Nanna -

Skrivebordsbakgrunner for oktoberFor en stund siden lagde jeg skrivebordsbakgrunner til pcen og ble ganske fornøyd. Jeg prøvde å legge til bilder og synes det ble ganske kult. I tillegg lagde jeg meg en personlig bakgrunn som jeg tenkte å vise dere, ble veldig fornøyd med resultatet. 

Denne gangen prøvde jeg meg på en personlig skrivebordsbakgrunn til meg selv, synes det var litt gøy med egne bilder. Denne skal i hvertfall jeg bruke når oktober starter:Hvilken likte dere best?

 • Throwback - konfirmasjon  31.08.2013 - en ubeskrivelig dag. Det er en måned siden jeg ble konfirmert og nå sitter jeg her i Tyrkia, det er litt sykt å tenke på. Jeg husker dagen som i går. Jeg våknet tidlig på morningen og plutselig var det kveld, alt var over og jeg var konfirmert. Dagen gikk så fort, men likevel var det den beste dagen i livet mitt. Litt trist å tenke på den dagen er over, helt fra da jeg var liten har jeg drømt om å ha på meg prinsesse kjole og føle meg som en prinsesse. Jeg fikk masse nye minner og er utrolig glad vi tok så mange bilder. Når jeg ser tilbake på bildene smiler jeg ved tanken om den beste dagen i livet mitt  Når ble du konfirmert?

 • Kveldens antrekk #270913

  Kjole fra Bikbok - Sko fra DNA

 • Dag 2 i Tyrkia  I dag har vi vært ved bassenget og badet. Det var ganske digg å få slappet av, men etterhvert kom det så mye folk at vi dro til stranda. Det var utrolig fint vann og nesten ingen stein, hvis det er noe jeg hater ved strada er det stein i vannet. Sandet var glovarmt så det var umulig å gå med bare tær. Jeg har begynt å få litt farge nå og sololjen funker! Haha, det kunne ikke vært bedre. Nå skal vi straks dra for å ha en liten photoshoot på stranda og etterhvert blir det middag.


  Det var hele 24 grader i vannet, det var utrolig deilig. Brukte mesteparten av tiden til å tane på luftmadressen, men etterhvert kom det veldig mange folk.

  Å, det er så fint på stranda, gleder meg til å dra dit i morgen! 

 • Framme på hotellet i Tyrkia  Tid i Bodrum, Tyrkia: 21.50

  Det er fantastisk her i Tyrkia! Vi koser oss masse selv om det har vært litt stress i dag. Nå funker endelig nettet. Har brukt en god stund på å prøve å få nett, men det vil ikke samarbeide med meg. I hvertfall har jeg litt internett på hotellrommet nå, så da tenkte jeg å blogge.


  Vi sto opp klokka fem i natt og dro på flyplassen for å spise frokost og se i taxfree. Jeg fant ikke den sololje som jeg egentlig skulle kjøpt, men fant en annen som hun damen sa funket. Hehe, får håpe på det beste, nei da. Det går sikkert bra, tror jeg skal få en fin brunfarge uansett om sololjen funker eller ikke.


  Vi skulle mellomlande i Instanbul for å slippe av folk, men vi måtte vente utrolig lenge fordi det var en som skulle dratt videre til Bodrum hadde gått av flyet i Instanbul. Det var utrolig varmt i flyet og var ikke akkurat fornøyd da vi fløy fra Instanbul til Bodrum.


  Det var utrolig mye fint å se på bussturen til hotellet. Utsikten var fantastisk og havet.. Å, jeg gleder meg til å bade i det blå vannet i morgen. Vi kjørte i ca. 1 time og da vi kom fram til hotellet var det rett på hotellrommet for å skifte til badetøy og spise lunsj før vi dro for å kjøpe badedyr og slikt. Vi badet litt i dag, men i morgen skal vi bruke hele dagen på å tane og bade.


  I kveld var det MGP-underholdning på hotellet og etter middagen dro vi for å se på det. De folkene som sang og danset var utrolig flinke.

  Nå er egentlig klokka elleve her i Tyrkia, vi ligger jo en time foran dere. Mormor og morfar har sovnet så nå sitter jeg igjen på rommet å blogger før jeg legger meg. Er utrolig trøtt etter en lang flyreise, skal bli godt å få legge seg og sove ordentlig. Kjenner jeg trenger det. Jeg håper internettet funker bedre i morgen. Skulle gjerne lastet opp masse bilder for å vise dere hvor fint det er her, men får desverre ikke til å laste opp flere enn fem - seks bilder på hvert innlegg. Skal i hvertfall ta bilder av hotellet en dag slik at dere kan se hvor fint det er.

