Nanna -

Quote
 • Perfekte kjoler til nyttår
  HER til 369 kr.

   


  HER til 169 kr.

   


  HER til 369 kr.

   

  HER til 369 kr.

  I sted var jeg innom Bubbleroom, en nettside som selger utrolig mye fint. Jeg synes ikke det er så veldig dyrt heller med tanke på festkjoler og sånn. Jeg så noen helt nydelige kjoler som kan brukes til nyttår. Åh, er forelsket i den nederste, den er så enkel, men elegant på samme tid! 

 • Throwback  I sted fant jeg noen bilder fra når jeg var liten, synes det er så koselig å se på bilder fra barndommen. Plutselig kom jeg på at jeg kunne lage et innlegg om hvordan jeg var som person når jeg var liten. Har endret meg ganske mye nå, men synes det er litt gøy å se tilbake på.

  Jeg elsket å kle meg ut som fe, prinsesse osv. så jeg hadde utrolig mange kostymer. Noe av det beste jeg visste var å synge, hehe. Den sangstemmen er borte nå og det eneste stedet jeg synger er i dusjen.

  Meg og lillesøsteren min liknet veldig på hverandre når vi var små, noen folk trodde vi var tvillinger. Hehe, kanskje det ikke er så rart siden vi nesten alltid gikk med samme klær.

  Jeg fikk betennelse i blindtarmen og legene klarte ikke å finne ut hva som skjedde før den sprakk. Det eneste jeg husker var at jeg lå hjemme og hadde så vondt at jeg ikke klarte å dra på legevakta, og det kom en lege for å undersøke meg hjemme. Et par minutter senere lå jeg i ambulansen på vei til sykehuset.

  Jeg har gått på mange forskjellige sport i livet mitt. Jeg gikk på turn som liten og var veldig flink, senere begynte jeg på svømming, tennis, volleyball (sluttet etter en uke, haha), fotball, håndball og nå trener jeg på treningssenter.

  Da jeg var liten elsket jeg å ri, men nå som jeg har blitt eldre er jeg redd hester. Jeg hater lukten av hester og blir litt redd når jeg ser en svær hest foran meg, da får jeg helt panikk og går bort med en gang.

  Visste du noe av dette?

 • Todays inspiration • What's your instagram?

  Legg igjen instagrammen din i kommentarfeltet, så følger jeg kanskje deg! Gjerne følg meg på @nannane hvis noen har lyst til det • Hvilket antrekk likte du best?  1.


  2.
  3.  Hvilken likte du best?

 • Never let go of your dreams

 • Train like a beast

  Sluttet fire på skolen i dag, hater lange skoledager. Nå drar jeg avgårde på trening, skal bli deilig med en treningsøkt etter en slitsom skoledag. Har ikke så mye å blogge nå, i tillegg har jeg ganske dårlig tid. Hehe, typisk meg. 

 • Cozy sunday • Dear John  Åh, jeg bare elsker filmen Dear John. Den er utrolig fint og ikke minst trist. Jeg har sett filmen tusen ganger og holder på å grine hver gang, haha denne filmen er helt utrolig. Jeg liker mange av sitatene i filmen og nå tenkte jeg å dele noen av de beste sitatene.

   

  • No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb.

   

  • I finally understood what true love meant...love meant that you care for another person's happiness more than your own, no matter how painful the choices you face might be.

  • When you're struggling with something, look at all the people around you and realize that every single person you see is struggling with something, and to them, it's just as hard as what you're going through.

   

  • I fell in love with her when we were together, then fell deeper in love with her in the years we were apart.

   

  • I'd learned that some things are best kept secret.


  • It's possible to go on, no matter how impossible it seems.

   

  • It'll be hard, but life moves fast-we'll see each other again. I know that. I can feel that. Just like I can feel how much you care for me and how much I love you 

   

  • Two weeks together, that?s all it took, two weeks for me to fall in love with you. 

 • Dagens antrekk #161113
  Genser - Gina Tricot Sko - Uggs Bukse - Bikbok Veske - Louis Vouitton

 • Shopping i Oslo  Hei hei! Nå drar jeg straks avgårde til Oslo. Vi skal se på ballkjole til skoleballet i januar, og shoppe. Jeg har ganske dårlig tid nå, de andre venter på meg så jeg må stikke. Legger ut dagens antrekk senere. Ha en fin lørdag dere

 • GREASE 2013  I går kveld var det forestilling for foreldrene. Vi har brukt hele uka på å sette opp musikalen grease og i går var det to forestillinger + en i dag for barneskolen. Man skulle egentlig møte opp på alle forestillingene, men jeg så bare på den siste. Hehe, badass:) Nei da, men jeg fikk i hvertfall tatt masse bilder. Jeg synes forestillingen var veldig bra, litt trist at dette er siste året på ungdomsskolen så vi ikke får vært med på aktivitetsuka neste år.


