Nanna -

Godt nyttårHei. Akkurat nå har jeg egentlig ikke tid til å blogge, men måtte bare ønske dere et godt nyttår! Jeg skal legge ut outfit i morgen, håper dere alle får en kjempe fin kveld!

Godt nyttår

 • Dagens antrekk 241212  //Kjole Vero Moda //Jakke Vero Moda //Sko Økonomisko

 • My new love  ♥ Jeffrey Campbell 

  Hva synes dere?

 • Julemiddag  Hei! Håper alle hadde en fin julaften i går, det hadde i hvertfall jeg. Vi var ute å ake isted, og herregud så kaldt det var! Nå har jeg akkurat dusja så skal begynne å sminke meg snart og etterpå skal vi ha julelunsj/middag, det blir sikkert kjempe koselig!

  Hva var det fineste dere fikk i går?

 • Fantastisk julaften  Jeg hadde en utrolig koselig julaften med herlige folk, god mat og fiiine julegaver! Dere skulle sett fjeset mitt når jeg plutselig fikk Jeffrey Campbell, det var virkelig verdens beste julegave! Men fikk utrolig mange andre, flotte julegaver også :)
  Jeg fikk sesong 2 av Greys anatomy, så da skal jeg bruke ventetiden fram til nyttår på å se på det.
  Jeg fikk Jeffrey Campbell av mamma og pappa  Morfar er 2 meter høy, så det sier jo litt om hvor høy jeg ble når jeg fikk på skoene, hehe.

  Hva synes dere om bildene?

 • Julaften  Nå har vi nettopp spist god mat, så må jeg kjappe meg å blogge ferdig slik at vi kan spise dessert og etterpå åpne gaver. Uff, gleder meg som en liten unge nå, det er ikke lenge igjen!

  Har dere begynt å feire jul?
  Gleder du deg til å åpne gaver? 

 • GOD JUL  GOD JUL DERE Nå har endelig dagen kommet og det har blitt jul. Jeg skal bruke dagen på å stelle meg og se på koselige disney filmer, julestemningen er på topp! Jeg våknet klokka ni i dag så ventetiden er laaang til julaften da, tanken på å kose meg med familien, se på alle de fine gavene under treet osv. Kos dere kjempe masse i dag og i kveld! Jeg kommer sikkert til å blogge senere i dag og legge ut dagens outfit, jeg fant julekjole i siste liten så da ble julestemningen enda bedre i går.

  ♥ GOD JUL!

 • Sneek peak  Her kommer en liten sneek peak på julekjolen min, hadde egentlig aldri tenkt at den skulle se slik ut men da jeg så den ble jeg helt forelsket, så da valgte jeg den. Den er helt enkel, men skal fikse den opp med smykker, rød neglelakk og røde lepper.

  Hva synes dere?

 • Dagens antrekk #221212  //Singlet Cubus //Bukse Gina Tricot //Cardigan Vero Moda //Skjerf Only

 • Oslo  Nå har vi nettopp kommet hjem fra Oslo, det var kjempe koselig men det var sykt mange folk i alle butikkene. Vi var i mange butikker for å finne en julekjole og på slutten fant vi en, men jeg følte det var unødvendig å bruke så mange penger på en kjole så da får jeg se om jeg finner en på Sandvika ellerno.

  Hva har du gjort i dag?
  Er du ferdig med å kjøpe julegaver? 

 • Ukens spørsmål #3  Hva ønsker du deg mest til jul?

  Du finner ønskelista mi her men har endret litt på den nå da. 

  Leser du gjennom alle kommentarene du får?

  Ja, selvfølgelig gjør jeg det! Sette veldig stor på pris på enhver kommentar

  Hvor har du kjøpt skjerfet?

  Jeg kjøpte skjerfet på H&M i sommerferien, men er ikke sikker på om de fortsatt selger det.


  Hvor kjøpte du vinterjakken din?

  Kan lage et eget innlegg om det!

  Bruker du bare kamerastativet ditt når du tar outfit bilder og sånt, eller er det noen som tar bilde av deg?

  Ja, jeg bruker alltid kamerastativet når jeg tar outfitbilder, men i blant er det andre som tar bilde av meg.

  Hvilket kamera har du?

  Canon EOS 600D

  Føler du at du alltid må sminke deg og ordne deg fordi du må ta bilder til bloggen?

  Jepp, som regel må jeg alltid fikse meg :)  Hvor mange hull har du i øret?

  Jeg har et hull i hvert øre, men skal ha et til tror jeg.

  Noe du lurer på til neste ukas spørsmål?

 • Gardermoen next  Nå stikker jeg til Gardermoen for å hente mormor og morfar, det blir utrolig koselig å se de igjen 

  Hva har du gjort i dag?

