Nanna -

Sunset


 • Sneak peek  //i samarbeid med Sheinside

  Her kommer en liten sneak peek på kjolen fra Sheinside, dere får se den ordentlig om en liten stund - skal bare redigere ferdig bildene først! Gleder meg veldig til den skal brukes i en bursdag, den er såå fin!
 • IMPOSSIBLE • Jobbe, jobbe, jobbe  Den første jobbdagen er overstått og det er èn vakt igjen for denne helgen. Skulle ønske denne helgen aldri skulle slutte, rett og slett fordi jeg vil jobbe enda mer, hehe. Vi hadde ganske travelt i dag, men timene fløy avgårde. Det var tre ungarbeidere og èn leder på jobb, så det sier jo litt hvordan det gikk, haha. Vil ikke si det gikk så veldig bra da vi sto ved kassen alene uten den kjære lederen vår. En som sto ved kassen for første gang, og to som ikke var 100% sikre. Det ble litt feil her og der, men det gikk overraskende bra. Men men, det gjør absolutt ingenting når kundene er tålmodige, og man har noen fine kolegaer rundt seg! Ah, jeg er så heldig å ha flotte mennesker rundt meg hver dag♥

  I morgen blir det enda en jobbdag, men før det skal jeg ta på meg pysjen og kose meg med Greys. I morgen skal dere forresten få se den flotte kjolen jeg fikk fra sheinside for noen uker siden. Den er såå fin!
 • Dream • Colors • Livet er herlig  Ah, livet er herlig! Jeg har det veldig bra for tiden. Tiden går for det meste til lange skoledager med herlige folk, som blir avsluttet med en treningsrunde på tredemølla eller elipsiaen. Hverdagene går så utrolig fort, og i morgen er det helg - igjen igjen. Føler akkurat jeg har vært i Norge jo, selv om det er snart en uke siden. Helt sykt hvor fort tiden går. Ikke fordi jeg trenger helg, men skal bli deilig å få litt fri fra tavleundervisningen og bøkene. Jeg skal jobbe hele helgen, så mye avslapping blir det ikke, men det går greit siden jeg skal jobbe med fine folk! Nå følte jeg det ble litt vel mye positivitet fra min side, men sånn er det en gang i blant, hehe. Nå skal jeg skru av pcen og slå på tven for å se på favoritt programmen til hele familien. Ha en fin helg og kos dere!

 • Tips til myke lepper  Nå for tiden bruker jeg utrolig mye leppepomade fordi leppene mine tørker ut i sola. Det er ganske irriterende, men etter jeg begynte å bruke lypsyl har det heldigvis blitt mye bedre! Første gangen jeg så lypsyl på butikken var jeg veldig i tvil om jeg skulle kjøpe det eller ikke, rett og slett fordi jeg trodde den var for billig til å være bra. Men jeg ble positivt overrasket og den har nå blitt en stor del av hverdagen min; haha, det høres kanskje teit ut, men jeg bruker den så og si hele tiden! For de som er interresert kan den kjøpes på matbutikken, altså trenger man ikke å dra til en helsebutikk for å få tak i den. Den koster rundt 29 kr. og har i tillegg et utrolig søtt design.

 • sunglasses • unblogged pictures • Happy life  Jeg har det veldig bra for tiden. Skolen er spennende, folkene i klassen er helt fantastiske, og for første gang på flere år gleder jeg meg til å dra på skolen hver dag. Det er virkelig en herlig følelse å stå opp og glede seg til skolen. I dag hadde vi om sunnhet og gjorde mye gøy. Vi fikk også sett treningssenteret på skolen som kan brukes før eller etter skolen, og rett etter vi sluttet gikk Majs og jeg for å teste ut shake maskinen. Det er maskin man skal stå på og så vibrerer det i hele kroppen, det var gøy skal jeg si dere. Vi stå der i godt 15 min. før vi var helt ferdige og støle i kroppen. 

