Nanna -

HalloweenNå stikker jeg til Francisca, vi skal se på film og kose oss med brownie. Ha en fin kveld dere

Hva skal du gjøre i kveld?

 • Together about everything  Hva synes dere?

 • The beautiful heaven • Photoshoot  Igår var jeg ute på et lite photoshoot med søsteren min, ble veldig fornøyd med bildene hun tok av meg. Det er sykt rart å tenke på hvor fort snøen har kommet egentlig - igår var det høst og i dag er det vinter.

  Hvilket bilde likte du best?

 • Tips til neglene dine  Det er viktig å ta vare på neglene sine!

  1. Etter du har tatt på neglelakk kan du dyppe fingrene i kaldt vann i ca. 3 minutter, så tørker de fortere.

  2. På vinteren kan neglene fort bli tørre og flisete hvis du utsetter de for mye kulde. Derfor er det viktig at du bruker vanter og i tillegg smøre de inn i håndkrem ofte.

  3. Det er et must å bruke underlakk før du legger selve neglelakken. Det forhindre misfarging og gir en jevnere overflate, men ikke minst gjør den at neglelakken sitter lengre.

  4. Før du skal legge på neglelakken er det lurt å rulle flaske mellom hendene for å jevne ut innholdet. Ikke rist flasken, da kan du få små bobler i lakken.

  5. Et lag med blank neglelakk gir ikke bare ekstra glans, det styker også manikyren slik at den holder seg lengre.

  Hva synes dere?
  Burde jeg skrive om flere skjønnhetstips? 

 • Ukas spørsmål  Hei! Nå har det igjen blitt tid for ukas spørsmål, så er det noe du lurer på? Jeg svarer på spørsmålene imorgen, og hvis det kommer inn mange spørsmål svarer jeg på videoblogg. • Kommenterer alltid tilbake  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra legen, tenkte å se litt på Greys anatomy fordi det er så kaldt.

  Og så er det noen som driver å skrive kommentarer som "fin blogg! kommenter tilbake er du snill" osv. Jeg har skrevet før og håper dette er siste gang: Jeg kommenterer alltid tilbake, unntatt når dere reklamerer for bloggen deres i kommentarfeltet eller skriver kommentarer om at jeg skal gjøre det. Er ganske lei av å se folk som gjør det når dere vet at jeg alltid kommenterer tilbake. Men nå vet dere som gjør det at jeg ikke kommenterer tilbake om dere ber om det :-)

  Hva har du gjort i dag?

 • SNØ  Dette våknet jeg til i dag:

  Nå har endelig snøen kommet og jeg er såå glad, haha. Men nå venter jeg på det skal komme noe mer så jeg kan begynne å stå på ski, det er så utrolig gøy! Forresten er dette et tidsinnstilt innlegg siden jeg sitter hos legen akkurat nå, blogger når jeg kommer hjem.

  Er det snø hos deg?
  Har du vært hos legen i dag? 

 • Dagens antrekk #291012   

  //Genser Cubus //Bukse New Yorker //Skjerf København //Sko Uggs australia

 • The snow is coming soon  Jeg synes høsten er fin og fargene er vakre, men nå har jeg begynt å glede meg veldig til snøen skal komme. Jeg tenker tilbake på ifjor når vi brukte å stå på ski hver helg og slik kommer det til å bli i år også. Har sett på minst fem vær meldinger og det står på fire av de at det skal begynne å snø klokka ni i kveld, så får håpe at jeg våkner opp til tre meter snø imorgen, haha.

  Liker du best høst eller vinter?

 • Taco time  Nå har jeg akkurat spist verdens beste taco med familien, jeg føler meg litt flink som klarte å lage det selv, haha. Jeg bare eeelsker taco, det er så ubeskrivelig godt! Liker du taco?

 • Blå øyne  Jeg måtte bare vise dere noen bilder jeg tok i sted av søsteren min! Bildene er ikke redigerte og jeg synes hun har de sykeste blå øynene, skulle ønske jeg hadde like nydelige øyne som hun♥ Dere kan forresten følge bloggen hennes HER!

