Nanna -

Skrivebordsbakgrunner for august
Denne finner du i stor kvalitet her


Denne finner du i stor kvalitet her


Denne finner du i stor kvalitet her


Denne finner du i stor kvalitet her

Gud, så gøy det er å lage bakgrunnsbilder på pcen! Har holdt på med redigering hele kvelden og disse fire bakgrunnene ble resultatet etter flere timers jobbing, jeg ble veldig fornøyd! Dette er første gangen jeg har laget noe sånt, men om dere vil kan jeg lage flere bakgrunner når vi nærmer oss september. Å, nå er det bare 35 dager igjen til konfirmasjonen og på mandag drar jeg avgårde på konf. leir, kanskje det blir noe mobilblogging derfra men ellers skal jeg starte å blogge vanlig etter det.

 • Dyrehagen  Det er lenge siden jeg har blogget og nå som jeg har tid til å blogge har jeg så mye å fortelle dere. Jeg har gjort masse de siste dagene og som dere kanskje vet er jeg fortsatt i Danmark, det har vært utrolig fint vær! Vi skulle egentlig dratt på stranda i dag, men dro i dyrehagen i stedet fordi det ikke var like mye sol. Her får dere et lite sneek peak på dyrene, det kommer flere bilder i morgen. Jeg er ganske sliten nå så går å legger meg snart. Natta
  Liker du å være i dyrehagen og se på dyr?

 • Forberedelser til konfirmasjon  Nå har vi (nesten) laget ferdig alle invitasjoner og bordkort til konfirmasjonen, det eneste vi har igjen å gjøre er å skrive navn på bordkort, sende invitasjoner og fikse litt på kortene.. Jeg synes alt ble kjempe fint. Det ble veldig jentete og rosa, men det passer meg perfekt siden det skal være rosa bord pynt og sånn. Hehe, dere vet jeg elsker rosa, jeg ble i hvertfall utrolig fornøyd med resultatet!


  Slik skal alle invitasjonene se ut når de blir ferdige.

  Hva synes dere om invitasjonene og bordkortene?
  Liker dere rosa? 

 • Vil du bli linket?  Du kan melde deg på linkerunden HER. Jeg velger ut 2-3 blogger på onsdag!

  I dag har jeg vært hjemme og sett på serier på nettet. Det er ganske kjipt at det regner så mye, men været burde bli bedre på mandag. Værmeldingen sier at det skal bli 24 grader og sol, så vi får håpe det er sant. Føler virkelig jeg trenger sol og sommer nå! Det er bare 2 måneder igjen til konfirmasjonen og hvis ikke det blir noe sol til å tane får jeg ta turen til solarium, det er egentlig det siste stedet jeg ønsker å dra men kanskje det blir slik. 

  Hvordan er været hos deg?

 • Dagens antrekk #010713
   Shorts - Bikbok Genser - mormor sitt klesskap
 • hits