Nanna -

Spørsmålsrunde + linkingNå er det ganske lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde og det er sikkert noe dere lurer på, så da tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde. Jeg svarer på alle spørsmålene på fredag, og trekker ut en blogg som får linking. • Train hard, or go home  Jeg er så sliten at jeg ikke orker å skru på pcen, så håper det går greit med mobilblogging i dag. Nå har jeg nettopp vært på trening for første gang på det nye treningssenteret. Det var utrolig fint med utsikt, og ikke minst stort. Det var mye større enn Elixi faktisk. Jeg tror det blir veldig gøy å starte å trene på ordentlig der, gleder meg masse til å begynne! I dag hadde jeg personlig trener som viste styrkeøvelser. Tror aldri jeg har trent så tungt med vekter ogsånn før, var i hvertfall helt død etterpå. Men det var bra å komme i gang etter ferien.

  Liker du å trene?
  Hvor ofte trener du?

 • Ferielivet  I dag har jeg vasket hele huset og nå holder jeg på å rydde i klesskapet mitt. Føler meg ganske effektiv som har gjort dette på tre timer, det er lenge siden jeg har gjort så mye husarbeid. Det er så kjedelig å vaske og rydde, men det er bra å få det gjort en gang i blandt. Etterpå har jeg tenkte å dra en tur ut for å ta noen bilder, men vet ikke om været holder. Nå får jeg komme meg tilbake til klesskapet og bli ferdig med å rydde, orker ikke å gjøre det i kveld.

  Liker du å rydde?

 • Dagens antrekk #12.08.13  Jeg hadde ganske dårlig tid når jeg skulle ta antrekksbilder og etterpå så jeg at det bare var et brukbart bilde til bloggen, men det får gå. I dag hadde jeg på meg den nye earcuffen min fra Gina Tricot, jeg synes den er nydelig og designet er enkelt slik at den kan brukes til alt.


  Singlet og genser - Cubus Shorts - Danmark Earcuff - Gina Tricot


 • Sunny day  Nå er sola tilbake etter et par dager med dårlig vær og jeg har blitt frisk igjen, bortsett fra jeg fortsatt er litt snørrete og vondt i halsen. Men nå drar jeg til Francisca, det blir bra å se henne igjen siden det er flere uker siden sist. Jeg skulle egentlig vært der klokka 12 så burde kanskje dra nå :) Det kommer ut dagens antrekk senere, ha en fin dag dere!

 • This summer  Det har skjedd utrolig mye den siste tiden og har lyst å fortelle ALT, så tenker å dele det opp i forskjellig innlegg framover. Jeg har fått masse nytt inspirasjon denne sommeren og nå skal jeg starte å skrive minst et innlegg hver dag, kanskje to. Framover blir det masse spennende blogging, blant annet konfirmasjon og selvfølgelig skal jeg blogge i Tyrkia. Å, som jeg gleder meg til konfirmasjonen! Det er bare 20 dager igjen og tiden flyr avgårde. Bildet under tok jeg for noen uker siden, og det beskriver ganske godt sommeren min. Kunne ikke hatt en bedre sommer enn denne

  Hva har dere gjort i sommerferie, noe spennende?
  Hva synes dere om bildet?
 • hits