 • Tyrkia, here I come!  Klokka halv fire dere, og vi har nettopp stått opp. Jeg er så innmari trøtt, men på samme tid så utrolig våken og klar for nye eventyr i Tyrkia! Nå drar vi straks avgårde til flyplassen og spiser frokost, flyet går klokka 7 så vi har ganske god tid til å se i taxfree og spise frokost. Vi skal fly i 6 timer så det blir en ganske lang tur. Jeg har egentlig ikke noe mer å si nå, vi er på hotellet i Danmark og drar snart videre til Tyrkia(!) Å, som jeg gleder meg til å være framme i Tyrkia og ligge ved bassenget.

  Trøtt jente klokka 4 på morningen

 • Next --> Tyrkia  Nå drar jeg straks avgårde til flyplassen for å fly til Danmark, og på flyplassen kommer mormor, morfar og fetteren min. Vi skal overnatte på hotell og kl. 7 imorgen tidlig sitter vi på flyet til Tyrkia. Åh, som jeg gleder meg! Noen av dere lurte på hvor i Tyrkia vi skal, og vi skal til noe som heter Bodrum. Hvis nettet funker på hotellet blir det selvfølgelig blogging fra Tyrkia, og ellers har jeg skrevet noen forhåndsinnlegg. Dette blir en helt fantastisk uke med masse taning, kos og bading. Vi blogges i Tyrkia! • Dagens antrekk #250913  Jakke - Vero Moda Sko - JC Bukse Bikbok Singlet Cubus Skjerf - ?

 • Autumn

 • Selfie • Thank you God   


  Tror du på gud?
  Har du blitt konfirmert?

 • Dagens antrekk #240913  Bukse - Bikbok Vest - New Yorker Genser - Cubus Sko - Ecco

 • When the world let's me down


 • Two days left  Tiden flyr avgårde og nå er det bare to dager igjen til Tyrkia. Gleder meg som et lite barn. Det er sykt å tenke på at jeg kan finne fram alle sommekjolene igjen og bruke de i 30 graders varme. Det blir fantastisk med sene kvelder, avslapping ved poolen og delfinsvømming.

  I dag har jeg vært på CC-vest med Linnea og Francisca. Vi så på sol olje, men kjøper den i taxfree på flyplassen eller i Tyrkia,  tror det er mye billigere der enn på Cubus. Noen som vet om en bra sol olje?Jeg vurdere å kjøpe denne her. Nå må jeg pakke ferdig kofferten, føler jeg har pakket for mye klær men klarer ikke å velge ut. Typisk meg, hehe.

  Noen som kan anbefale en bra sol olje som ikke er alt for dyr?

 • Dagens antrekk #230913  Peplum topp - Bikbok Skjerf - Burberry Sko - Ecco Bukse - Bikbok

 • Dagens antrekk #220913  Jakke fra Cubus, Sko fra Uggs, Kjole fra ?, Skjerf fra Gina Tricot

 • Photoshoot i skogen  Hva synes dere om bildene?

 • Sneak peek på dagens antrekk  Image and video hosting by TinyPic

  Her kommer et lite sneak peek på dagen antrekk. Akkurat nå holder jeg på å finne klær som jeg skal ha med til Tyrkia, det er jo nesten umulig å velge ut fire kjoler. Jeg skal kjøpe en del kjoler og sånt i Tyrkia så det blir dumt å ta med for mye klær til Tyrkia og få overvekt på vei hjem, så kan ikke pakke for mye. Å, har bare lyst å ta med alle sommerklærne mine og være der i flere måneder. Jeg håper dagene går fort fram til Tyrkia. 3 dager igjen, det er litt sykt å tenke på.

 • Time to relax  I dag var det utrolig fint vær, så da dro jeg ut på photoshoot med søsteren min. Etterpå ryddet jeg på rommet og nå ser jeg på tv og leser blogger. Jeg trenger forresten nye blogger å lese, så hvis dere vet om noen bra blogger er det bare å kommentere, da skal jeg stikke innom. I morgen jeg starte å pakke kofferten, jeg skulle egentlig gjort det i dag men hadde tusen andre ting å gjøre. Det var mange som lurte på om det var ikke var litt kaldt å bruke shorts i dag, men siden det var varmt på morningen i dag var ikke det noe problem mens jeg tok antrekksbilder. Senere på dagen på dagen ble det litt kaldere så da byttet jeg til joggebukse(♥)

  Vet dere om noen bra blogger?

