Nanna -

Litt slitenIsted var vi på et utrolig fint show. Man måtte liksom være der en halv time før det egentlig begynte, men det var virkelig verdt all den tid vi måtte vente. Nå sitter jeg igjen på en kafé for å få Internett, haha litt kleint når det bare er gamle mennesker som står rundt å danser alle steder.

Jeg må stå opp halv 8 imorgen og vi skal stå av båten klokka 10, så da blir det ingen tid til å blogge før jeg er tilbake på båten igjen.

Beautiful er verdens fineste sang

 • Kiel, here i come  Må bare starte med å si sorry for dårlig blogging i dag, men har virkelig ikke hatt noe til å blogge før nå. Vi har så og si gått rundt og rundt og rundt, og selvfølgelig har vi prøvd ut badelandet, noe som var forferdelig kaldt! Nå sitter vi å spiser, på det eneste stedet hvor det er Internett.

 • 96% ferdig  Nå har jeg pakket ferdig til Kiel og er faktisk 96 % klar for å dra til båten nå, skal bare stelle meg litt. Kjøpte ingenting i Danmark fordi jeg visste det er mye mer fint i Kiel så da satser jeg på å bruke litt penger der, kan vise dere innkjøp når jeg kommer hjem på Tirsdag. 

  Hva skal dere gjøre i dag?

 • Danmark idag, Kiel imorgen  Deilig å være hjemme igjen etter en laaang dag på danskebåten. Måtte stå opp halv 7 så er kjempe sliten nå, virkelig legge meg tidlig i dag, er ikke sikker på jeg holder meg våken så mye lenger. Nå skal jeg dusje og se på Pretty little liars. Ha en fin kveld dere!


  Haha, ble plutselig veldig dårlig og da synes mamma det var gøy å ta bilder av meg :(
 • A sea girl ..It's not me  Tror aldri jeg har vært så kvalm før. Har klart å bli sjøsyk, haha sykt smart! Det er 2 timer til vi skal spise og akkurat nå orker jeg virkelig ingenting. Det skjer ikke mye på båten nå og siden jeg ikke har mer å skrive om skal jeg slappe av litt.

 • On the boat  Nå sitter vi på danskebåten å slapper av. Har ikke fått sovet så mye i natt så er kjempe sliten nå, tenker å legge meg snart siden vi skal opp dritt tidlig imorgen. Haha, må faktisk stå opp halv 7 for å rekke å gå i land, så det sier jo litt. Nettet er veldig dårlig så må slutte nå før den går av nettet igjen.

 • Ready, set, go  Herregud, nå har det endelig blitt høstferie og gjett om jeg er overlykkelig. Den siste uka har vært et helvete med masse lekser og prøver så nå føler jeg meg ganske klar på ferie. Om 3 timer drar jeg til Danmark og har ikke pakket ennå, så har faktisk veldig dårlig tid. 

  Hva skal du gjøre i ferien din?

 • One day, just one day!  Har jobbet med et skoleprosjekt hele dagen så har ikke hatt så mye tid til bloggingen som jeg trodde jeg skulle få, men hvertfall er jeg ferdig nå og jeg synes filmen ble veldig bra :) Har ikke gjort så mye i dag som er verdt å fortelle om, men nå skal jeg spise så blogger senere.

  Imorgen kveld drar jeg til Danmark med mamma, søsteren min og en venninne av mamma og kommer hjem på lørdag, det blir sikkert kjempe koselig. På søndag drar jeg til Kiel med familien min, men det blir fortsatt mye blogging (mobilblogging) siden jeg har med iPad og mobilen min.
 • Mye å gjøre  Det blir skikkelig mye stress imorgen så vet ikke hvor mye jeg får blogget. Har jobbet med et skoleprosjekt inntil nå, vi hadde lang dag på skolen og etterpå måtte gruppa mi dra på et annet sted for å filme ferdig. Nå er jeg sykt trøtt så da skal jeg bare slappe av med Greys Anatomy resten av dagen, jeg fant ut jeg haddde hele første sesong igår og nå har jeg blitt helt hekta, blogges i kveld dere!


  Måtte bare legge til dette fine bilde av meg siden jeg er så flink til å ta bilder i tysk timen :-)

 • Ny mail  Hei, da har jeg fått fikset ny mail slik at dere kan skrive til meg om dere har spørsmål, sponsing og sånnt siden jeg ikke svarer så ofte i kommentarfeltet :-) Mailen er naneeblogg@gmail.com.

  Som dere ser holder jeg på å fikse litt på designet, men jeg håper på at det er ferdig snart. Etterpå tenkte jeg å ha en konkurranse om hvem som kunne lage den fineste headeren siden jeg trenger en ny, og så kan vinneren få linking. Hva synes dere?