 • Linkerunde - Vil du bli linket?  Nå kjører jeg i gang en likerunde. Denne gangen velger jeg ut 3 blogger og linker de, så om du har lyst å være med er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg trekker ut vinnere på tirsdag, lykke til!

  Vil du bli linket?

 • Photos: Black and white


  Hva synes dere om bildene?

 • 21. desember, 2012 - I'm alive  Hei! Jeg leste denne statusen på facebook og måtte dele den med dere fordi den var litt morsom, hehe. Jeg har aldri trodd noe særlig på at jorda skulle gå under i dag, men dette er altså det som skjer i dag.

  Da har NASA BEKREFTET hva som er ventet
  21.12.12. Dagen vil starte som normalt, men været er like
  uspåelig som ellers, derimot, når kvelden nærmer seg
  vil det sakte og gradvis dekke store deler av kloden i
  et enormt mørke. 'Dette fenomenet kan skremme skiten ut av de fleste,
  og det kalles "natt".
 • Days before christmas  Jeg våknet tidlig i dag så da begynte jeg å vaske og rydde rommet mitt slik at det blir fint til mormor og morfar kommer i kveld, og etterpå måtte jeg vaske badet. Nå er jeg ferdig og rommet mitt har blitt fint igjen, hehe det var ganske rotete fra før av. Senere skal jeg kjører i gang en linkerunde så det er bare å følge med!

  Gleder du deg til jul?

 • Snowman  Hva synes dere om bildene?

 • Dagens antrekk #201212  Nå har det blitt juleferie for min del og nå gleder jeg meg sykt mye til jul. Imorgen kommer mormor og morfar fra Danmark og på lørdag skal vi til Oslo på juleshopping, så det blir sikkert masse bilder i helgen. Jeg har fått tilbake inspirasjonen til blogging så det blir spennende å se om den forsvinner igjen, håper ikke det!  //Bukse Bikbok //Genser Cubus //Skjerf Pieces //Earcuff Glitter

  Har du mye inspirasjon til blogging nå for tiden?

 • Forbedringer  Jeg vet jeg har vært veldig dårlig på bloggfronten i det siste men nå er jeg tilbake. Vi skal være på skolen fra klokka 9 til 11 imorgen og så er det ferie, gleder meg sykt! Nå sitter jeg å skriver på halvårsvurderingen, og jeg sliter veldig hehe. Det er jo vanskelig å vurdere seg selv! Skjønner ikke hvorfor jeg må gjøre det, det har jo uansett ingenting å si hvordan jeg vurdere meg selv.

  Hvertfall har jeg nå sittet i en halv time og prøvd å laste opp bilder, men det går ikke så da må jeg bare legge ut bilde fra arkivet.

  Når begynner juleferien din?

   

 • Dagens antrekk #151212
  //Bukse Gina Tricot //Genser Cubus //Skjerf H&M

 • Spørsmålsrunde, noe du lurer på?  Det er mange av dere som har begynt å stille spørsmål i kommentarfeltet og plutselig har fire spurt om det samme spørsmålet, så derfor kjører jeg i gang en spørsmålsrunde. Jeg skal prøve å ha det hver uke, men vet ikke om jeg får det til da. Er det noe du lurer på? • My only wish  Akkurat nå ser jeg på håndball kamp, Norge - Ungarn. Det snør kjempe mye ute og istad prøvde jeg og Sofie å lage en snømann, men det går ikke an å lage det nå så da ble det snøball krig. Hvertfall skal jeg bare slappe av resten av dagen, kanskje det blir en tur ut på ski i morgen. Jeg setter en spørsmålsrunde i gang senere.

  Hva synes dere om bildene?

 • Flink blogger  I dag følte jeg for å fikse meg siden jeg var syk i går, så istad var jeg ute å ta bilder til dere. Nå skal jeg spise frokost og etterpå ut å ta outfit bilder: Jeg vet blogging var kjedelig i går, men nå er jeg tilbake igjen og skal være en flink blogger!

 • Innkjøp
  //H&M //Deksel fra glitter


  //Ear cuff fra glitter  //Smykke sett fra glitter

  Hva synes dere om innkjøpene?

 • Syk  I dag har jeg ikke vært på skolen. Det er så utrolig kjipt å være syk i desember, men nå håper jeg å bli frisk til julaften da. Tenk det bare er 10 dager igjen til julaften, det blir så spennende! Mamma og jeg var å kjøpe julegaver igår, da hun plutselig sa at hun hadde kjøpt noe jeg ønsket meg men som ikke sto på julegavelista mi som jeg ga til henne for en uke siden, så nå gleder jeg meg kjempe mye til julaften


   Hva har du gjort i dag?