  Hva synes dere?

 • Dagens antrekk #281012  //Genser Gina tricot //Bukse Bikbok //Sko Uggs

 • Smiling girl

 • Favoritt parfymer #2
  Playboy - Sui dreams - Britney Spears - Dolce&Gabbana (the one) - Dolce&Gabbana (Light blue)
  Hva heter favorittperfymene dine?

 • Sverige  Jeg dro til Sverige med mamma etter skolen i dag, så har først kommet hjem nå. Det var kjempe koselig som alltid

 • Ponytail • VERDENS BESTE PAPPA  har bursdag i dag! Gratulerer, håper du koser deg!

  ... og plutselig begynte det å snø, så da gikk jeg ut for å ta litt bilder men kom like fort inn igjen fordi det var så kaldt. Haha, jeg elsker snø men hater vinteren!

  Hva har du gjort i dag?

 • jeg prøver noe nytt  Jeg har tenkt lenge over om jeg skal fortsette å bloge eller slette den, men jeg velger å fortsette fordi jeg elsker å blogge og får så mye positivt igjen fra dere, noe som jeg synes er utrolig flott! Men det er jo ikke alle dager man orker å sette seg ned for å fortelle om hverdagen sin, selv om man føler man har et ansvar for å oppdatere dere hver dag. Så derfor har jeg bestemt meg for at hvis det er en dag jeg ikke har lyst  å blogge skal jeg si ifra til dere dagen før ellerno, på den måten får jeg ikke dårlig samvittighet over jeg ikke blogger den dagen. Håper dere skjønner det

 • pause.  Har for mye å tenke på nå, men kommer kanskje tilbake imorgen..

 • Ukens spørsmål #1  Hvilke sminkeprodukter bruker du? Jeg bruker maskara fra Loréal, foundation og pudder fra Clinique, og ellers bruker jeg andre sminkeprodukter fra Gosh, mac og Dior.

  Har du noen kremer av slag du vil anbefale? Ja, enten kommer det video i neste uke eller så skal jeg skrive om noen i Ukas anbefaling.

  Kommenterer du alltid tilbake? Nja, ikke om personen reklamere for sin egen blogg eller skriver "kommenterer tilbake", men ellers så gjør jeg det!

  Har du noen gang farget håret ditt? Ja, hadde det blond i sommerferien men nå har jeg farget det mørkt igjen fordi jeg ble lei av alt etterveksten.  Din beste opplevelse? Det er så mange å velge mellom..

  Hvilket kamera bruker du? Er du fornøyd? Den tar ihvertfall kjempe fine bilder. Jeg bruker Canon EOS 600D. Ja, jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

  Bruker du hair extensions? Nei, men har brukt det før.

  Liker du klassen din? Liker og liker? Vet ikke om jeg liker den, men den er vel ok.

  Hvordan ordner du håret ditt? Jeg gjør egentlig ikke noe særlig med det, retter det noen ganger.
  - og så farger jeg det rosa vet dere.. 

  Hvor kjøper du klærne dine? Jeg synes de er utrolig kule. Takk! Jeg kjøper de på Bikbok, Gina Tricot, New Yorker osv. som de fleste andre gjør.

  Hvorfor blogger du? Fordi jeg synes det utrolig gøy å få tilbakemeldinger på bilder ogsånn + jeg elsker å blogge!

  Lurer du på noen spørsmål til neste uke?

 • That feeling  Jeg har akkurat fått verdens beste nyhet av mamma, jeg skal dra til Kreta dagen etter konfirmasjonen neste år. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er nå, får lyst å begynne å pakke nå haha. Jeg skal begynne å spare penger siden jeg har store planer når vi skal dit -> Delfinsvømming, båttur og selvfølgelig masse shopping! Vi skal dra til det samme hotellet hvor vi har vært to ganger fordi det er så bra, Caldera beach tror jeg det heter.

  Bildene var fra forrige gang vi var der, kjenner jeg gleder meg sykt!

