hjemme en uke med mamma, vi vet ikke hva vi skal enda men det blir mest sannsynlig en tur til København, Stockholm eller sydentur. Uken etter skal jeg på konfirmasjonsleir og et par uker etter sommerferien skal jeg konfirmere meg. I september skal jeg dra til Tyrkia en uke med hele familien, men det er lenge til. Jeg tror sommeren blir ganske spontan ettersom jeg ikke vet så mye om hva jeg skal gjøre, men etter konf. leiren blir det vel grillkvelder og dager på stranda med venner. Jeg tror sommeren blir helt fantastisk, nå venter jeg bare på at sommerværet skal komme.

  Image and video hosting by TinyPic

  Disse bildene er fra ifjor. Å, jeg var utrolig brun den gangen men håper jeg blir like brun i år:) 

 • Sushi dinner  Nå har jeg nettopp spist sushi til middag. Mamma var så snill å kjøpe sushi til meg i dag siden jeg vasket badet, resultatet ble en fornøyd jente med sushi til middag! Nam, sushi er det beste jeg vet, kunne spist det hver dag uten å bli lei. I dag har jeg ryddet på rommet og pakket. Jeg drar på en spontan tur til Danmark i morgen. Hadde egentlig planlagt å dra dit neste uke, men endret billetten. Nå skal jeg dusje og se på film, skal være på flyplassen klokka ti i morgen så legger meg tidlig i kveld.

  Liker du sushi?

 • Dagens antrekk #260613  Det regner utrolig mye ute nå så i dag prøvde jeg en annen versjon av dagens antrekk. Jeg tok bilder av bare genser og buksen, skal uansett bruke antrekket snart så da får dere se alt sammen. Det ble ganske dårlig kvalitet på bildene, men det er så dårlig lys på rommet mitt for tiden.


  Bukse - Danmark Topp - Cubus

 • Pakke i posten  For en stund siden mottok jeg dette nydelige hjertesmykke i posten, fra Korspaahjertet og jeg ble veldig fornøyd. Smykket er så enkelt og kan brukes til hverdag, men kan også brukes til bursdager eller spesielle anledninger siden det er så fint. Jeg har i hvertfall fått ett nytt favoritt smykke. Du finner det her til 249 kr. Det er ganske kjapp leveringstid, det tok ca. 4 dager fra jeg bestilte det til det kom i posten.

  Hva synes dere?

 • S O M M E R F E R I E  Ååå, det er så digg med sommerferie nå, selv om været er såpass dårlig at sommerfølelsen har forsvunnet. Vi sluttet tidlig på skolen i dag så har gjort ganske mye siden jeg kom hjem. Dro på biblioteket for å låne to bøker, håper det blir varmt neste uke slik at jeg kan tane og lese bøker ute. Hater å lese bøker inne, ikke rart jeg leser flere bøker på sommeren enn på vinteren. Jeg har også vasket badet og isted dro jeg på en joggetur på 3,9 km. Bra start på sommerferien:) 

  Nå som det har blitt sommerferie har jeg ganske mye tid til å blogge, skal være hjemme de første to ukene så da blir det masse blogging. Mange av dere har spurt om jeg kan legge ut et innlegg om planer for sommerferien og det kan jeg gjøre, tror det kommer senere i kveld.

  GOD SOMMER!
  Skal dere gjøre noe gøy i sommerferien?

 • The beach life  Å, gud det er så varmt ute. I dag har vi vært på stranda fordi noen på skolen skulle ha muntlig eksamen, helt greit for meg. Vi tanet sykt og det var kjempe fint vær! Å som jeg gleder meg til sommerferien, nå er det bare 13 dager igjen. Jeg hadde på meg shorts i dag og fikk en liten skille så jeg ble veldig fornøyd:) 

  Liker du å være på stranda?
  Hva skal dere i helgen? 

 • Sneek peak  I forrige uke dro jeg på CC vest med Francisca og Linnea, og da vi stakk innom Bikbok fant jeg verdens nydeligste kjole, og selvfølgelig fikk den bli med hjem. Den passer perfekt til et par svarte pumps eller sandaler, gleder meg hvertfall til å bruke den i sommer. Her kommer et lite sneek peak på kjolen, dere skal få se den senere men siden det har regnet i hele dag har jeg ikke kommet ut og tatt noen bilder.

 • Photoshoot: Summertime

 • Dagens antrekk #020613
  Singlet - Cubus Tubetopp - Gina Tricot Sko - ? Solbriller - H&M Shorts - Bikbok
 • hits