Nanna -

Feeling like a princess//samarbeid med Sheinside

Åh, denne kjolen er nydelig, og det er nok en av de fineste kjolene jeg eier. Dette har uten tvil blitt en ny favoritt i klesskapet! Den ser rosa ut på bildene, men er laksefarget i virkeligheten. Er det noe som irriterer meg skikkelig, er det falske farger på bilder, hehe. Dere finner den her, akkurat nå er den faktisk på salg. Den fås i flere farger, men jeg falt for den laksefarget kjolen med en gang. Har noen få maxikjoler fra før av og føler meg som en prinsesse når jeg går med det, så denne kjolen passet midt i blinken! 

Mange lurer på frakten angående sheinside. Den gikk rundt 14 dager før pakken var framme, så det er ganske vanlig i forhold når du kjøper fra nettet. Hvis du kjøper for §30 eller mer får du fri frakt og det er ganske smart hvis du finner noe du liker, da slipper du å tenke på det.

//Kjole fra sheinside

 • Sneak peek  //i samarbeid med Sheinside

  Her kommer en liten sneak peek på kjolen fra Sheinside, dere får se den ordentlig om en liten stund - skal bare redigere ferdig bildene først! Gleder meg veldig til den skal brukes i en bursdag, den er såå fin!
 • Backstage photos  Hei hei! Nå holder jeg på å lage et sminke innlegg som kommer ut snart, men tenkte bare å vise noen av backstage bildene, haha. Dette er en annen form for bilder enn det jeg pleier å legge ut, men morsomt å lage sånne innlegg en gang i blant. Føler bloggingen er så lik hele tiden, så om dere har noen tips til blogginnlegg er det bare å si ifra! 

 • Sheinside - GET READY FOR SUMMER  Når du handler på nett er det ofte du må betale frakt for klærne, så det ender ofte med at klærne blir like dyre som i butikken. Vel, jeg har funnet løsningen på problemet! Sheinside er en nettside som selger klær til rimelige penger og du slipper å betale for frakten, uansett hvilket land du bor i. Dette er veldig praktisk i og med at jeg flytter til Danmark snart, da slipper jeg å hente de når jeg er på ferie i Norge. Jeg har plukket ut noen favoritter fra Sheinside som jeg tenkte å vise dere nå.

     //Svart bikini HER //Leopard solbriller HER //Badedrakt HER //Smykke HER //Svarte solbriller HER

     //Hvit shorts HER //Rosa genser HER //Singlet HER //Blå jumpsuit HER //Hvit blonde shorts HER

  //Hvit topp HER //Blå kjole med glitter HER //Hvit kjole HER //Svart blonde kjole HER //Blå kjole HER

   

  Hva synes dere om Sheinside?

 • 17. mai kjoler  17. mai nærmer seg og nå er det på tide å finne seg kjole hvis ikke man har bunad. Nelly bruker å ha veldig fine kjoler til slike anledninger, men jeg fant ikke noe mer enn én kjole som jeg likte. Selv om Nelly har veldig mye fint, er det ikke alltid jeg finner noe der. Hvertfall fant jeg én nydelig kjole på Nelly og noen andre på Bubbleroom.
  //Denne kjolen finner du her  //Den hvite kjolen finner du her //Den røde kjolen finner du her //Den mønstret kjolen finner du her


  //Denne kjolen finner du her

 • My life, my inspiration
 • 2 fine kjoler til jul
  HER til 319 kr.

   


  HER til 459 kr.

  Jeg synes begge kjolene er helt nydelige, de er veldig forskjellige men fine på hver sin måte. Slike kjoler passer perfekt til julaften. Jeg har dessverre  kjøpte julekjole alt, men leter fortsatt etter nyttårskjole. Det er så mange fine kjoler på denne tiden av året at det blir helt farlig å shoppe i Desember:) 

 • Perfekte kjoler til nyttår
  HER til 369 kr.

   


  HER til 169 kr.

   


  HER til 369 kr.

   

  HER til 369 kr.

  I sted var jeg innom Bubbleroom, en nettside som selger utrolig mye fint. Jeg synes ikke det er så veldig dyrt heller med tanke på festkjoler og sånn. Jeg så noen helt nydelige kjoler som kan brukes til nyttår. Åh, er forelsket i den nederste, den er så enkel, men elegant på samme tid! 

