Nanna -

The last day in NovemberEtter skolen dro jeg på Sandvika med Francisca, noe som var kjempe koselig - SOM ALLTID! Tiden gikk utrolig fort så tror jeg kom hjem i 7 tiden ellerno. Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men kan kanskje vise innkjøp om dere ønsker det. Snart skal jeg gå å legge meg siden jeg må stå opp halv 5 igjen, skal til et sted men hvilket sted jeg skal til får dere vite imorgen :)

Imorgen er det allerede første desember, synes november har gått utrolig fort egentlig. Men gleder meg hvertfall sykt til jul nå!

Haha, kjøpte ikke bare ting på søstrene grene om dere lurer!

Nå er endelig ALT bettenelse i øyet borte og kan ikke si annet enn: skal unngå alt for å aldri få det igjen!

 • Små gleder i hverdagen  Nå har jeg endelig blitt ferdig med å pugge til RLE prøven som er i imorgen, eller føler i hvertfall jeg er ferdig men kan hende jeg må pugge litt senere også. Er så slitsom å sitte flere timer om dagen og pugge til prøver, er jeg den eneste som synes det? Når mamma kom inn døra hadde hun kjøpt Tina & Bettina: The movie. Gjett om jeg ble glad da, så nå skal jeg se på den - små gleder i hverdagen
  Haha, nei! Dette er ikke dagens outfit men bare noe jeg går i akkurat nå.

 • Ønskelisten min  Dette er det jeg ønsker meg til jul i år, og siden det var mange av dere som likte innlegget "Julegavetips til venninner" skal jeg lage noen flere til familie osv. 

  Hva ønsker du deg til jul?

 • Twilight

  I går var jeg på kino og så Twiligt, den var utroooolig bra! Tror kanskje det er den beste filmen jeg noen ganger har sett, hehe.

  Er det noen av dere som har sett den? Og hva synes dere om filmen?

   

 • Bilder, del 3
  Haha, det var liksom skattejakt på båten.. for små barn, og hun piraten bare: "Har ikke du lyst å bli med?" og jeg bare "Nei, tror ikke det!", men ble med til slutt. Så da jeg og søsteren min skulle finne spørsmål på båten fikk vi plutselig veldig dårlig tid og måtte springe rundt på hele båten for å finne ut det siste spørsmålet. 


  Haha, jeg vant faktisk hele dritten igår så da vi jeg han her da..


  .. Haha!

  Tycks?

 • Gifts from Denmark  Når vi var i København fikk jeg masse gaver av mormor og morfar som jeg tenkte å vise til dere. Jeg synes alt var utrolig fint, men det jeg likte best var ski brillene - nå gleder jeg meg utrolig til det kommer snø, kan nesten ikke vente til å stå på ski med de nye ski brillene!


  //Ski briller


  //Sminke Jeg har tre av slike bokser nå og går virkelig aldri lei av fargene selv om jeg aldri bruker slike farger da.


  //Julekalender


  //Ski undertøy


  //Veske


  //Sport bh'er

  Hva synes du om gavene? Noe du likte?

 • Dagens antrekk #271112  Nå stikker jeg på kino og ser Twilight, gleder meg kjempe masse - har hørt den er utrooooolig bra! 


  Haha, føler meg jævelig smart med briller (NOT) Gleder meg til neste uke!


  //Bukse Gina Tricot //Singlet Cubus //Cardigan Bikbok //Skjerf H&M

 • SLITEN  Herregud, må bare si ifra til dere at man blir sykt sliten og irritert når man har betennelse i øyet, tror aldri jeg har vært så irritert på øyet mitt før! Det ene øyeblikket klør det jævelig og to minutter etter kommer det masse ekkelt veske ut så det ser ut som man griner. Anbefaler dere ikke å få betennelse i øyet assa!

  Jeg fikk veldig mye bra respons på "Julegavetips til venninner" så da tenkte jeg å lage noen flere innlegg om julegavetips til søster, bror osv. Hva vil dere jeg skal lage av julegavetips?

 • Julegavetips: til venninner  Hva synes dere?

 • FML  Våknet klokka ti i dag og fant ut jeg hadde betennelse i øyet så da dro jeg og mamma til Sandvika for å finne et apotek, men de hadde stengt så nå sitter jeg å venter på at klokken skal bli tre. Jeg har aldri hatt betennelse i øyet mitt før og det gjør vondt og svir veldig. Haha, det verste av alt er at det kommer masse veske ut så kan ikke ta på linser, så da får jeg ha på briller på skolen - FML liksom!