 • Dagens antrekk #231012   

 • Photobooth  Har vært syk i hele dag og har først begynt å føle meg bra igjen nå faktisk, så da tenkte jeg å vise dere noen fine bilder som jeg nettopp tok, fin ikke sant? Haha, nei! Helt uten sminke, og vet ikke om jeg likner på et spøkelse eller en veldig stygg rotte, men stygg er jeg hvertfall.

  Hva har du gjort i dag?

 • Ny uke, nye muligheter? Kanskje ikke hver uke.  Ja, da ble det mandag og egentlig skulle jeg vært på skolen nå men jeg klarte å bli syk. Det er mange som har beggynt å skrive "ny uke, nye muligheter" som overskriften deres hver mandag, men er det egentlig sant at det er så mange nye muligheter hver uke? For min del er det samme hver uke, er hvertfall ganske sjelden at det skjer noe nytt. Skole mandag, skole tirsdag, skole onsdag, skole torsdag, skole fredag.. Kanskje har det noe med helgen å gjøre eller om man har prøve en dag og man får en karakter man har ønsket seg lenge. Ok, nå føler jeg at jeg skrev ganske mye tull, men hva mener dere når dere skriver det?

  Dere kan forresten fortsette å stille spørsmål til spørsmålsrunden HER, jeg svare på de imorgen!

 • Music in my heart   

  Jeg drømmer meg bort i en verden av musikk. Alt er perfekt, jeg trenger ikke tenke på annet enn musikk. Alle mennesker har en sang som passer til det humøret folk er i på ét bestemt tidspunkt, ihvertfall tenåringer. Når vi er lei oss finner vi sanger som handler om det vi tenker på, og når vi er lykkelige finner vi sanger som passer best for oss. Du finner jo sanger som passer til alt slags humør nå om dagen og jeg tror de fleste tenåringer har det slik..

  Noen andre som kjenner seg igjen?

 • Noe du lurer på?  Nå har dere begynt å stille veldig mange spørsmål i kommentarfeltet, så da tenkte jeg det var greit å begynne å svare på spørsmål en gang i uka. Jeg kommer til å svare på spørsmål hver tirsdag og om det kommer mange svarer jeg på videoblogg.

  Noe du lurer på?

 • Autumn   

 • NewHair  Nå tenkte jeg å anbefale en shampoo og balsam som jeg synes er utrolig bra. Jeg har brukt den i en måned nå og kunne ikke være mer fornøyd. Håret mitt har på en måte blitt frisk igjen og om du har farget håret ditt anbefaler jeg på det sterkeste å begynne å bruke den.

  Om du sliter med veldig tørr hodebunn er den perfekt å bruke. Jeg begynte med den fordi frisøren sa den var veldig bra å bruke ettersom den beskytter hårbunnen mot fargen så den ikke blir tørr. Den er uten olje og kan kjøpes i alle frisør salonger :)

  Etter du har brukt den et par dager blir håret veldig mykt og det er det jeg elsker med den.

  Har du prøvd den før?
  Hva synes du om anbefalingen?

 • Ut på tur, aldri sur  Nå har jeg tenkt til å dra en tur ut for å ta litt bilder av den fine naturen. jeg føler jeg må rekke det før snøen kommer. Jeg har glemt å legge ut "Ukas anbefaling" hver søndag, men i dag begynner jeg på nytt så etterpå kommer det en anbefaling. 

  Hva skal du gjøre i dag?

 • THE FIRST TEN YEARS OF A GIRLS LIFE IS SPENT PLAYING WITH BARBIES
  ... and the next ten years are spent trying to look like one.
  //bilder fra google

  Hun jenta har ihvertfall prøvd i likne på en barbie, og i følge meg har hun fått det til! Men på den andre siden må jeg si jeg synes hun ser litt skummel ut og kanskje litt falsk ut.. Hva synes dere?