 • Veskene mine  Nå tenkte jeg å skrive litt om veskene mine som jeg kjøpte i Tyrkia. Jeg er kjempe fornøyd med begge veskene, de har blitt store favoritter blant alle veskene mine. Jeg betalte rundt 600 kr. for den svarte og ca. 470 kr. for Louis Vuitton veska. Selv om det ikke er de ekte merkevarene til 15 000 kr. er det fortsatt bra kvalitet, og jeg er utrolig fornøyd.

  Michael Kors:  Denne veska bruker jeg ikke spesielt mye på skolen, men bruker den hvis jeg skal noe på fritiden, som f.eks. shopping eller noe. Da er den perfekt størrelse og veldig fin. Jeg trodde egentlig ikke at jeg kom til å bruke denne veska så mye, men har brukt den en del siden jeg kom hjem fra Tyrkia.

  Louis Vuitton:
  Louis Vuitton veska bruker jeg så og si hver dag. Har den alltid med på skolen, hvis jeg ikke en sjeldent gang bruker den andre. Den er veldig praktisk og har god plass til bøker og annet. Den er på en måte delt opp i to slik at man kan ha bøker i den ene siden og iPad i den andre, veldig smart. • Innkjøp fra Tyrkia  Her kommer et etterspurt innlegg om innkjøp fra Tyrkia. Jeg kjøpte en del klær, sko og andre ting i tillegg, men viser noen av innkjøpene nå. Veskene kommer i et eget innlegg. Jeg trodde noen av tingene skulle være i dårlig kvalitet siden det var så billig i Tyrkia, men der tok jeg feil. Det er kjempe bra kvalitet på alt og jeg er utrolig fornøyd med alle innkjøpene!


  //Solbriller fra Ray Ban. Disse solbrillene var utrolig billige, men er veldig bra kvalitet.


  //Lommebok og mobildeksel. Jeg synes lommeboken er nydelig og det er definitivt et av de beste innkjøpene mine på lenge.  //Uggs. Jeg har brukt uggs siden vi kom hjem fra Tyrkia. Det er en god stund siden, men de ser fortsatt helt nye ut.

  Hva synes dere om innkjøpene?

 • Sweets from Nelly  Det er så mye fint på nelly for tiden, og nå har endelig høstkolleksjonen kommet. Vurdere å kjøpe en av USA cardigansene, de er sååå fine!! Noe du likte?

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

 • Let's talk about leather  I fjor fikk jeg denne nydelige jakken av mormor og morfar, men har ikke brukt den så mye. Nå som det er ikke er alt for kaldt ute passer den perfekt som jakke. Jeg har aldri vært noe glad i sånne jakker, men denne synes jeg er utrolig kul med de naglene foran. Kommer i hvertfall til å bruke den mye mer framover. Den er kjøpt på Vero Moda i tilfelle noen lurer på det.

 • New manicure
  Hva synes dere?
  Liker dere rosa neglelakk? 

 • New in  Hei! Nå har jeg nettopp vært å hentet en pakke på posten som dere får se senere. På torsdag hadde Bikbok 50 % på hele butikken og selvfølgelig dro jeg for å sjekke ut salget. Det er utrolig mye fint på Bikbok, men butikken var stappfull av folk. Jeg ble i hvertfall utrolig fornøyd med innkjøpene mine, de nye shortsene har såklart blitt sommer favoritter blant shortsene i klesskapet mitt! 


  Shorts 300,-

  Jumpsuit 150,-

  Hva synes dere om innkjøpene?

 • WANTS FROM NELLY  Nelly har så utrolig mye fint for tiden og jeg kan drømme meg bort i flere timer. I dag fant jeg noen nye favoritter som jeg har sykt lyst på, men skal spare til september så det går ikke å kjøpe masse nye klær nå. 

    

                                                                                                                HER                                                                                                                                    HER

    

                                                                                                            HER                                                                                                                        HER

    

                                                                                                               HER                                                                                                                            HER

    

                                                                                                                               HER                                                                                                      HER

  Noe du likte? 