  Haha, dette er altså bilen vi brukte tre dager på å lage. Nei da, jeg synes den ble fin. Bilen ligner kanskje ikke helt på "grease lightning", men den ble i hvertfall rød:) • I wanna take pictures like this

 • Half moon  Hva synes dere om bildene?

 • Grease  Denne uka har vi aktivitetsuke på skolen, det er grunnen til jeg ikke har blogget så spesielt bra. Haha neida, men har gjort mye denne uka, i tillegg har jeg vært syk. Vi slutter ganske sent i dag og senere i kveld skal vi vise musikalen Grease for foreldrene, dette kan bli spennede! Gleder meg faktisk til å se hvordan musikalen blir. Smarte meg valgte kulisser så jeg har vært stuck på et rom med maling og bråk hele uka. Skal i hvertfall ta med kameraet i kveld, da kan jeg vise dere hvordan musikalen (og bilen!!) ser ut. Vi laget en bil så er litt spent på hvordan den kommer til å se ut på scenen:)

  I morgen drar jeg på Sandvika med Linnea og Francisca rett etter skolen. Vi skal vise musikalen for barneskolen, og hvis vi rydder kjapt slutter vi tidligere på skolen. Det er noe av det beste med hele aktivitetsuka. Hehe, det skal bli deilig med helg! • Veskene mine  Nå tenkte jeg å skrive litt om veskene mine som jeg kjøpte i Tyrkia. Jeg er kjempe fornøyd med begge veskene, de har blitt store favoritter blant alle veskene mine. Jeg betalte rundt 600 kr. for den svarte og ca. 470 kr. for Louis Vuitton veska. Selv om det ikke er de ekte merkevarene til 15 000 kr. er det fortsatt bra kvalitet, og jeg er utrolig fornøyd.

  Michael Kors:  Denne veska bruker jeg ikke spesielt mye på skolen, men bruker den hvis jeg skal noe på fritiden, som f.eks. shopping eller noe. Da er den perfekt størrelse og veldig fin. Jeg trodde egentlig ikke at jeg kom til å bruke denne veska så mye, men har brukt den en del siden jeg kom hjem fra Tyrkia.

  Louis Vuitton:
  Louis Vuitton veska bruker jeg så og si hver dag. Har den alltid med på skolen, hvis jeg ikke en sjeldent gang bruker den andre. Den er veldig praktisk og har god plass til bøker og annet. Den er på en måte delt opp i to slik at man kan ha bøker i den ene siden og iPad i den andre, veldig smart. • Photoshoot med bestejentene  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra photoshoot med Linnea og Francisca, det var kjempe gøy! Det er umulig å få et bra bilde av alle sammen, men tror vi fikk det til på slutten. Det var i hvertfall iskaldt ute så vi gikk inn etter en time. Her kommet et lite sneak peek fra photoshootet:

 • Dear tuesday  You're sign that i've survived monday...

  Åh, jeg er sliten nå! Vi har aktivitetsuka på skolen denne uka, så vi skal sette opp musikalen Grease. Jeg valgte kulisser og siden vi holder på å lage bilen er det veldig lite pauser. Vi fikk planker og sånn til å lage bilen i dag og den må være ferdig til torsdag, så det er mye stress. Haha, håper det skjer et mirakel slik at vi klare å bli ferdig!

  Akkurat nå holder jeg på å finne litt julegaver på ebay. Har hørt mye bra om ebay, så tenkte det var på tide å kjøpe noe. I tillegg til julegaver skal jeg kjøpe nye deksler og ting til iphonen, den trenger å oppgraderes litt! Noen som har noen tips til shopping på ebay?  Tommel opp fordi vi er halvveis i uka!

 • Dagens antrekk #121113  Sko - Tyrkia Bukse - H&M Genser  - Cubus Smykke - Glitter

 • Innkjøp fra Tyrkia  Her kommer et etterspurt innlegg om innkjøp fra Tyrkia. Jeg kjøpte en del klær, sko og andre ting i tillegg, men viser noen av innkjøpene nå. Veskene kommer i et eget innlegg. Jeg trodde noen av tingene skulle være i dårlig kvalitet siden det var så billig i Tyrkia, men der tok jeg feil. Det er kjempe bra kvalitet på alt og jeg er utrolig fornøyd med alle innkjøpene!