 • Photos from the birthday  Oi, vet ikke hvorfor jeg driver å skriver overskrifter på engelsk, men det høres mye bedre ut, haha. Som noen av dere sikkert vet var jeg i en bursdag i går og det var som sagt veldig koselig! Jeg skulle egentlig lagt ut kveldens antrekk før jeg dro, men ble stressa siden jeg begynte å rette håret mitt ti minutter før jeg skulle være der, så fikk dessverre ingen tid til å blogge eller å ta bilder. Jeg kan sikkert vise dere kjolen en annen dag da. Hvertfall var den rosa og svart for de som vil vite det ;)

   

 • Mac  Jeg fikk ny pc for ca. en måned siden, men da var det meningen at jeg egentlig skulle kjøpe mac. Jeg kjøpte i stedet en Samsung fordi en venn av mamma hadde en mac jeg kunne kjøpe billig og nå har jeg endelig fått den! Haha, kan ikke beskrive den store gleden av å være eier av en mac.
  Nå blir det bra blogging vet dere

 • Late night, early up  Jeg våknet nettopp til regnet, tror ikke jeg orker mer regn nå siden det har vært så mye alt, haha. Satser på at det kommer litt snø snart da :) Hadde egentlig tenkt til å dra ut for å ta litt bilder av den fine høsten, men vet ikke om jeg gidder når det regner så mye, håper det slutter etterhvert da! Nå skal jeg spise frokost og legge over alle bildene fra igår og redigerer de, så det kan ta litt tid siden det ble 245 bilder.

  Stygg på morningen, jeg vet!

  Hva skal dere gjøre i dag?

 • Perfect friends  I kveld har jeg vært i en bursdag, noe som var utrolig koselig som alltid! Jeg kom egentlig hjem klokka ti men siden jeg ikke tenkte noe særlig på bloggen da, begynte jeg å se på film.. Og plutselig kom jeg på at jeg hadde glemt å blogge før bursdagen, smart ikke sant? Men nå har jeg hvertfall gjort nok for i dag så nå skal jeg se ferdig filmen og etterpå skal jeg legge meg.

  Haha. Litt morsomt at det sto "God fornøyelse" på døra :)

  Hva har dere gjort i dag?

 • 99 spørsmål  Nå tenkte jeg å ha en sånn 99 spørsmål siden noen av dere ønsker å bli bedre kjent med meg, haha. Det kan hende jeg kjører i gang en spørsmålsrunde senere, men dette er vel en fin start!

  SIST:

  1. Siste du drakk: Smoothie

  2. Siste telefonsamtale:

  3. Siste mottatte sms: Tror det var fra Francisca

  4. Siste sangen du hørte på: Beyoncè ? Best thing I never had

  5. Sist du gråt: Torsdag

   

  JA ELLER NEI:

  6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

  7. har du noen gang vært utro: Nei, og kommer aldri til å være det heller

  8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Ja

  9. har du spist noe som er giftig: Ja! Begynte å spy av det, haha

   

  ENTEN ELLER:

  10. Dansing eller synging: Dansing

  11. Cola eller Pepsi Max: Cola

  12. Jordbær eller bringebær: Jordbær

  13. Facebook eller nettby: Facebook

  14. Svart eller hvit: De er like fine begge to

   

  DETTE ÅRET:

  15. Har du fått nye venner i år: Ja

  16. Sluttet å være forelsket: Njaa

  17. Ledd til du har begynt å gråte: Ja

   

  AKKURAT NÅ:

  18. Møtt noen som har forandret deg: Ja

  19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja, håper i hvertfall det

  20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Nei

  21. Kysset noen fra din top friends liste: Ja, haha

   

  SANNHET:

  23. Hvor mange barn vil du ha: 2

  24. Har du kjæledyr: Nei, men har hatt hund

  25. Vil du forandre navnet ditt: Nei

  26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg feiret bursdag med beste jentene <3

  27. Når våknet du i dag: Klokka 7

  28. Hva gjorde du midnatt i går: Jeg tror jeg sov siden jeg var veldig sliten

  29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Å dra til Kreta med hele familien neste år