 • Hvilken kjole ville du valgt?  Nelly har så utrolig mye fint for tiden, og jeg kan bruke flere timer på å drømme meg bort i fine kjoler og andre nydelige klær. Men nå tenkte jeg å vise dere noen kjoler jeg er helt forelsket i, alle er ganske like men de er fortsatt så ulike på en måte.

  1

  HER

  2

  HER

  3

  HER

  Hvilken av kjolene var din favoritt?

   

 • Innkjøp  I dag har jeg vært en utroliiig dårlig blogger, men dro på Sandvika rett etter skolen med mamma og Sofie så tenkte å vise dere innkjøpene nå. Jeg kjøpte ikke så mye fordi jeg må sparer nå, men jeg kjøpte hvertfall litt.  Singlet fra Cubus  Skjorte fra Cubus


  Lipgloss fra H&M


  Undertøy fra Cubus

 • I would like to wear  PINK
  //Veske HER //Bukse HER //Sko HER //Genser HER
  Når jeg legger ut bilder av klær og sånn er det mange av dere som lurer på hvor det er fra. Jeg lager kollasj på polyvore så det er veldig vanskelig å finne ut hvor det er fra, men jeg skal prøve å linke til noe som likner veldig på plagget.
  Hva synes dere?
 • Panda lips  Hva synes dere?

 • I dip dyed my hair  Igår dip dyed jeg håret mitt og ble utroooolig fornøyd. Jeg er veldig glad over at jeg tok rød farge i stedet for rosa eller blå, rød virker på en måte mer naturlig i brunt hår. Det er ikke så mørkt som det ser ut på bildene, håret mitt var fortsatt litt fuktig når jeg tok bildene og måtte bruke blitz siden det var så mørkt inne.

  Hva synes dere?

 • WANTS FROM NELLY
  HER                                                                                 HER


  HER                                                                           HER


  HER                                                                                           HER

  Noe du likte best?

 • My new love  ♥ Jeffrey Campbell 

  Hva synes dere?

 • Sneek peak  Her kommer en liten sneek peak på julekjolen min, hadde egentlig aldri tenkt at den skulle se slik ut men da jeg så den ble jeg helt forelsket, så da valgte jeg den. Den er helt enkel, men skal fikse den opp med smykker, rød neglelakk og røde lepper.

  Hva synes dere?

 • Christmas dresses  Red dresses
  Hva synes dere om kjolene?
 • Plagg du aldri vil se meg i  Dette er noen av mange plagg du aldri vil se meg i, men jeg er sikker på at noen av dere vil synes at noe av dette er kult? Jeg synes hvertfall det er litt morsomt at det er mange forskjellige stiler i verden.

  Er det noe du likte?

 • Herlig nattøy  Nå har vi kommet til Desember og det er kaldt og mørkt ute, så da trenger man noen varme klær å ha på seg hjemme. Det var noen av dere som lurte på hvor pysjen fra "Gavetips til venninner" er fra, men siden det var et tilfeldig bilde fra google husker jeg dessverre ikke. Derfor tenkte jeg nå å lage et innlegg med masse søte pysjamas som passer perfekt for deg som liker en søt og varm pysjamas, men som ikke koster alt for mye.


  Denne søte pysjamasen er fra H&M og koster bare 249,- Du finner den HER


  Snoopy er jo så søt! Den koster 149,- og du finner den HER


  Hvis du har lyst å føle deg litt fin passer denne kjolen fra Vero Moda perfekt. Den koster 179,- og du finner den HER

  Noe dere likte?

 • A glitter bra  Jeg kjøpte denne nydelige glitter bhen når jeg var i Danmark, og er veldig fornøyd - den er sååå fin! Du finner den HER til 99,-

  Hva synes dere?

 • drømme antrekk  LOVE
  Hva synes dere om antrekket? 
 • Polywore #1  WANTS :)
  ACNE
  Hva synes dere om antrekkene?
 • Kjoler til under 500 lappen  Det er så utrolig mye fint på nelly akkurat nå og isted fant jeg fine kjoler til under 500 lappen. Noen av de er perfekte julekjoler og det er jo ikke kjempe dyrt heller.

     
                                     HER                                                                                                    HER

     
                                       HER                                                                                                       HER

     
                            HER                                                                                                                  HER

   Noe du likte?
 • hits