  Haha, det er så sykt irriterende, det er jo liksom derfor det hvite er på bilde :)

  Har du noen gang hatt betennelse i øyet ditt?

 • Instagram og snapchat  Hei! Noen av dere lurte på om jeg hadde snapchat og JA, jeg har jo det. Jeg heter nannane på snapchat og instagram. Det er bare å legge meg til og snappe meg, jeg svarer alltid tilbake :)

  Hva heter du på snapchat og instagram?

 • HR by Helena Rubinstein  Det var noen lesere som lurte på hvilken maskara jeg bruker til vanlig så det tenkte jeg å svare på nå. Jeg liker veldig godt maskaraen jeg bruker nå fordi den er vannfast, så det går an å bruke når det regner ute eller om man skal bade, dere skjønner tegninga. Den er veldig svart også, jeg har veldig svarte vipper fra før av og da synes jeg det er greit med en maskara som man ser. Maskaraen heter HR av Helena Rubinstein og jeg har den i 01, deep black. Jeg anbefaler alle å kjøpe den om dere ønsker en maskara med volume og lengde.

  Jeg synes maskaraen sitter bra hele dagen og man blir ikke svart oppe eller under øyet. Om jeg ikke husker helt feil koster den 285,- og du kan kjøpe den i ganske mange butikker egentlig.

  Hvilken maskara bruker du?
  Har du prøvd denne maskaraen før, hva synes du? 

 • København, del 2  Det var mange av dere som lurte på hva vi gjorde i København, og vi dro i Tivoli.


  Vi hadde akkurat kommet inn i Tivoli da jeg så den store fuglen. Haha, den var egentlig litt skummel, skvatt helt sykt når jeg så den!


  Plutselig sa mormor at hun ville prøve den karusellen, så da ble vi med henne da.. Haha, dere skulle sett han mannen som sto der når vi gikk for å prøve.


  Mamma holdt på å ta bilder av meg da dette plutselig skjedde..


  .. det kom en stor brannbil mot oss, haha.


  Sykeste jeg har prøvd i hele livet mitt, tror aldri jeg kommer til å prøve den igjen!

  Tycks?

 • København, del 1  Er så sliten nå og orker ikke å blogge om noe spesielt, så da legger jeg heller inn noen bilder. Det var kjempe koselig og det ble tatt litt over 500 bilder så derfor kommer det tre forskjellig innlegg med bilder, håper det går greit for dere!


  Nå har endelig pappa lært å smile, haha

  Tycks?

 • summer, come back  Er det bare jeg som savner sommeren?

 • Litt syk, veldig syk  Nå har jeg nettopp blitt ferdig med skattejakt, det er virkelig ikke mye å gjøre her på båten, enn å shoppe! Men siden jeg er så flink til å spare skal jeg vente med å kjøpe sminke og slikt. Maten var forresten kjempe god, gleder meg litt til imorgen fordi de liksom hadde DEN brownien! Hehe, men jeg gleder meg fortsatt mest til TIVOLI. Får en sykt bra følelse i magen av å tenke på hvor mye gøy jeg skal gjøre imorgen!

  Men jeg har faktisk blitt litt dårlig også, og er 100 % sikker på at det ikke bare er maten assa, tror kanskje jeg har blitt sjøsyk. Er litt trøtt også, så det er ikke sånn kjempe lenge igjen til jeg går å legger meg. Rekker ikke å blogge imorgen før vi kommer tilbake på båten, men har forhåndskrevet ett innlegg så det kommer!

  Pappa fikk være med på bloggen i dag siden han var så flink å vente på meg. Det er bare Internett ett sted på båten og de andre orket ikke å vente lengre så de gikk på lugaren.

 • Ha det bra!  Hei. Nå har jeg endelig blitt ferdig med å pakke alle sakene mine, dere kjenner vel det når man står og ikke vet hva man skal ta med av klær, sminke osv. Hehe, men nå har jeg veldig dårlig tid siden vi skal dra om to minutter, så jeg blogger på båten senere i kveld! Noen lurte forresten på hva vi skal gjøre i København og vi skal i Tivolo, hehe. Legger sikkert ut masse bilder når jeg kommer hjem på lørdag, men inntil da blir det mobilblogg i København, det er vel greit for dere?

