Nanna -

Good morning 

 • B-day party  Gud, tiden går så fort! Glemte alt om å legge ut bilder fra forrige helg, jeg. Vi var som sagt til bursdag hos fetteren min, og på søndag var jeg i enda en bursdag. Klarer ikke å følge med tiden, siden den går så fort. Det har kanskje noe å gjøre med at vi har eksamen snart, og tusen ting å pugge på. Men men, det er over snart! Vi har faktisk samfunnsfags eksamen d. 6 oktober, og naturfag d. 7, men satser på det går fint så lenge jeg pugger:) 


 • Those days  greys anatomy animated GIF

  Vi har vel alle slike dage en gang i blant, og i dag beskriver dette ganske godt dagen min. Det å skal jobbe på en søndag er ikke alltid like gøy, men det må jo gjøres. Nå skal jeg straks komme meg ut senga og spise frokost, før jeg drar avgårde mot jobben. Skal heldigvis bare jobbe fra 11-14 i dag, så det er egentlig ikke så ille.

 • Hvilket antrekk likte du best?  1. HER

  2.HER

  3. HER

  4. HER


  5. HER

  Hvilket antrekk likte du best?

 • Ready for birthday  Hei hei! Ville bare stikke innom for å si at jeg fortsatt lever. Har hatt mye på planen denne helgen, og straks drar jeg i enda en bursdag. Det er ikke ofte man opplever to bursdager på èn helg, men det er gøy å ha mye å gjøre en gang i blant! Blogges i morgen
 • Old days • Times fly  Fy, tiden går alt for fort og i morgen er det allerede helg. Det virker som det var tirsdag i går jo. Framføringen på onsdag gikk forresten utrolig bra. Fikk bare positive tilbakemeldinger, så nå kan eksamen bare komme:) I dag hadde vi aktivitets dag på skolen hvor vi prøvde ut litt forskjellig styrketrening, og etterpå var det en kjent amerikaner, Chris Macdonald som hadde et foredrag. Alt i alt har det vært en veldig bra dag, og i morgen blir nok enda bedre. Vi skal på stjerneløp i skogen hele dagen, haha. Det blir sikkert gøy, det. Så lenge det ikke regner!  • It could be much worse  Trenger virkelig et motivasjon tips som dette i disse dagene. Jeg har så utrolig mye å gjøre nå for tiden, på samme tid som jeg er sykt stressa over framføringen i morgen. Ikke fordi vi skal framføre foran tretti folk, men fordi dette har noe å si for om vi kommer videre eller ikke. Har virkelig lyst å komme meg gjennom grunnforløpet slik jeg endelig kan starte på utdanningen og selv om det bare er 15 uker igjen, ser jeg ingen ende på dette her. Nå for tiden har vi et prosjekt om barn, og i går fikk vi en case som vi skal framføre i morgen. Det er utrolig mye å gjøre på så kort tid, men håper og tror vi kommer til å klare oss fint i morgen! Vi er heldigvis førstemann ut, så da får vi slappe resten av dagen mens de andre framfører:) Alt i alt går det veldig bra, så har egentlig ikke noe å klage på, hehe.
 • Dagens antrekk #090914  //Singlet fra New Yorker //Sko fra Ecco //Cardigan fra H&M //Skjerf fra Bikbok

 • Foto: Sunset

 • <'3

 • Happiness

 • Dagens antrekk #070914  //Skinnjakke fra Vero Moda //Singlet fra Gina Tricot

 • Sykle litt hit og dit  Nå skal jeg straks bytte ut den stramme jeansen med trenings tights før vi legger ut på en liten søndags tur. Momse og moffe har dratt meg med en sykkeltur, så kommer uten tvil til å få vondt i rumpa i morgen. Selv om de begynner å komme opp i årene, har jeg fortsatt utrolig spreke besteforeldre som mer enn gjerne tar en søndagstur på 24 km. så da får jeg heller finne fram smilet og sykkelhjelmen uten å klage :) Dagens outfit kommer senere, så det er bare å følge med! • Lørdag, kjære lørdag  Ah, det er så deilig med helg! Greys står allerede på full guffe på tv'en og pysjen er byttet ut med verdens mest behagelige joggebukse. Frokosten er inntatt og jeg fullt i gang med maraton. Hehe, dager som disse ♥ Litt senere tenker jeg å ta en tur ut, det er så fint vær i dag, så får nesten komme meg ut litt. Sommeren har kommet tilbake for en kort periode, så jeg skal ikke klage!

 • Friday, I love you  Nå er det snart klart for helg, men først venter tre timer på jobben i morgen etter skolen. For første gang på lenge har jeg fri i helgen, og det er så utrolig herlig! Husker ikke sist jeg slappet av og daffet rundt i pysj hele dagen, så dette skal helgen brukes på. Greys anatomy skal settes på tven og så er det dømt maraton. Denne uken har vi hatt barnetema og på onsdag var det førskole klasser på besøk, gjett om det var stress å lage frukt spydd til nitti barn? Ha ha, vi kom oss hvertfall gjennom dagen og rakk det i siste liten før de kom. 

 • Foto: Education is the key


   

   

 • Feeling like a princess  //samarbeid med Sheinside

  Åh, denne kjolen er nydelig, og det er nok en av de fineste kjolene jeg eier. Dette har uten tvil blitt en ny favoritt i klesskapet! Den ser rosa ut på bildene, men er laksefarget i virkeligheten. Er det noe som irriterer meg skikkelig, er det falske farger på bilder, hehe. Dere finner den her, akkurat nå er den faktisk på salg. Den fås i flere farger, men jeg falt for den laksefarget kjolen med en gang. Har noen få maxikjoler fra før av og føler meg som en prinsesse når jeg går med det, så denne kjolen passet midt i blinken! 

  Mange lurer på frakten angående sheinside. Den gikk rundt 14 dager før pakken var framme, så det er ganske vanlig i forhold når du kjøper fra nettet. Hvis du kjøper for §30 eller mer får du fri frakt og det er ganske smart hvis du finner noe du liker, da slipper du å tenke på det.

  //Kjole fra sheinside
 • hits