Nanna -

My life, my inspiration • Work hard  Nå drar jeg straks avgårde på trening. Gleder meg veldig til å komme i gang, føler det er lenge siden sist! Vi hadde langdag på skolen, så kom hjem for en halv time siden. I dag skal jeg fokusere på mage og legger på styrketreningen, selv om jeg hater å trene legger. Det er så innmari slitsom og vondt, hehe. Nei da, skal bli deilig med en ordentlig treningsøkt.

 • Oppsummering for oktober  Oktober har gått utrolig fort, men det har vært en av de beste månedene i dette året. Jeg har gjort masse,det har rett og slett vært en fantastisk måned. Derfor tenkte jeg å kort oppsummere hva som har skjedd i oktober.

  Oktober startet i Tyrkia og det var 30 grader, så måneden begynte bra for min del. Vi koste oss masse i Tyrkia og gjorde mye forskjellig. Vi badet på stranda hver dag og ble kjent med nye folk. Det var utrolig gøy å være i Tyrkia med hele familien, det er så deilig å ha litt familietid en gang i blandt.
  Jeg fikk delfinsvømming i konfirmasjonsgave av mormor og morfar, så vi svømte med delfiner. Det var noe av det morsomste jeg har prøvd, men mest skumle greie jeg har gjort i livet mitt. Når jeg tenker tilbake på det har jeg veldig lyst å gjøre det igjen, men neste gang skal det være i et basseng og ikke havet.
  Jeg har vært flink til å trene denne måneden, men har dessverre ikke vært like flink på bloggfronten, wopsi. Skal bli flinkere nå da, i hvertfall skal jeg prøve å blogge oftere. Denne uken var jeg i to bursdager, en hos Francisca og hos Linn i går. Det var kjempe gøy, er alltid koselig med bursdager vet dere.
  I forrige uke var jeg ute på fototur i skogen, tok hundrevis av bilder av naturen og ble ganske fornøyd. Nå gleder jeg meg til snøen kommer, da skal jeg ut på enda en fototur og ta bilder av snøen.


  På slutten skal jeg vise noen av antrekkene for måneden:
 • Kveldens antrekk #191013  Kjole og iPhone deksel fra Tyrkia, sko fra MiZiA Parìs

 • Vellykket bursdag  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdagen til Linn. Vi koste oss, spiste masse mat og pratet. Noe av det beste jeg vet er slike kvelder, det er så koselig å være med alle bestevennene sine. Nå er jeg ganske sliten selv om jeg våknet halv tolv i dag, men var utrolig deilig å sove lenge en gang i blandt. Nå holder jeg på å laste opp bilder på facebook og siden det kommer til å ta en god stund, tenkte jeg å blogge mens jeg venter. I morgen må jeg rydde på rommet mitt, det trenger for å si det sånn, hehe.

  Hva har dere gjort i kveld?

 • Høst - part 2

 • Sweets from Nelly  Det er så mye fint på nelly for tiden, og nå har endelig høstkolleksjonen kommet. Vurdere å kjøpe en av USA cardigansene, de er sååå fine!! Noe du likte?

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

 • Høst

 • Kveldens antrekk #171013  I går var jeg i bursdagen til Francisca, vi koste oss kjempe mye - som alltid. Jeg hadde på meg den kjolen jeg kjøpte i Tyrkia og det er en av favoritt kjolene mine, elsker fargen! Skulle ønske jeg hadde tusen slike kjoler, da hadde jeg gått i kjole hver dag, hehe. Nå gleder jeg meg til imorgen, da skal jeg i bursdagen til Linn og skal ha på meg den andre kjolen jeg kjøpte. Dette har vært en fantastisk uke, to bursdager på en uke og en helt grei skoleuke Nå skal jeg starte å redigere de bildene jeg tok på tirsdag da jeg var ute på foto tur.


  Sko fra Dna, Kjole fra Tyrkia, Skinnjakke fra Vero Moda

 • Don't give up on things that make you smile • Photoshoot på stranda • Let's talk about leather  I fjor fikk jeg denne nydelige jakken av mormor og morfar, men har ikke brukt den så mye. Nå som det er ikke er alt for kaldt ute passer den perfekt som jakke. Jeg har aldri vært noe glad i sånne jakker, men denne synes jeg er utrolig kul med de naglene foran. Kommer i hvertfall til å bruke den mye mer framover. Den er kjøpt på Vero Moda i tilfelle noen lurer på det.