 • Dagens antrekk #210913

  Singlet - Cubus Vest - B-young Shorts - Bikbok

 • Finally Friday  Denne uken har gått utrolig fort, det skal bli deilig med helg nå. I dag hadde jeg på meg joggebukse (!) på skolen, noe som skjer to ganger i året. Det er så rart å gå med joggebukse på skolen, men sånt skjer når man har dårlig tid på morningen. Jeg skulle egentlig dratt i en bursdag i kveld, men rett etter skolen ble jeg syk så da ble det ingen bursdag på meg. Litt kjipt, men nå ligger jeg i senga og ser på Greys anatomy og i morgen blir det forhåpentligvis photoshoot. Man vet jo aldri når snøen kommer så må dra ut å ta noen bilder mens høsten fortsatt er her.

  I denne helgen skal jeg slappe av og finne klær, pakke koffert osv. til Tyrkia siden det blir trening både mandag og tirsdag, og sikkert masse lekser. Da er det greit å bli ferdig med pakking i helgen slik at jeg ikke blir noe stress neste uke. Hater å være stressa, haha så denne gangen skal jeg pakke på forhånd og ikke på samme dagen som vi skal reise.

  Hva skal dere i helgen, noe spennende?

 • På sykehuset  Hei! Akkurat sitter jeg på sykehuset å chiller, hehe nei da. Det har gått betennelse i neglen min og siden det er så vondt har jeg endt opp på sykehuset. I dag har jeg på skolen og i sted var jeg på utviklingssamtale, snakk om å være englebarn. Haha nei, var faktisk det motsatte av et englebarn. Men nå er jeg ferdig for i år, håper jeg i hvertfall. Har vært på sykehuset en god stund nå fordi legen holder på å finne en måte å få av neglen min på, men det er ganske umulig. Får håpe han finner en måte snart, er ganske lei av å vente. Jeg skulle vært på trening for en halv time siden, men sitter fortsatt her.

 • Times fly  Hei! Det er en god stund siden jeg har blogget, men har så mye lekser og prøver nå. Jeg skal i hvertfall få blogget i Tyrkia. Nå er vi plutselig halvveis i uken og det er bare 8 DAGER IGJEN TIL TYRKIA!! Jeg husker da det var 220 dager igjen, det er litt uvirkelig å tenke på at det bare er en uke igjen til jeg sitter på flyet på vei til Tyrkia. Jeg gleder meg sykt til å komme bort fra det kalde været. I dag var det 28 grader i Tyrkia så tro om jeg gleder meg til å tane hele dagen, OG svømme med delfiner. Åh, denne uka gå fort.

  Hva skal dere i høstferien?

 • New in  For en stund siden (i sommerferien) fikk jeg disse fine støvlene av mormor og morfar, jeg elsker de! Støvlene er utrolig behagelige å ha på og jeg digger alle de fine fargene. Nå som det har blitt høst og regner sykt kan jeg endelig få brukt de nye støvlene :D

  Hva synes dere?

 • Instagram  Det er lenge siden jeg har vist instagram bilder på bloggen og siden det ikke er noe annet å blogge om kan jeg legge det ut nå. Det er utrolig kjedelig vær i dag så jeg ligger fortsatt under dyna, nå har høsten kommet! Gleder meg veldig til Tyrkia, blir digg å komme til syden når det er så kaldt her.

  Hvis noen lurte på hva jeg heter på instagram; nannane. Legger ofte ut bilder som ikke blir vist på bloggen.

 • Dagens antrekk #120913
  Topp - Gina Tricot Singlet - Cubus Cardigan - ? Sko - DNA 

 • Good morning  God morgen I dag våknet jeg kvart over åtte, noe som er ganske tidlig for meg. Hadde ingen planer for i dag, så da tok jeg like gjerne på meg joggeskoene og dro på joggetur klokka 9. Jogget en liten tur på 6 km så nå kan jeg slappe av resten av dagen. Tenker å rydde på rommet i dag siden det er så rotete. Det er så deilig å ha fri på, husker ikke forrigge gang jeg hadde en så rolig mandag. 

  Image and video hosting by TinyPic

  Hva skal dere gjøre i dag?

   

 • Unblogged outfit
  Jumpsuit - Bikbok Sko - JC 

 • Thats my little fact  Jeg blir så inspirert av tumblr for tiden og derfor tenkte jeg å lage en kollasj med fakta om meg. Har ikke noe spesielt å blogge om akkurat nå, så kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om!

