Nanna -

God julHei, var bare innom for å ønske dere en god jul! Håper dere alle får en herlig kveld. Nå har vi nettopp blitt ferdig med å spise middag. Jeg sitter foran juletreet og venter på å få åpne julegaver, mens de andre vasker opp, hehe. Kveldens høydepunkt! Men nå må jeg stikke, de andre er straks ferdige til å åpne julegaver. GOD JUL!

 • Christmas time  Åh, det er bare en dag igjen til jul, gleder meg kjempe masse! :D Idag har jeg vært en liten tur hos legen, har klart å få luftveisinfeksjon - rett før jul! Det er veldig kjipt, men han ga meg noe medisin så håper det funker fort. Nå ligger jeg på sofaen i pysjen og ser på julefilm, mens mormor lager middag. Vi skal ha tomatsuppe, nam nam!

 • Årets pepperkakehus • Familiekos  I dag våknet jeg sent og spiste god frokost med familien, nå sitter jeg fortsatt i pysjen. Det er så deilig å slappe av og gå i pysj hele dagen. Vi har bakt pepperkaker, pyntet de og nå skal vi knuse pepperkakehus. I kveld skal vi dra å spise pizza med noen venner av familien. Åå, nå er det ikke lenge igjen til jul, jeg gleder meg som en liten unge:)


  sneak peek på pepperkakehuset • Home sweet home  Da har vi kommet til mormor og morfar i Danmark, vi skal feire jul her Mormor har pyntet opp i hele huset, så det er kjempe koselig! I dag dro vi for å hente Mads på skolen fordi han skulle overnatte hos oss. Vi har laget pepperkakehus, feiret litt jul og åpnet gaver. Mads fikk PS3 så han var storfornøyd! Nå er jeg ganske trøtt, det har vært en lang dag så skal legge meg snart. Ville bare stikke innom for å si fra at jeg fortsatt lever, hehe. Framover skal jeg bli flinkere på å blogge, hvertfall i juleferien.

 • Before I die


  Har du lyst å gjøre noe spesielt før du dør?

 • Photoshoot: Christmas • 2 fine kjoler til jul
  HER til 319 kr.

   


  HER til 459 kr.

  Jeg synes begge kjolene er helt nydelige, de er veldig forskjellige men fine på hver sin måte. Slike kjoler passer perfekt til julaften. Jeg har dessverre  kjøpte julekjole alt, men leter fortsatt etter nyttårskjole. Det er så mange fine kjoler på denne tiden av året at det blir helt farlig å shoppe i Desember:) 

 • Cozy sunday  ÆÆÆ, nå er det bare en måned igjen til bursdagen min!! Det er litt sykt å tenke på :P Hei hei! Har ikke blogget på en god stund, men nååå har jeg fått tilbake inspirasjonen til å blogge I dag begynte jeg dagen med å lage litt julepynt, hehe. Jeg har laget julepynt alle dager i desember, men føler aldri det er nok pynt til rommet mitt. Julen er den beste tiden på året, og den koseligste. I dag våknet jeg til snøen som dalte ned, dette har faktisk vært en av de beste dagene i desember fram til nå! Livet mitt kunne ikke vært bedre enn nå

  I helgen overnattet jeg med jentene, og på lørdag var jeg på julemarked/verksted. I dag dro jeg å møtte Linnea og Francisca på Baker Hansen, det var kjempe koselig som alltid!

  Har dere hatt en koselig 2. søndag i advent?

 • København 2013 • Hello, December  Jeg elsker desember, det er den beste måneden i hele året. Man har tid til å være med familien og møtes med slektinger og venner som man ikke har sett på lenge, det snør og stemningen er på topp.

  Dette innlegget er forhåndsskrevet, fordi jeg mest sannsynlig er på vei til Tivoli nå. Vi skal møte mormor, morfar og Laila snart, det er en stund siden sist så det blir veldig koselig. Det er sikkert masse julelys i Tivoli, skikkelig julestemning. Når vi var her ifjor var det julepynt overalt og i tillegg snødde det litt, hehe.
 • hits