  Har du noen gang vært i København?

 • Ukens spørsmål #2  Hva er ukens høydepunkt? København imorgen!

  Hvor er genseren med USA flagg fra? Den er fra Gina Tricot.

  Når har du bursdag? 8. Januar, nå er det bare 48 dager igjen hehe, gleder meg sykt!

  Hvor mange søsken har du? Jeg har en lillesøster på 12 år, du kan besøke bloggen hennes HER.

  Ønsker til jul? Kan lage en julegaveguide  til venninner og slik om dere ønsker det, holder på å lage en liste over mine ønsker til jul.

  Favoritt sang? 

  Er du bortskjemt? Nja, kanskje litt men ikke så veldig. Tjener jo penger selv og kjøper mange av klærne mine selv da, så er ikke sånn kjempe bortskjemt om det er det dere tror!

  Hvilken klasse går du i? Jeg går i niende klasse.

  Hvilke blogger utenom topplista leser du? Kan lage et eget innlegg om det.

  Har du noen gang vært på et ordentlig photoshoot? Fin blogg forresten :) Ja, jeg har vært på et riktig photoshoot.  Hvor og hva vil du gå på vgs? Jeg har ikke tenkt så mye på hvor jeg vil gå, men jeg lyst å gå på media og kommunikasjon.

  Dine 3 beste venner? Klarer ikke å velge ut tre, så da blir det Francisca, Winnie, Linn, Bettina og Linnea. Det er de jeg stoler mest på og de som er bestevennene mine

 • Homework   HOMEWORK: Because 7 hours of school wasen´t enough! 

  Jeg har så mye å gjøre for tiden (som dere ser på bildene). Kjenner det skal bli digg å dra til København imorgen og ikke dra på skolen på fredag, haha. Nå sitter jeg hvertfall å gjør leksene slik at alt blir ferdig til imorgen, og siden det var sykt mørkt ute når jeg kom hjem fra skolen i dag var det umulig å ta outfit bilder, men skal se om jeg får til å ta noen imorgen før vi drar. 

  Hva har du gjort i dag?

 • Pretty little liars  pretty little liars cute aria montgomery Ezra Fitz

  pretty little liars spencer hastings

  ashley benson pretty little liars hanna marin gifs [1]

  pretty little liars Scared spencer hastings aria emily Spencer hanna

  gif * ashley benson pretty little liars hanna marin Black and White pll

  pretty little liars my edits MY EDIT pll spencer hastings troian Bellisario Keegan Allen Toby Cavanaugh spoby

  ashley benson shay mitchell pretty little liars hanna marin emily fields pll spencer hastings aria montgomery Lucy Hale troian Bellisario Ian Harding Tyler Blackburn Keegan Allen caleb rivers Toby Cavanaugh Drew Van Acker brendan robinson noel kahn Jason Dilaurentis Brant Daugherty Lucas Gottesman wren kim julian morris Yani Gellman Garrett Reynolds

  Jeg synes Pretty little liars er den beste serien jeg noen gang har sett, den har virkelig alt! Jeg har nettopp begynt på sesong 3, men har egentlig mest lyst å se siste sesong for å finne ut hvem A er :)

  Har du sett Pretty little liars, hva synes du?

   

 • In the mirror  Call a girl pretty, and she will forget it in an hour. Call a girl ugly, and she will think of it every time she looks in the mirror..  Sant, eller hva mener dere?

 • drømme antrekk  LOVE
  Hva synes dere om antrekket? 
 • I wish I could...  ...


 • ONE WEEK  pretty little liars my edits

  Nå er det bare en uke igjen til jeg drar til København! Gleder meg utrolig masse til å dra i tivoli, men ikke minst til å treffe mormor og morfar igjen, er veldig lenge siden jeg har sett de. Det blir mobilblogging fra båten og noen innlegg som blir tidsinnstilt da, og det er jo bare fra torsdag til søndag så det går sikkert fint med litt mobilblogging da :)

  Har du vært i København før?

 • Nye tøfler  Nå som det er kaldt ute er det bra å ha noe varmt man kan ta på føttene. Derfor kjøpte jeg disse nydelige tøflene i går til bare 150 kr. på europris, har ikke fått brukt de så mye ennå men til nå er jeg strålende fornøyd. De passer perfekt og er kjempe varme
  Hva synes dere?

 • A dark side and a bright side  Everyone has a dark side and a bright side...