 • Throwback - Tyrkia 2002

 • Dag 7 i Tyrkia  Vi hadde egentlig bestilt en båttur et par dager før, men fordi det regnet såpass mye dagen før ble det avlyst. Det var ganske fint vær den dagen. Nede på stranda er det en sånn vannsport butikk hvor man kan leie vannsykler, paraseiling og masse annet. Vi bestilte en båttur med en liten båt som kjørte sykt fort og hver gang det kom en bølge "hoppet" båten. Vi stoppet tre steder, et av stedene dykket vi med korallrev og fisk.

  Etter en stund med dykking dro vi videre til Kamel beach. Det var en kjempe fin strand. Det var en mann som spurte om vi ville ri på kameler. Sofie hadde blitt redd den forrige gangen ville ikke hun prøve, men Mads og jeg prøvde å ri på kameler. Første gangen vi satte oss opp på kamelen falt vi av fordi den la seg på siden. Herregud, det var kjempe skummelt.

  Etterpå dro vi videre til et annet sted for å snorkle og på kvelden hadde morfar bestilt plass på Ala'carte resturanten. Det var kjempe koselig og det var helt greit mat, likte i hvertfall laksen og pastaen :P Vi satt ute og det var kjempe kaldt(!), men etterhvert hentet mamma tepper så det ble litt varmere.

  Da var ferien over og hverdagen er tilbake. Jeg har hatt en kjempe fin ferie og fått masse nye minner. Dette er definitivt den beste ferien jeg har vært på!

 • Dag 6 i Tyrkia  Det var veldig skyet da vi våknet på morningen så da dro vi til Bodrum for å shoppe. Vi kjørte med dolmos og da vi kom til Bodrum begynte det å storme helt sykt, men det sluttet etterhvert. Jeg fant en nydelig kjole som dere får se senere, og brukte opp pengene mine på mye forskjellige klær osv. Egentlig har jeg ikke kjøpt så veldig mye selv siden jeg har fått en del sko og sånn av mamma og pappa, men har klart å bruke en tusen lapp, hehe. Hadde egentlig spart 3000 kr. og det var jo alt for mye. Etterhvert som vi var ferdig med shoppingen dro vi tilbake til dolmosen. I det vi satte oss inn i dolmosen og begynte å kjøre begynte det å regne. Tror aldri jeg har sett det regne så mye på en gang, det var helt sykt.

  Etter vi var tilbake på hotellet og hadde spist lunsj sluttet det å regne, så da dro vi til poolen for å bade. Eller Sofie og Mads badet, mens jeg prøvde å tane litt. Bildet sier visst noe om hvordan det gikk...


  Ettersom det var litt kjølig den dagen gikk vi på rommet tidligere for å fikse oss, så da hadde vi god tid. Jeg hadde på meg kjolen som jeg kjøpte i Bodrum, åh synes det er verdens nydeligste kjole!

  Da vi skulle spise middag på resturanten tok jeg med kameraet slik at vi fikk tatt noen bilder. Oguz kalte bildene "familiebilder" og "grandmoms children".

  Som jeg tidligere har nevnt før var det tjenere rundt oss hele kvelden, og det er ikke alle som er like tilbakeholdne for å si det sånn, haha. Plutselig kom Oguz mens Mads holdt på å massere meg (jepp, rare greier, jeg vet) og da satte han seg ned på stolen og ville at jeg skulle gi han massasje. • Dag 5 kvelden i Tyrkia  Jeg hadde på meg den nye kjolen som jeg hadde kjøpt i Turgutreis og var kjempe fornøyd! Har lenge sett etter sånne kjoler og fant meg hele to kjoler i Tyrkia som jeg kommer til å bruke mye framover. Vi tok masse bilder den kvelden og før middagen dro vi på stranda og hadde photoshoot i vannkanten, noe som var kjempe gøy.

  På veien til resturanten møtte vi Oguz og som alltid stilte han opp på bilder med oss. Han var den tjeneren som var med oss nesten hver kveld, og kalte oss familien hans, hahaha. Han var kjempe morsom og hadde den morsomste latteren. 

  Etter middagen hadde vi plutselig masse nye venner som ville ta bilder med oss. Men det var ganske rart å ha fem tjenere rundt deg når du skulle hente is.