 • Taekwon-do  Da har jeg vært å se på taekwon-do gradering, de var kjempe flinke alle sammen! For dere som trodde det var jeg som skulle bli gradert ellerno var det bare en kødd, hehe var så flink å sende snapchat til noen av dere med bilder av drakten til søsteren min og skrive "Skal bli digg med svart belte i taekwon-do" :) Men hvertfall holder jeg på å gjøre ferdig lekser til fredag og etterpå skal jeg stupe rett i senga. Hehe, blir så trøtt og irritert når det blir så fort mørkt ute.

  Har du noengang gått på Taekwon-do?

 • Christmas dresses  Red dresses
  Hva synes dere om kjolene?
 • Som alle andre onsdager  Hei! Nå har jeg nettopp kommet inn døra, har hatt lang dag på skolen men glemte å forhåndsskrive ett innlegg til dere. I morgen har jeg engelsk tentamen på skolen, fml liksom. Men nå må jeg nesten stikke, skal spise middag nå og etterpå drar jeg for å se søsteren min som skal graderes i taekwondo ellerno, skal bli gøy å se på.

  Hva synes dere om bildene?

 • before I die  Hva ønsker du å gjøre?

 • Plagg du aldri vil se meg i  Dette er noen av mange plagg du aldri vil se meg i, men jeg er sikker på at noen av dere vil synes at noe av dette er kult? Jeg synes hvertfall det er litt morsomt at det er mange forskjellige stiler i verden.

  Er det noe du likte?

 • "Du er alltid så positiv"  "Du er alltid så positiv. Jeg blir glad når jeg leser bloggen din, men jeg lurer på: har du aldri en dårlig dag en gang i blandt? Og hvordan har du det nå for tiden?Jeg hadde blitt veldig glad hvis du ville svart på dette. Jeg digger bloggen din og leser den ofte :) "

  Dere skriver utrolig mange fine kommentarer for tiden og dere skal vite jeg setter utrolig stor pris på alle sammen! Denne kommentaren fikk jeg i går og nå tenkte jeg å svare på den. Jeg har det veldig bra for tiden og stortrives med herlige bestevenner som alltid er der for meg. Dagene flyr avgårde med skole, venner og lekser, og snart er det jul så kan si meg fornøyd med livet mitt. Ja, jeg har dårlige dager jeg også hvor jeg utestenger alt og alle, men det er ikke alltid jeg føler for å dele det på bloggen. Faktisk har jeg ikke noe lyst å skrive om dårlige dager siden jeg vil ha en blogg som er positiv! 

 • Personlig blogg   Jeg føler bloggingen blir så overfladisk og kjedelig når jeg skriver om det samme hver dag og bare legger ut outfits. Derfor har jeg tenkt begynne å gjøre bloggen mer "personlig" ved å skrive om meninger og tanker rundt forskjellig ting. Selvfølgelig skal jeg fortsette å legge ut outfits og skrive hva jeg driver med, men en gang i blant skriver jeg innlegg som jeg synes er viktig å ta opp. 

  Kom gjerne med tips til temaer jeg kan skrive om!

 • Stay strong  - The smartest thing a woman can ever learn, is to never need a man.

  - Love is louder than the pressure to be perfect.

  - The mirror can lie. It dosen't show you what's inside.

  - Do what makes you happy, and don't care what other think.

  - Never call a girl fat, even if you're joking.

  - Just hang in there, stay strong and love yourself.

  Demi Lovato¢¾

 • Photoshoot: Winter  Nå har hele familien akkurat kommet hjem, vi har vært å spist stor julemiddag hos noen venner av familien. Det var utrolig koselig og etter middagen så vi på Polar ekspressen, så søøt film! Hehe, de har et dritt stort tv så det var nesten som å være på kino. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og gjøre ferdig matteleksen, så vi blogges imorgen! Neste uke tenkte jeg å ha en ukens blogg siden dere er så herlige lesere 

  Hva synes dere om bildene?

 • Dagens antrekk #091212

  //Singlet Cubus //Genser Vet  ikke //Sko Økonomisko //Bukse Bikbok

 • Ice princess  Nå har jeg nettopp vært på skøytebanen, fikk skøyter av nissen i dag så da måtte jeg jo prøve de ut! I fjor og forrige brukte jeg bare å gå på ski, så det er kjempe lenge siden jeg har stått på skøyter. Men jeg synes det var veldig gøy og det kommer jeg sikkert til å gjøre igjen.   Har du noengang stått på skøyter?

 • Tips til lengre vipper  Hvis det er noe jeg ønsker akkurat nå er det å få lengre øyevipper og isted fant jeg et tips som jeg tenkte å dele med dere. Hvis du bruker litt vaselin på øyevippene dine før du går å legger deg vil du få lengre og litt sunnere vipper. Jeg synes det høres kjempe smart ut så det skal jeg hvertfall teste ut i dag! 


  Har du prøvd det før?
  Funker det bra?

