Nanna -

ThrowbackI sted fant jeg noen bilder fra når jeg var liten, synes det er så koselig å se på bilder fra barndommen. Plutselig kom jeg på at jeg kunne lage et innlegg om hvordan jeg var som person når jeg var liten. Har endret meg ganske mye nå, men synes det er litt gøy å se tilbake på.

Jeg elsket å kle meg ut som fe, prinsesse osv. så jeg hadde utrolig mange kostymer. Noe av det beste jeg visste var å synge, hehe. Den sangstemmen er borte nå og det eneste stedet jeg synger er i dusjen.

Meg og lillesøsteren min liknet veldig på hverandre når vi var små, noen folk trodde vi var tvillinger. Hehe, kanskje det ikke er så rart siden vi nesten alltid gikk med samme klær.

Jeg fikk betennelse i blindtarmen og legene klarte ikke å finne ut hva som skjedde før den sprakk. Det eneste jeg husker var at jeg lå hjemme og hadde så vondt at jeg ikke klarte å dra på legevakta, og det kom en lege for å undersøke meg hjemme. Et par minutter senere lå jeg i ambulansen på vei til sykehuset.

Jeg har gått på mange forskjellige sport i livet mitt. Jeg gikk på turn som liten og var veldig flink, senere begynte jeg på svømming, tennis, volleyball (sluttet etter en uke, haha), fotball, håndball og nå trener jeg på treningssenter.

Da jeg var liten elsket jeg å ri, men nå som jeg har blitt eldre er jeg redd hester. Jeg hater lukten av hester og blir litt redd når jeg ser en svær hest foran meg, da får jeg helt panikk og går bort med en gang.

Visste du noe av dette?

 • Throwback - konfirmasjon  31.08.2013 - en ubeskrivelig dag. Det er en måned siden jeg ble konfirmert og nå sitter jeg her i Tyrkia, det er litt sykt å tenke på. Jeg husker dagen som i går. Jeg våknet tidlig på morningen og plutselig var det kveld, alt var over og jeg var konfirmert. Dagen gikk så fort, men likevel var det den beste dagen i livet mitt. Litt trist å tenke på den dagen er over, helt fra da jeg var liten har jeg drømt om å ha på meg prinsesse kjole og føle meg som en prinsesse. Jeg fikk masse nye minner og er utrolig glad vi tok så mange bilder. Når jeg ser tilbake på bildene smiler jeg ved tanken om den beste dagen i livet mitt  Når ble du konfirmert?

 • Thank you God   


  Tror du på gud?
  Har du blitt konfirmert?

 • Jeg savner å være liten  ..da eksisterte ikke drittsnakk, kjærlighet var et kyss på kinnet og pappa var den beste gutten på jord. Høyden av smerte var når leken gikk i stykker, den verste gråten var når man ramlet å skrapet opp kneet og den største redselen var for monsteret under senga. Nå, når man er eldre er drittsnakk hverdagsprat, man kysser alle på kinnet og kjærlighet har blitt sårere. Høyden av smerte var når man ikke fikk viljen sin, den verste gråten er når ens venner plutselig ut av det blå sviker en og den største redselen er å miste dem man elsker mest!

    • Mine nyttårsfortsetter  Blogge mer. Jeg har vært utrolig sløv med bloggingen dette halvåret, men i år føler jeg er "året til å bli en flink blogger" hvis dere vet hva jeg mener. Jeg har fått motivasjonen tilbake og om det er noe dere vil jeg skal blogge om er det bare å si fra.

  Bli flinkere på skolen. Jeg har ikke vært noe spesiel fan av skolen og blir det aldri, men må skjerpe meg dette året. Jeg er en person som venter med å gjøre lekser og pugge til prøver i siste liten, men må bli mye flinkere i år. Jeg håper 2013 blir et bedre skoleår enn i fjor, og skal hvertfall gjøre mye for å få bedre karakterer!

  Ha egne meninger. Jeg tenker veldig ofte hva folk tenker om meg, og det er noe jeg må slutte å bry meg om! Dette året må jeg begynne å ha egne meninger og ikke bry meg om hva andre folk tenker.  Få drømmekroppen. Jeg har hele tiden sagt til meg selv at jeg skal bli bedre på å trene og få bedre form, men det skjedde ikke i fjor så det må jeg bli bedre på.

  Mindre negativ, mer positiv. Dette året skal jeg forandre personligheten min og bli mer positiv enn jeg var i fjor.  Spare penger. Jeg er den typen som bruker opp alle pengene mine på klær og det må jeg slutte med! Jeg skal begynne å spare slik at jeg finner èn ting som jeg skal kjøpe når jeg har spart opp penger.

  Har dere noen nyttårsfortsetter?

 • "Du er alltid så positiv"  "Du er alltid så positiv. Jeg blir glad når jeg leser bloggen din, men jeg lurer på: har du aldri en dårlig dag en gang i blandt? Og hvordan har du det nå for tiden?Jeg hadde blitt veldig glad hvis du ville svart på dette. Jeg digger bloggen din og leser den ofte :) "

  Dere skriver utrolig mange fine kommentarer for tiden og dere skal vite jeg setter utrolig stor pris på alle sammen! Denne kommentaren fikk jeg i går og nå tenkte jeg å svare på den. Jeg har det veldig bra for tiden og stortrives med herlige bestevenner som alltid er der for meg. Dagene flyr avgårde med skole, venner og lekser, og snart er det jul så kan si meg fornøyd med livet mitt. Ja, jeg har dårlige dager jeg også hvor jeg utestenger alt og alle, men det er ikke alltid jeg føler for å dele det på bloggen. Faktisk har jeg ikke noe lyst å skrive om dårlige dager siden jeg vil ha en blogg som er positiv! 

 • She looks so happy, right?
  She looks so happy, right? Telling jokes, smiling, having a great time and.. Dying inside. She's hurt. And tired. Tired of all the drama, tired of all the drama, tired of not being good enough, tired of life. But she dosen't want to look dramatic, weak and attention seeking. So she keeps it all inside. Acts like everything's perfect but cries at night. So everybody thinks that she's the happiest person they know. That she has no problems and her life is perfect. If only they knew the truth...
 • hits