  30. Sist gang du så pappaen din: For 3 timer siden

  31. Hva ville du forandra i livet ditt: Vært rik og tan, savner sommeren veldig!

  32. Hva hører du på akkurat nå: ingenting

  33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja

  34. Hva går deg på nervene akkurat nå: Nettet som klikker hvert annet minutt

  36. Hva er ditt virkelige navn: Nanna

  37. Sivilstatus: Singel

  38. Stjernetegn: Steinbukk

  39. Gutt eller jente: Jente

  40. Alder: 14

  41. Ungdomsskole: ?

  42. Videregående: går ikke på videregående ennå

  43. Hår farge: Brunt

  43. Langt eller kort hår: Middels

  45. Høyde: 167 ellerno

  46. Er du betatt av noen: Njaa, er vel det

  48. Piercinger: I ørene

  49. Tatovering: Nei, har ikke tenkt til å få heller

  50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre

   

  VILLE DU:

  51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei, aldri!

  52. Sovet alene med åpenhimmel: Ja, sikkert!

  53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Det kommer an på hvor god en venn det er da, men ville aldri gjort det om det var en bestevenn

  54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Nei!

  55. Brukt en hel dag på shopping: Ja!

  56. Kysset en av samme kjønn: Nei, tror ikke det

  57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Nei

  58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei

  59: Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei

  60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Ja

   

  AKKURAT NÅ:

  61. Spiser: Ingenting

  62. Drikker: Vann

  63. Nå skal jeg: Være en flink blogger

  64. Venter på: Ingenting

  65. Hører på: Ingenting

   

  FRAMTIDEN DIN:

  66. Lyst på barn: Ja

  67. Lyst til å gifte deg: Ja

   

   

  HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

  69. Lepper eller øyne: Øyne

  70. Kyss eller klem: Begge

  71. Høyere eller lavere: Høyere

  72. Eldre eller yngre: Kanskje like gammel

  73. Romantisk eller spontan: Romantisk og litt spontan

  74. Fin mage eller fine armer: Mage

  75. Tatovering eller piercing: Ingen av delene

  76. Voldsom eller forsiktig: Forsiktig

  77. Forhold eller bare lek: Forhold

  78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Bråkmaker

   

  HAR DU NOENSINNE:

  79. Kysset en fremmed: Nei

  80. Drukket sterk alkohol: Nei

  81. Mista brillene/linsene: Ja

  82. Sex på første date: Nei

  83. Knust noens hjerte: Ja

  84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja

  85. Blitt arrestert: Nei

  86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja

  87. Grått når noen har dødd: Ja

  88. Likt en venn som er gutt: Ja

   

  TROR DU PÅ:

  89. Deg selv: Njaa

  90. Mirakler: Ja

  91. Engler: Nei

  92. Himmelen: Har ikke tenkt noe særlig over det egentlig!

  93. Nissen: Haha, nei

  94. Kyssing på første date: Ja

  95. Kjærlighet ved første blikk: Ja, har jo opplevd det!

   

  SVAR HELT ÆRLIG:

  96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Nei

  97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei

  98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja

  99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: De nærmeste venner og familie

  Hva synes du om svarene?

 • She looks so happy, right?
  She looks so happy, right? Telling jokes, smiling, having a great time and.. Dying inside. She's hurt. And tired. Tired of all the drama, tired of all the drama, tired of not being good enough, tired of life. But she dosen't want to look dramatic, weak and attention seeking. So she keeps it all inside. Acts like everything's perfect but cries at night. So everybody thinks that she's the happiest person they know. That she has no problems and her life is perfect. If only they knew the truth...

 • Jeg vil lese DIN blogg!  Jeg trenger noen nye blogger å lese, noen spennende blogger jeg kan titte innom hverdag og kanskje få litt inspirasjon. Så om du har en blogg med fine bilder, inspirasjon og blogger regelmessig, legg igjen bloggadressen din! Jeg stikker innom alle bloggene og så får vi se hvilke blogger jeg har lyst til å lese framover. Om dere har lyst kan jeg sikkert linke noen av de blogger jeg kommer til å lese fast. 