 • Photoshoot next  Hei! Ville bare si ifra at jeg fortsatt lever, straks skal jeg dra ut på photoshoot. Det kommer dagens outfit og bilder fra photoshooten senere. Nå har jeg akkurat blitt ferdig på skolen, det blir så digg med helg. Det beste er at vi har fri på mandag pga. valg. Ah, skal bli så deilig med langhelg! Føler virkelig jeg trenger det nå, vi har nettopp startet på skolen men jeg er skolelei alt. God helg! • YOLO - før og etter  Kan si jeg har gjort mange YOLO greier før, men dette her er den verste av dem alle. JEG KLIPPET HÅRET MITT KORT. Ikke sånn litt kort, men super kort. Jeg vet ikke om jeg er fornøyd eller ikke. Savner det lange håret mitt, men på en måte var det utrolig bra å få klippet bort. Jeg har hatt masse hårkriser og jeg tror de fleste hårproblemene er borte nå, i hvertfall for en stund. Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle bli så kort, men det vokser ut igjen. Snart. Om et år eller to. Gjort er gjort og jeg kan ikke gjøre noe med det nå. Får bare gjøre det beste ut av det med det nye håret og satse på at det vokser fort. Den eneste grunnen til jeg gjorde det var fordi jeg ble lei av det lange håret, dessuten er jeg ikke så misfornøyd som jeg selv tenker, det bare er litt rart akkurat nå. 

  Dere får se noen ordentlige bilder i morgen, da skal jeg dra ut på photoshoot.

 • Konf. del 2 - photoshoot • Skrivebordsbakgrunner for september  I går kveld lagde jeg skrivebordsbakgrunner for September og ble ganske fornøyd med noen av de. Jeg synes det er veldig gøy å prøve seg fram med redigering av bilder ogsånn. Denne gangen ble det gult tema siden fargen passer bra til høsten. Gleder meg til at bladene blir gule og oransje på trærne, da blir naturen så fin og det blir ikke minst utrolig fine bilder. Høsten er definitivt den beste årstiden å ta bilder på! Hva synes dere om bildene? • Back to summer paradise  23 DAGER IGJEN!!! Dagene flyr avgårde og i slutten av september drar jeg til Tyrkia, å som jeg gleder meg! Avslapping ved stranda, photoshoots, 30 varmegrader, bading og delfinsvømming. Har alltid ønsket meg å svømme med delfiner og snart blir drømmen min til virkelighet, det er ganske sykt å tenke på. Noe av det beste jeg vet er sol, sommer og varme så det gjør meg ingenting å dra bort fra den kalde høsten en liten stund.


  Liker du å dra til syden?

 • Flower power  //Canon 70-300 mm F4-5.6

 • Konf. del 1 - kirken  Konfirmasjonen er nå overstått og jeg hadde en fantatisk dag i går. Jeg hadde den beste dagen på lenge og det er bare et ord som oppsumerer hele dagen: ubeskrivelig. Jeg tenkte å fortelle litt om hva vi gjorde ogsånn, men siden jeg har masse bilder igjen å redigere får dere se bildene en annen dag. Vi tok litt over 1000 bilder så det var mye å slette i dag. Jeg tenkte jeg skulle dele bildene opp i forskjellige deler slik at dere får se de. Nå legger jeg ut bilder fra kirken og etterpå kommer det bilder fra photoshooten, selskapet osv.

  På fredag dro jeg hjem fra en flott klassetur på morningen og senere på dagen fikset jeg neglene. Gjestene fra Danmark kom klokka 5 så jeg hadde ganske dårlig tid og rakk bare halvparten av de tingene jeg skulle gjøre. Jeg som trodde at bestevennen min fra Danmark ikke kunne komme i konfirmasjonen tok feil. Alle hadde holdt det hemmelig og hun var den første jeg så når de kom. Tror aldri jeg har blitt så overrasket og glad før, begynte å grine når jeg så henne. Det var veldig mye stress på kvelden fordi vi skulle gjøre ferdig masse greier til konfen, men det var kjempe koselig.

  Jeg våknet klokka 8 på lørdag og følte meg ganske klar for konfirmasjonen. Trodde jeg hadde bra tid ogsånn, men fordi håret tok lang tid å fikse fikk vi dårlig tid og jeg fikk på meg kjolen i siste liten. Hehe, var ganske sen i kirken også men det gikk bra. Jeg synes det var veldig fint i kirken, og det gikk ikke minst fort. Jeg trodde egentlig det skulle vare i 2 timer eller noe sånt, men det varte bare i 1 time. Etterpå tok vi litt bilder i kirken og ute foran kirken.

  Dette var noen av bildene som ble tatt under gudstjeneste. Her kommer noen bilder fra da vi var ferdige med gudstjenesten, mormor ville at vi skulle ta bilder inni kirken så da gikk vi tilbake og tok bilder, hehe.
 • hits