  Her er noen av vennene våre. Øverst: Fikret - en av de snilleste tjenere, fra venstre nederst: Haha, jeg vet ikke-mannen. Han fulgte etter oss hele kvelden. 2: Mannen som lærte oss å si "Gulè Gulè". Det betyr "ha det" og ble brukt ganske ofte av meg, Sofie og Mads, haha. Lærte oss etterhvert at man bare sier det når man ikke ser folk på en lang stund, hehe. 3: Potetmannen som lagde poteter, hadde en hemmelig hilsen med Mads og var veldig morsom.

 • Dagens antrekk 300913


  Sko fra DNA Smykke fra Glitter Kjole og veske fra Tyrkia

 • Dag 5 i Tyrkia: Delfinsvømming • Dag 5 i Tyrkia  Jeg hadde sett fram til den dagen lenge og gledet meg veldig til det vi skulle gjøre. På morningen lærte servitøren Mads å brette servietter og etterpå dro vi på... DELFINSVØMMING!!!

  Klokka ni kom det en dolmos og plukket oss opp. De fra delfinparken hadde egen sjåfør og han kjørte kjempe fint, haha dette skjer bare en gang i blant dere! Vi kjørte i halvannen time og da vi kom fram var jeg veldig spent. Gleder meg kjempe masse helt til jeg så delfinene var rett foran meg. Var kjempe redd i starten, men det var ganske morsomt å få svømme med de. Jeg har i hvertfall fått et minne for livet, selv om jeg ikke tror jeg kommer til å gjøre det igjen. Det var veldig store dyr og jeg trodde ikke jeg skulle overleve det. YOLO, haha.


  Se på DET store dyret da.


  Skal lage et eget innlegg om delfinsvømming så det kommer etterpå. 

 • Dag 4 i Tyrkia  Vi sov lenge i forhold til de andre dagene og da vi våknet gikk vi for å spise frokost. I dag var det en annen tjener som var hos oss. Når jeg sier at tjeneren var hos oss mener jeg at de var rundt oss hele tiden. De gikk en liten stund og kom tilbake, pratet lenge med oss, gikk, kom tilbake osv. Det var noen rundt oss hele tiden og vi fikk ikke mange bilder av oss selv i resturanten uten tjenere. Men det var kjempe koselig og alle var kjempe snille.


  Denne dagen lagde han en sløyfe og satte den i håret mitt, som dere sikkert skjønner fikk vi ganske mange nye venner i Tyrkia.

  Fetteren min, Mads og Sofie var litt lei av sola så de gikk for å spille minigolf med mamma og pappa, mens jeg, mormor og morfar la oss ved stillebassenget. Vi ble liggende og tane i ca. 3 timer før vi måtte gå på rommet for å dusje siden det kom en buss og hentet oss klokka 3. Vi hadde meldt oss på en tur med guide fordi vi trodde vi skulle se litt mer av Bodrum, men slik ble det altså ikke. 

  Vi satt på bussen i 40 minutter før vi kom til et sted. Det var en helt sykt fin utsikt over havet, og da vi gikk opp for å se på det kom det en tyrker som ville at Mads skulle ri på esel. Han kom og tok tak i Mads, satte han opp på eselet og begynte å gå med han. Det var også kameler på stedet. Sofie ville sette seg opp på kamelen for å ta bilde mens den lå ned, men plutselig dro den seg opp. Huff, stakkars Sofie! Tror aldri jeg har sett hun så redd før, men fikk et bra bilde av henne.

  Etter en stund dro vi videre til gullsenteret. Trodde det skulle være litt billigere men nei. En gull ring kostet fire tusen så jeg kjøpte ingen ting. Det var egentlig ingen av folkene som kjøpte noe og det var litt rart at det kosta så mye siden vi hadde fått vite at det ikke var så dyrt.

  Etterpå dro vi til en ledder butikk, men føler ikke det er verdt å fortelle om. For min del kunne vi blitt ved bassenget i stedet for å dra på steder hvor du likevel ikke har råd til å kjøpe noe, det var helt unødvendig. Men på slutten kom vi til Bodrum og jeg fant drømmeveska mi, så hele turen var glemt og jeg var glad resten av kvelden.


  Prøvde en jakke til fem tusen, haha. Var skikkelig redd for å miste den i bakken.