  Hva er bloggadressen din?
  Har du noen blogger å anbefale?

 • Nail polish  Er jeg den eneste som elsker rosa neglelakk?

 • Skolelei, trenger ferie!  Selv om det bare er litt over en uke siden jeg sist hadde ferie føles det som flere år. Jeg tror aldri jeg har vært så skolelei før som nå.. Null motivasjon = en veldig irritert Nanna! Hver morgen orker jeg ikke stå ut senga, men bruker heller ti minutter lenger i senga og holder på å komme for seint på skolen, smart ikke sant? Er fortsatt på skolen siden vi har lang dag i dag, så tror jeg er kjempe sliten når jeg kommer hjem - typisk! Men nå gidder jeg ikke å skrive mer så da bare avslutter jeg med litt bilder. • Er det mulig?  Hei! Vi hadde aktivitetsdag på skolen så fikk fri litt tidligere, men når jeg kom hjem var det ikke noe nett og det har først kommet tilbake nå. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor irritert jeg er over at nettet kommer og går slik det passer for den, det går jo ut over bloggingen nesten hele tiden! I sted fikk mamma melding om at det ikke er noe nett i morgen heller før klokka 5 så får vel bare vente med å blogge til da. I hvertfall måtte jeg bare si ifra til dere, så nå vet dere at det faktisk ikke er jeg som ikke orker å blogge, men nettet som slutter å funke. Håper det ordner seg snart da, kunne vært veldig deilig!

  Hva har du gjort i dag?

 • Welcome to the world of gum • Instagram  Jeg legger ut flere bilder på instagram enn bloggen så det er bare å følge meg om dere har lyst. Vet jeg ikke er så veldig flink på å blogge, men er tilbake igjen imorgen:)
  Hva heter du på instagram?

 • Nanna x2  I dag har jeg sittet barnevakt for verdens søteste baby, Nanna! Hun er skikkelig søt og ler av alt, så det er ikke akkurat vanskelig å sitte barnevakt for henne Jeg vet at jeg har blogget dårlig i dag men har gjort noe hele dagen så tiden har ikke vært til det. Imorgen skal jeg ikke gjøre noe spesielt, så da skal jeg blogge masse. Nå er jeg litt sliten så skal slenge opp beina og se på Greys anatomy! • Shopping in my heart  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Baker Hansen. Vi dro dit med naboen, noe som var kjempe koselig! Etterpå skal mamma farge håret så da skal jeg sitte barnevakt for Nanna, men først skal vi på dra Sandvika storsenter og shoppe. Jeg trenger litt nye klær etter som vinteren kommer nå og det blir kaldt, da kan jeg jo ikke gå rundt i sommerklær

   Hva skal du gjøre i dag?

 • Sminkevideo  Nå har jeg endelig blitt ferdig med sminkevideo og redigert den ferdig, så her er den!

 • Redigering: før og etter  Før:

  Etter:


  Hvilket bilde likte du best?

 • Favoritt parfymer
  Justin Bieber - Lacoste - Versace - Christina Aguilera - Paris Hilton
  Har mange favoritt parfymer så del 2 kommer senere :) Hva er dine favoritt parfymer?

 • T.G.I.F.  Nå har jeg gjort ferdig teksten vi skulle jobbe med hjemme. Eller gjorde det igår faktisk, flink du vet - haha, nei da men siden vi fikk oppgaven igår gjorde jeg den så jeg ikke trengte stå opp så tidlig i dag. Nå er det hvertfall helg for min del, kjempe deilig!

  Hva skal du gjøre i dag?