  Nå ligger jeg å slapper av på sofaen. Jeg har fri fra jobben i halvannen uke nå, så tenker å starte opp med treningen neste uke. Jeg er så forkjølet for tiden, så det er ingen vits i å begynne før det er helt borte. Nå er det heldigvis bare to dager igjen til helg. To dager til jeg sitter på flyet mot Norge. Tiden går så fort at ikke jeg klarer å følge med. Gleder meg hvertfall veldig til å se familien og venner i helgen, tror dette kommer til å bli en veldig fin helg 
 • Blondie 4 ever • Ny og bra start  Hei hei! Nå er det lenge siden jeg sist har blogget, men har hatt utrolig mye å gjøre den siste tiden. Jeg begynte på skolen på mandag, noe som var veldig spennende og skummelt på samme tid. Jeg skal være på grunnforløpet i 20 uker, det er for dem som har kommet rett for 10. klasse, eller de som er eldre. Jeg går i klasse med 31 andre folk, den eldste er 27 år og de yngste er 16, så det er ganske mye aldersforskjell for å si det sånn. Men det går nok fint så lenge det bare er 20 uker.

  Som sagt har jeg hatt mye på planen den siste tiden, og jeg har fått meg ny jobb! I går var jeg på jobbintervju hos Petworld. Det gikk veldig bra, og i dag ble jeg ringt opp av sjefen som lurte på om jeg fortsatt var interresert i jobben :D Hvertfall har jeg fått en kjempe fin start i Danmark, og er veldig spent på hvordan skolen blir framover.

 • Good morning • Film - Ghana 2014  Nå har jeg langt om lenge blitt ferdig med filmen om Ghana. Det var ganske mye småklipp og greier, så det tok sin tid å lage selve filmen, haha. Ble ganske fornøyd med redigeringen, men tar gjerne mot tilbakemeldinger på hva som kunne vært bedre til neste gang. På den måten kan jeg om to år lage en enda bedre film om dere skjønner:) 

 • Photoshoot • B&W


 • Opp og hopp  Godmorgen dere!

  Jeg våknet ganske tidlig i dag i forhold til alle de andre dagene i denne uken, men en gang må jo være den første. Om en liten stund må jeg dra til legen for å sjekke halsen igjen. Den har ikke blitt noe bedre på en uke, og siden jeg skal begynne på skolen på mandag begynner jeg å bli litt stressa med hensyn til hosten og feberen. Haha, det er ikke bare bare å være i Afrika en hel måned uten å bli syk. Nå må jeg komme meg ut senga og spise litt frokost før jeg drar, men tanken på det kalde gulvet frister ikke noe særlig. Har mye heller lyst å ligge under den varme dyna med en kopp te og se på Keeping up with the Kardashians. 

 • Linkerunde  Tenkte å ha en liten linkerunde der jeg velger ut noen blogger jeg liker. 
  Legg igjen en kommentar så kanskje jeg velger deg!

  #linkerunde #konkurranse

 • Summer feeling • Keep calm and..  God morgen! Nå er jeg klar for enda en spinningstime på SATS. For en fin måte å starte dagen på! Nå må jeg nesten bare kaste meg ut senga og spise frokost før jeg drar bort til treningssenteret. Etterpå skal jeg vaske badet og pakke ned resten av tingene mine. Tenk dere, nå er det tre dager igjen til jeg flytter til Danmark. Rommet mitt står klart, så på fredag er det bare å flytte inn tingene mine før jeg kan nyte helgen. Det blir skikkelig familiehelg før skolestart på mandag, minus pappa fordi han må være igjen her for å jobbe.

 • Here we go
  Nå har vi akkurat spist middag og er klare for å dra mot treningssenteret. Det er hundreår siden forrige spinningstime, så skal bli godt å få syklet litt, selv om ikke jeg er så veldig fan av det. Haha, vil mye heller snøre på meg joggeskoene og ta meg en joggetur ute, men i dette været er det nesten umulig. Regnet plasker ned, og det har gjort det i hele dag. Argh, det er så typisk! Jeg drar til Danmark på fredag, og så er det såpass dårlig vær de siste dagene. Haha, norsk sommer på sitt beste..