 • er det rart man blir skolelei?  Herregud, tror aldri jeg har vært så skolelei før som nå.. Hver eneste dag sliter jeg den halvdøde kroppen min ut senga klokka halv 7 for å ta på klær og bruke minst 30 minutter på å stelle meg så jeg ser litt respektabel ut, drar på skolen, kommer hjem og gjør lekser, øver til prøve og sånnt.. Noen dager er det jo greit å gå på skolen, men synes det er alt for mye skole og for lite helg. I helgen rekker man ikke å lade opp til ny skoleuke fordi lørdagen går på venner og slikt, mens søndagen går på å grue seg til å skal på skolen igjen.

  Etter en måned på skolen har jeg blitt lei, så hvordan skal jeg liksom komme meg gjennom resten av skoleåret? Vi hadde skriveøkt i dag, mat og helse -prøve torsdag og etter høstferien har vi to prøver om jeg ikke husker helt feil. Kanskje det ikke er så rart at de fleste blir skole lei før det har gått tre måneder?

  Nå har jeg skiftet til joggeklær og skal se på Pretty little liars.

  Har du blitt skolelei?

 • Monday  Herregud, nå ble jeg endelig ferdig med leksene til imorgen. Utrolig deilig å ikke måtte tenke på det mer i kveld, men det tok jo litt lengre tid enn jeg hadde trodd. Nå skal jeg dusje og se på Pretty little liars etterpå, har blitt avhengig av den serien! Den er sykt bra, favoritt serien min♥  • Fint vær ..og lekser  Sluttet tidlig på skolen i dag men måtte sitte igjen for å gjøre matte. Haha, vet ikke hvorfor men på en måte føler jeg at jeg har gjort noe feil siden jeg må "sitte igjen" om dere skjønner. Det er jo sykt irriterende å må gjøre matteoppgaver når alle andre har gått, og man må bruke mer tid på skolen, noe som jeg hater for å si det sånn.

  Nå er jeg hjemme og siden vi har skriveøkt imorgen må jeg pugge litt, så da blir det ikke veldig mye tid til bloggen før jeg er ferdig:( Men kan jo legge ut noen av de bildene jeg tok isted.


  Det er veldig fint vær ute da!

  Har dere mye lekser i denne uka?

 • Sliten og trøtt  Hei hei! Uff, nå ble det søndag kveld og derfor er det veldig lite til igjen til å nyte helgen før vi skal på skolen imorgen, noe som er utrolig kjipt! Har vært i bursdag i dag og er kjempe sliten nå så tenker jeg skal legge meg tidlig i dag, må bare se litt på Pretty little liars - elsker virkelig den serien! Men, men.. Da var det vel egentlig ikke mer å skrive om så da vil jeg bare nyte resten av kvelden min, ha en fin kveld dere.  Hva har dere gjort i dag?

   

 • Instagram  Er fortsatt i bursdag men måtte bare si ifra til dere at jeg har instagram, heter nannane. Jeg legger ut bilder hver dag som ikke kommer på bloggen og følger alltid tilbake!

  Hva heter du på instagram?

 • Dagens antrekk #230912

  Kjole Vero Moda Belte Glitter Smykker Cubus Sko Økonomisko

 • Home from photoshoot  Hei! Da er jeg hjemme igjen etter en lang dag i Oslo. Jeg har vært på photoshoot, noe som var veldig gøy! Har faktisk vært i studioet 4 timer så er egentlig litt sliten nå, hvertfall i beina. Men alt i alt har jeg hatt en kjempe fin dag og fått en opplevelse for livet! Imorgen skal jeg i burdag så da får jeg ikke blogget så mye, men skal uansett legge ut dagens outfit. Nå skal jeg dusje og etterpå se film.


  Jeg ble sminket av proffe stylister og måtte sette opp håret selv. Kan si at jeg klarte å brenne meg to ganger haha, så det sier jo litt om hvor flink jeg egentlig er!  Hva synes du om bildene? Jeg ble veldig fornøyd selv :)

 • Photoshoot nå  Hei hei! Nå sitter jeg på t-banen på vei til Oslo, skal på photoshoot i dag. Jeg gleder meg kjempe mye haha, men nå har vi kommet fram så må kjappe meg å skrive ferdig. Blogger når jeg kommer hjem, ha en fin dag dere!

 • Hei og hopp - tilbake på topp!  Heisann og velkommen til den nye bloggen min! Jeg har blogget før, under bloggnavnet nannane.blogg.no - men der sluttet jeg! Det er bare en midlertidlig header jeg bruker akkurat nå, så skal få fikset sammen en ny snart..

  Litt kort om meg;

  Mitt navn er Nanna Nedergaard. Jeg er født 8 Januar, 1998 og går på 9. trinn. Jeg bor i Bærum sammen med mamma, pappa og lillesøsteren min. Tjaa, da har jeg ihvertfall fortalt litt om meg selv og så får du vel vite mer og mer om meg underveis på bloggen min.

  Gjerne legg igjen en kommentar om det er noe spesielt du vil at jeg skal blogge om :)
 • hits