  //Solbriller fra Ray Ban. Disse solbrillene var utrolig billige, men er veldig bra kvalitet.


  //Lommebok og mobildeksel. Jeg synes lommeboken er nydelig og det er definitivt et av de beste innkjøpene mine på lenge.  //Uggs. Jeg har brukt uggs siden vi kom hjem fra Tyrkia. Det er en god stund siden, men de ser fortsatt helt nye ut.

  Hva synes dere om innkjøpene?

 • Dagens antrekk #101113  Singlet og klokke - Tyrkia Cardigan - H&M Veske - Michael Kors Bukse - Bikbok

 • Happiness  Hei hei! Tenkte å stikke innom bloggen en tur før jeg drar på baby besøk. En venninne av mamma fikk baby på torsdag så da skal vi se han. I dag har jeg ryddet på rommet og satt opp stativet jeg kjøpte på Ikea. Ble kjempe fornøyd. Siden møblene på rommet mitt er hvite passet det bra med et rosa "stativ/henger". Nå må jeg dusje og fikse meg, så snakkes vi senere!

 • Dagens antrekk #091112  Bukse - H&M Genser - ? Vest - New Yorker Smykke - Glitter

 • Juleshopping i November  I dag våknet jeg ganske tidlig så jeg og mamma dro på Smart club for å handle inn mat til helgen. Vi bestemte oss for å dra hjem å hente pappa og Sofie og dra på Ikea, så nå drar vi straks avgårde. Vi skal på juleshopping, haha. Det kan bli litt av en utfordring når alle vil se på noe forskjellig på samme tid. Det er forresten iskaldt ute, snøen burde vært her for lenge siden. Ha en fin lørdag dere!
 • Dagens antrekk #081113  Bukse - Bikbok Sko Uggs Australia Hettegenser - Abercrombie&fitch Skinnjakke - Vero moda

 • THE FAMOUS 'F' WORD WE THANK GOD FOR EVERY WEEK  Nå har det endelig blitt HELG!! Jeg var innmari trøtt i dag og trodde jeg skulle sovne på skolen flere ganger, men kom meg gjennom skoledagen. Haha, sånt skjer når man jobber sent på kvelden. Denne helgen blir ikke super spennende, i og med at jeg ikke skal gjøre en dritt, men gleder meg kjempe mye til neste helg! Da skal jeg til Oslo med bestejentene og på overnatting, det blir kjempe bra! GOD HELG!

  Som dere kanskje ser har jeg farget håret (igjen igjen), haha. Nei da, det er ganske lenge siden sist og plutselig ble jeg kjempe lei den brune leverpostei fargen. Jeg er ganske fornøyd med den rød-svarte fargen, tror det går lenge før jeg blir lei. • Sneak peek på dagens antrekk  Akkurat nå sitter jeg på skolen, er ferdig snart men tenkte å vise dere et lite sneak peek på dagens antrekk. I dag etter skolen drar jeg ut på photoshoot med søsteren min, det er ikke ofte hun blir med på slikt men i dag gjør hun altså, så dette kan bli spennende!

 • Dagens antrekk #071113  Jakke og skjerf - Gina Tricot Bukse - Bikbok Singlet - Cubus Smykke - Accessorize

 • Let it snow  I dag begynte det faktisk å snø, men forsvant med en gang da. Jeg som hadde håpet at snøen hadde kommet for å bli. Men selv om snøen er borte er det iskaldt ute, så jeg har pakket bort joggeskoene til utejogging for resten av året. Det er litt dumt at jeg ikke får til å jogge ute mer i år siden jeg liker å jogge ute bedre enn inne, men får bare bytte på å jogge og ro på romaskinen.

  I dag sluttet jeg tidlig på skolen så jeg rakk å ta noen antrekks bilder før det ble mørkt. Jeg har fått tilbake blogglysten, den kom sånn plutselig i går og siden den fortsatt er her tenkte jeg å blogge. Men det er så koselig å blogge på vinteren, så jeg satser på at bloggingen blir mye bedre framover. Nå sitter jeg å blogger og høre på julemusikk, haha. Vet det er litt tidlig, men men. I kveld skal jeg jobbe men håper jeg rekker å legge ut dagens antrekk før jeg drar.
 • hits