  Hva synes dere om bildet?

 • Dagens antrekk #161112  //Bukse H&M //Cardigan Vero Moda //Singlet Gina Tricot //Skjerf Bik bok

 • LOL  You are viewing one of so-relatable’s top posts. Click here to see more relatable gifs and quotes!

  You are viewing one of so-relatable’s top posts. Click here to see more relatable gifs and quotes!

  You are viewing one of so-relatable’s top posts. Click here to see more relatable gifs and quotes!

  You are viewing one of so-relatable’s top posts. Click here to see more relatable gifs and quotes!

   

 • Tusen takk!  Nå ligger jeg på 8. plass på lista over alle bloggene i Bærum, og må bare si tusen takk til dereTenkte jeg snart skulle kjøre i gang en konkurranse, det føler jeg er den beste måten å gi noe igjen til dere. 

   

 • Dagens antrekk #151112
  Endelig fant jeg en genser som gikk til leopard singletten

  //Sko Økonomisko //Bukse Bikbok //Smykke Glitter //Leopard singlett New Yorker //Genser Cubus

 • Sushi er best  Nå har jeg nettopp kommet hjem, har vært å spise sushi med mamma. Var kjempe koselig som alltid!

 • Quotes: LOVE • SPØRSMÅLSRUNDE  I dag var virkelig en slitsom skoledag, men litt chill på slutten da - klassens time. Haha, veldig morsom å få ut meninger om lærerene en gang i blant! Nå sitter jeg nydusjet og er egentlig ganske sliten, så siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Så er det noe du lurer på? Jeg svarer på spørsmålene i helgen, og hvis det kommer inn mange spørsmål blir det videoblogg :)
  Er det noe du lurer på?

 • K&H  På mandag i Kunst&Håndverk skulle vi ta bilder av naturen, og jeg brukte iPhonen til å ta bildene så de ble ikke så bra kvalitet, men likevel synes jeg noen av bildene  ble ganske fine.

  Hva synes dere om bildene?

 • Hverdagsgleder  ♥fint været outfit du er fornøyd med♥folk som smiler til deg♥mye inspirasjon♥naturenå være gladtrening♥nye minner♥fine samtaler♥familie♥blogging♥perfekte hårdager♥bestevenner♥sminke♥musikk♥facebook♥herlige folk♥instragram

 • School, it looked som much better on TV  Har ikke så mye å blogge om nå, føler meg tom for ord. Dagen har ikke vært noe bra, og skolen er helt jævlig. Jeg tror ikke jeg hadde orket å dra på skolen om vennerne ikke hadde vært der, det er den eneste grunnen til jeg gidder å våkne opp på morningen, fikse meg og dra dit. Hver dag føler jeg kaster bort 7 timer av dagen min på skole og da er jeg bare halvparten av tiden med venner. Skjønner jeg må lære noe, men jeg har mistet lysten til det. Noen ganger liker jeg å være på skolen, men i den siste tiden har jeg virkelig hatet å måtte dra dit..

  Hva gjør dere når dere blir skolelei, noen bra tips?

 • Fake a smile  Just like Barbie. Always smiling, even if she dosen't want to.
 • Stressende dag  Nå har jeg nettopp vært på skolen og hatt en forestilling for alle foreldrene. Haha, noe som var sykt kleint var at gruppa måtte danse, tror aldri jeg kommer til å gjøre det igjen faktisk - nå håper jeg å få bra karaterer i gym da! Jeg skulle spille gitar også, fyfaen! Suger i musikk og det var liksom vudering i kveld = 2'er, her kommer jeg! Nå skal jeg dusje og etterpå se på Pretty little liars.

  Hva synes dere om bildene?
  Har dere noen gang hatt en forestilling som var sykt klein?

 • Dagens antrekk #121112  //Singlet Bikbok //Skjerf B-young //Tubetopp Bikbok //Genser Vero Moda

 • Polywore #1  WANTS :)
  ACNE
  Hva synes dere om antrekkene?
 • Kjoler til under 500 lappen  Det er så utrolig mye fint på nelly akkurat nå og isted fant jeg fine kjoler til under 500 lappen. Noen av de er perfekte julekjoler og det er jo ikke kjempe dyrt heller.

     
                                     HER                                                                                                    HER

     
                                       HER                                                                                                       HER

     
                            HER                                                                                                                  HER

   Noe du likte?

 • Brunette  Hva har du gjort i dag?