  Her er han som lagde sløyfen til meg på morningen, han var en av snilleste tjenere på hotellet. Vi kom tilbake ganske sent på hotellet og rakk nesten ikke middagen. Hadde kjøpt en kjole på marked som jeg hadde lyst å ha på den kvelden, men rakk dessverre ikke å skifte før middagen.

 • Dag 3 i Tyrkia  Den tredje dagen i Tyrkia våknet vi tidlig og spiste kjapp frokost siden vi skulle på marked. Vi kjørte i 45 minutter, noe som føltes som flere timer. Det er utrolig skummelt å kjøre i Tyrkia siden de kjøre så fort og ikke tenker noe særlig over hvor de kjøre. Vi kjørte på en liten vei en lang stund og det gikk brått nedover bakke, men han mannen som kjørte bussen brydde seg ikke. Vi kom i hverfall levende frem til marked og jeg ble positivt overrasket over marked. Det var utrolig mye fint og brukte over halvparten av pengene mine, ble fornøyd med alle innkjøpene. Vi dro tilbake til hotellet i 3-tiden og spiste lunsj, og rett etterpå dro vi på stranda.

  Morfar og tjeneren ved frokosten på resturanten. Alle tjenerene er alltid like glade og blir fornøyde når de får bli med på bilder, haha.

  Det var utrolig varmt og tett på marked i Turgetreis og det var masse folk, så det var kjempe deilig å komme seg ut etter tre timer med shopping.

  Tilbake på stranda. Den dagen var det 38 grader i sola, det var en av de varmeste dagene i hele uka.

  Mafiabossen av Tyrkia. Da vi satt på stranda kom det plutselig en tyrker og begynte å stirre på morfar. Han tyrkeren så helt seriøst ut da han sa; "You look like a mafiaboss, and i'm not kidding". og så begynte han å fortelle om en mafiaboss i Tyrkia som morfar ligner på, og sier at han respektere han og masse sånn. Hehe, stakkars tyrker som bare sto der og var helt seriøs, mens vi aldri holdt på å le oss i hjel.

  Vi koste oss kjempe mye på dag 3 og hvis dere vil kan jeg vise innkjøpene fra Tyrkia i et eget innlegg.

 • Tyrkisk bad  Jeg var ikke like flink til å blogge i Tyrkia som jeg trodde. Nettet var kjempe treigt og dårlig, dessuten klarte jeg ikke å laste opp mer enn fire bilder på hvert innlegg. Derfor tenkte jeg framover å lage innlegg om Tyrkia og vise masse bilder. Jeg blogget om dag 2 og kveldens antrekk, men rakk aldri å blogge om tyrkisk bad som vi prøvde så da starter vi her.

  Vi slappet av på stranda og spiste masse is. Tror aldri jeg har spist så mye is i hele livet mitt, har blitt ganske lei av is for å si det sånn (selv om isen var kjempe god). Mens vi lå på stranda kom det en mann og begynte å prate om tyrkisk bad, massasje og sånn. Han snakket i 5 minutter uten stopp og ga oss "nice price", haha. Etterhvert som han hadde gått gikk mamma for å bestille time til oss samme dag. Vi dro til det tyrkiske badet klokka fem og møtte noen kjempe koselige folk.

  Sofie (til høyre) og fetteren min, Mads skulle ha sjokolade bad. De hadde egentlig sagt at det var damer som skulle massere oss og sånn, så da vi kom til det rommet og så han mannen trodde jeg at de køddet. Jeg trodde liksom det var Mads som skulle masseres av apemannen, men slik ble det ikke.

  Jeg synes tyrkisk bad er en utrolig rar greie, det er ikke noe jeg kommer til å prøve igjen for å si det sånn. Etterpå var det kroppsmassasje, og det er det rareste jeg noen gang har prøvd. Man fikk olje i håret, ansiktet og overalt på kroppen. Han masserte skikkelig hardt og det var ikke noe behagelig.

  Etterpå fikk vi ansiktsmaske og det var kjempe deilig, følte meg som født på ny (haha, nei da). Det tok ca. 2 timer og jeg tuller ikke når jeg sier dette her; Det var noen av de to lengste timene i livet mitt. Det gikk så utrolig sakte og det var mye venting. Det er ikke å anbefale til noen som ikke klarer å ligge stille i en time altså.


  Men det var gøy å prøve ut, og det jobbet kjempe koselig folk der så det var ikke noe problem. Da vi var ferdige med hele behandlingen kom apemannen til oss og ville ta bilder.


 • Hello October
 • hits