 • Ferie modus  Vi hadde matteprøve på skolen i dag og hva tror dere jeg fikk? 3'er, og ble egentlig ganske fornøyd siden jeg suger i matte og alltid har fået 2'er. Men nå skjedde det altså, noe jeg aldri hadde trodd skulle skje faktisk, haha, men nok om det. I morgen skal jeg spille inn slutten av sminkevideo, kjenner det blir litt kleint å legge den ut men gjør det imorgen :)  • Matteprøve imorgen.. overlever ikke  I dag har jeg hatt mye å gjøre så det er grunnen til jeg ikke har blogget, men på fredag har vi hjemmedag så da skal jeg få lastet opp sminkevideo siden jeg holder på å spille den inn nå. Nå må jeg pugge mer til matteprøven som er imorgen, kommer til å dø.. Blogger imorgen etter skolen, ha en fin kveld dere :)

  Jeg laget maten i dag, sykt flink vet dere ;) Masterchef, here i come

 • GRATULERER TIL VERDENS BESTE MAMMA!  Mamma har bursdag i dag og fyller hele 40 år. GRATULERER MED DAGEN, elsker deg

   

  Nå sitter jeg sikkert på skolen og jobber med matte eller tysk.. Haha, kjedelig. Slutter seint på skolen i dag men skal få blogget senere!

 • Gulrøtter i my heart  Da ble jeg ferdig med engelsk teksten som jeg må levere i morgen, ork.. Bra å ha den ferdig da! Nå tenkte jeg å sykle på butikken for å hente gulrøtter, for tiden kjenner jeg ingenting som er bedre enn gulrøtter! Siden jeg ikke blogget igår kan jeg sikkert blogge senere i kveld om dere vil det. Nå stikker jeg

 • Antrekk.. fra 2011  Har sett gjennom alle bildene jeg har og plutselig fant jeg antrekk fra 2011.. haha, det er bilder fra sommeren 2011 - jeg hadde ikke sett for meg at jeg hadde de på pcen fortsatt.. Ja ja, her er de hvertfall til dere som vil se de. Tror det kommer til å bli kleint å legge de ut men gjør det uansett!  Hva synes dere om bildene?

 • dear homework - do yourself please!  Nå har internettet kommet tilbake igjen, noe jeg er veldig glad for. Selv om jeg ikke hadde blogget i går var det likevel en del som hadde vært innom bloggen og kan ikke si annet enn tusen takk! Dere er best

  Men nå må jeg begynne på leksene, skal skrive engelskteksten ferdig til i morgen og så må jeg pugge til matteprøven.. Blogger senere dere

 • Internett, hvor har du blitt av?  Herregud, tror aldri i livet mitt jeg har vært så stressa før.. Jeg slutta seint på skolen i dag så syklet fort hjem for å blogge.. Trodde jeg hvertfall, men i det jeg skulle poste innlegget sto det ingen forbindelse til internettet, og det har ikke kommet tilbake ennå. Tror dere jeg er forbanna eller? Men jeg skal blogge så snart internettet bestemmer seg for å funke igjen.

 • Roses are red

 • Brann? eller bare falsk alarm..  Tror ikke dere at mamma startet brannalarmen klokka to i natt? Jeg hadde akkurat sovnet da jeg hørte deeen høye lyden, fikk sykt panikk. Følte jeg måtte ha med meg kameraet, pcen og alle klærne mine, så da tenkte jeg å finne ut hvor brannen hadde begynt men hvem tror dere sto i døra? Mamma og pappa. Etterpå gikk jeg for å legge meg igjen men klarte ikke å lukke igjen mer enn et øye så sovnet ikke før tre eller fire. Noen flere som har prøvd å ha brannøvelse midt på natta?


 • Frognerparken  I dag har jeg brukt hele dagen i Frognerparken, noe som var kjempe koselig! Vi dro klokka ti ellerno og kom hjem igjen klokka tre så har vært lenge borte, haha. Imorgen tenkte jeg å spille inn en sminkevideo men vet ikke helt om jeg skal gjøre det eller ikke. Nå er jeg sliten så kvelden skal jeg bruke kvelden på å se Greys Anatomy.


  Rett utenfor Colloseum var det masse telt og greier, haha litt gøy å se.

  Skal jeg spille inn sminkevideo?

 • I'm just a girl


 • hits