 • daffe-søndag  I dag skal jeg ikke gjøre noe annet enn å se på Pretty little liars, digger dager som denne hvor du ikke trenger å tenke på noe spesielt. Imorgen blir en ganske stressende dag og skal være på skolen til halv fire, men skal finne på noe med bloggingen slik at jeg kanskje legger ut dagens outfit og noe annet, så det blir hvertfall blogging imorgen! Nå skal jeg skru av pcen og se på Pretty little liars, håper alle får en fin søndag
  Liker du daffe-dager?

 • Julestjerne  Hva synes dere om bildene?

 • INSTAGRAM  Jeg ville bare si ifra til dere som ikke vet det; jeg heter nannane på instagram og legger ut flere bilder hver dag enn jeg gjør på bloggen :)

  Hva heter du på instagram?

  Her er noen av bildene jeg har tatt denne uka.

 • A small braid  Hva synes dere?

 • Dagens outfit


  Hva synes dere om bildene?

 • Friday  Nå har jeg nettopp kommet inn døra, har vært med to venninner - noe som var kjempe koselig som alltid♥ I dag har jeg kjørt en litt annerledes stil på håret, haha. Krøllet det igår og i dag ble så det slikt ut, synes det ble litt fint faktisk!

  Hva synes dere, ble det fint?

 • Gruer meg som en liten unge!  Har så og si brukt hele dagen på å pugge på framføringen som vi skal ha imorgen, men gruer meg fortsatt som en liten unge! Jeg føler jeg kan det såpass mye uten ark foran meg.. og plutselig fucker alt, kjenner dere den følelsen? Men hvertfall får jeg fortsette å pugge til jeg sovner, så blogges vi imorgen!

  Hva gjør du når du gruer deg til framføringer? Trenger virkelig noen tips fra dere!

 • Much to do  Har hatt så mye å gjøre i dag og det har vært lang dag på skolen, så er sykt sliten nå! Tenkte å dusje og etterpå se på pretty little liars, jeg bare digger den serien <3
 • Dagens antrekk #071112  //Vest B-young //Genser Cubus //Skjerf Bikbok 

 • I want long hair!  Nå sitter jeg på skolen og gjør tysk, det er ikke akkurat det gøyeste jeg vet men er ferdig snart da! Slutter seint på skolen i dag men blogger når jeg kommer hjem, tenkte å svare på ukas spørsmål siden jeg ikke har gjort det på flere uker nå :)

  Når slutter du på skolen i dag?

 • Snøen har kommet tilbake :)  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og ser på PLL. Det har begynt å snø igjen så håper ikke den drar før til neste år, haha. Senere skal jeg på skolen til lillesøsteren min og se på forestilling, så tror jeg skal legge ut outfit før jeg drar.

  Hva skal dere gjøre i dag?

 • Jeg hater mandager

 • Good night  Jeg har ikke hatt lysten til å blogge i dag så bloggingen ble veldig kjedelig, sorry men er tilbake imorgen da :) Nå skal jeg fortsette å se PLL, har storsett gjort det hele dagen.

  Hva skal dere gjøre i kveld?

 • Sunday morning  Nå har jeg nettopp våknet og ser på PLL. Begynte på andre sesong i går og jeg synes den blir mer og mer spennende nå som de ikke vet om Ian er død. Hvertfall skal jeg ikke gjøre noe spesielt i dag men se PLL, elsker søndager hvor du ikke trenger å gjøre noe!

  Liker dere søndager?
  Hva skal dere gjøre i dag? 

 • Ukens blogg - påmelding  Jeg tenkte å begynne med ukens blogg hver lørdag og så trekker jeg ut ett random tall på org.no og det er vinneren som får ett eget innlegg og link til bloggen. Om dere har lyst å bli med kan dere melde dere på i kommentarfeltet, husk å skriv bloggadressen deres :-)

  Har du lyst å melde deg på ukens blogg?

 • Pretty little liars er best!  Hva skal man gjøre på en dag som denne? Det regner skikkelig, det er hverken noe sol eller snø. Så da sitter jeg å ser på Pretty little liars, kos  Følg med på bloggen, senere i dag kan du melde deg på ukens blogg!

  Hva skal dere gjøre i dag?
  Liker dere Pretty little liars?

 • Pink christmas  Likte dere bildene?

 • #den følelsen  Trenger jeg å si mer? Nei.
 • hits