 • Quotes: Christmas

 • Smiling for no reason  Today I caught myself smiling for no reason... then I realized I was thinking about you
 • TGIF.. I think  Denne uka har egentlig vært veldig grei, og gått ganske fort. Hehe, digger når uka går fort og plutselig er det helg. Nå er jeg hvertfall ferdig med engelsk muntlig og så er det bare engelsk skriftlig, matte og naturfagsprøve igjen før jul. Gud, det er så mange prøver, skjønner virkelig ikke hvorfor det er så vanskelig å spre prøvene ut over halvåret. 

  I helgen skal jeg ikke gjøre noe spesielt men bare slappe av og se på Pretty little liars, eller en annen serie. Håper på det kommer masse snø til imorgen, men jeg tror ikke jeg er så heldig at det skjer :)

   Hva skal du gjøre i helgen?

 • Christmas songs   

  Noen av sangene dere likte?

 • Homework isn't fun  Hei! Nå sitter jeg å gjør ferdig leksene som er til i morgen. Det er egentlig ganske slitsom å gjøre lekser nå fordi vi så og si ikke har gjort annet på skolen i dag enn... å gjøre lekser - og ta masse bilder, hehe. I dag har vi tatt omtrent 50 bilder så det blir jo litt om hva vi har gjort annet enn lekser. I hvertfall gleder jeg meg sykt til helg, det er bare èn dag igjen! 

  image

  Gleder du deg til helgen?

 • Dear camera...  Dear camera, why do you make me so ugly? Mirror is so nice to me.
   

 • All I want for christmas is you  Har såå mye inspirasjon til bloggingen nå som desember har begynt, men kan jo ikke skrive om alt på en gang. Nå hører jeg på denne nydelig julesangen og har tent lys på rommet slik at det er masse julestemning. Noen av dere har spurt om jeg kan lage en musikk liste med julesanger så det holder jeg på med nå :)  Gleder du deg til jul?

  Har du mye julestemning?

 • Ikke som alle andre onsdager  I dag sluttet vi tidlig på skolen fordi alle skal være en dag på VGS, og jeg var det på mandag som dere vet :) Nå skal jeg gjøre ferdig alle leksene og etterpå dra å hente Erik i barnehagen. Det blir ikke noen bilder av meg i dag fordi er virkelig ikke er fotogen akkurat nå!

  Når slutter du på skolen på onsdager?

 • Herlig nattøy  Nå har vi kommet til Desember og det er kaldt og mørkt ute, så da trenger man noen varme klær å ha på seg hjemme. Det var noen av dere som lurte på hvor pysjen fra "Gavetips til venninner" er fra, men siden det var et tilfeldig bilde fra google husker jeg dessverre ikke. Derfor tenkte jeg nå å lage et innlegg med masse søte pysjamas som passer perfekt for deg som liker en søt og varm pysjamas, men som ikke koster alt for mye.


  Denne søte pysjamasen er fra H&M og koster bare 249,- Du finner den HER


  Snoopy er jo så søt! Den koster 149,- og du finner den HER


  Hvis du har lyst å føle deg litt fin passer denne kjolen fra Vero Moda perfekt. Den koster 179,- og du finner den HER

  Noe dere likte?

 • A glitter bra  Jeg kjøpte denne nydelige glitter bhen når jeg var i Danmark, og er veldig fornøyd - den er sååå fin! Du finner den HER til 99,-

  Hva synes dere?

 • Utplassering på VGS  I dag har jeg vært i utplassering på Rosenvilde VGS. Jeg har alltid vært interessert i fotografering og redigering på pc, så valgte Media og kommunikasjon når vi skulle velge hvilken skolen vi hadde lyst å besøke, og jeg angre ikke et sekund på det. Jeg fikk enda mer lyst å begynne på M&K, synes det er utrolig spennende og jeg lærte kjempe mye nytt i dag! I tillegg var det masse herlige folk på skolen og kjempe flinke lærere.

  - Har du vært i utplassering på VGS?

 • Dagens antrekk #021212

  //Hettegenser Taxfree //Joggebukse Femilet

 • JEG ER I...  ... DANMARK! Det var mange av dere som lurte på det i går og fordi vi skulle overraske mormor og morfar kunne jeg ikke si noe til dere siden mormor leser bloggen min :) Men hvertfall våknet jeg klokka halv 5 og så ut som et spøkelse! Vi skulle dra til Larvik og ta båten over, og plutselig møtte vi verdens søteste Erik♥ (han jeg sitter barnevakt for), så da gikk de tre timene egentlig ganske fort. Klokka 4 kom dro vi for å shoppe litt og da fikk jeg med meg verdens fineste glitter BH, skal vise dere innkjøp når jeg kommer hjem. Nå kommer det snart julekaldender så da får jeg stikke nå♥

  Hva har dere gjort i dag? 
 • hits