 • Unblogged pictures

 • Magisk rekekveld på sjøen  Tiden fløy avgårde i går og plutselig var det tid for å dra mot Oslo, så rakk dessverre ikke å legge ut antrekket for kvelden før i dag. Vi koste oss i flere timer på sjøen med reker og den magiske utsikten. Det var helt nydelig da sol nedgangen kom, her kommer et lite bildedryss fra turen: • Kveldens antrekk #020814  Kjole fra Gina Tricot / Sko fra Ecco

 • Wli waterfall

 • Blogge, blogge, blogge  Jeg legger utrolig mye arbeid i bloggen for tiden, og bruker god tid på både bildene, redigeringen og skrivingen. Dette har jeg begynt på etter jeg kom hjem fra Afrika. Eller, jeg begynte å skrive gode innlegg med mye tekst mens jeg var der, men i og med at nettet ofte var dårlig ble ikke bildene like bra. Det tok hundrefemti år å laste opp èt bilde med en grei kvalitet, men jeg bruker vanligvis å redigere bildene mine på Pixlr (som ligger på nettet) og der hadde jeg ikke sjans til å redigere bildene fordi nettet var for dårlig. Nå som jeg er hjemme igjen har jeg muligheten til å gjøre bloggingen enda bedre, og ikke minst tiden det tar. Det er ikke sikkert jeg kommer til å blogge like ofte når ferien er slutt og studiene begynner. Det kan hende det noen dager kommer et innlegg i stedet for to, men kvalitet framfor kvantitet.  Jeg har hvertfall veldig mye motivasjon til å blogge nå, så skal bruke mest mulig tid på det før ferien slutter for min del. 9 dager igjen! Skolen nærmer seg med stormskritt. I år er ikke skolen noe jeg gruer meg til, jeg ser derimot veldig fram til det og gleder meg til å komme i gang med studiene. 

  Når begynner dere på skolen igjen?

 • Morgenstund har gull i munn  God morgen! Jeg våknet for en halv time siden fordi sola skinte rett gjennom vinduet. Liker å våkne på den måten, men kunne sikkert sovet en time til hvis ikke det hadde vært for sola. Vel vel, nå er jeg hvertfall våken og klar å starte dagen med en kopp te. Er fortsatt utrolig sår i halsen, men hostesaften hjelper en del. Håper jeg blir bedre til i kveld, da står en magisk båttur på planen, med reker i solnedgangen. Ahh, gleder meg allerede! Det er så idyll å gjøre slike ting på sommeren. Norsk sommer på sitt beste Nå får jeg komme meg ut senga slik at jeg ikke bruker opp hele dagen her. Det hadde vært synd å gå glipp av det nydelige været. Jeg må bli brun mens jeg fortsatt har sjansen, så det blir vel litt soling på meg i dag.

 • Hello August  Tenk det er 1. august allerede. Hvor har tiden blitt av? Føler nettopp begynte sommerferien, jeg. Månedene, ukene og dagene går så utrolig fort - særlig når man har mye å gjøre. For en måned siden hadde jeg akkurat blitt ferdig med eksamen og ungdomsskolen, og plutselig satt jeg på flyet til Afrika. Tiden i Ghana gikk minst like fort, og før jeg visste av det var jeg på vei hjem. Jeg er så utrolig takknemlig over å ha blitt kjent med så mange herlige mennesker gjennom sommeren, og for å ha opplevd så mye i år. Før jeg vet av det sitter jeg på skolebenken og lære om sykdommer og hvordan kroppen er bygd opp. Snart begynner veien mot sykepleier utdanningen. Tiden går så fort, og noen dager får jeg bare lyst å sette tiden på pause. Nettopp derfor er det viktig å nyte de fine øyeblikkene i livet, du vet aldri når de kommer igjen.
 • Dagens antrekk #010814  Shorts fra Bikbok Bluse fra Cubus
 • hits