Nanna -

Tips til myke lepperNå for tiden bruker jeg utrolig mye leppepomade fordi leppene mine tørker ut i sola. Det er ganske irriterende, men etter jeg begynte å bruke lypsyl har det heldigvis blitt mye bedre! Første gangen jeg så lypsyl på butikken var jeg veldig i tvil om jeg skulle kjøpe det eller ikke, rett og slett fordi jeg trodde den var for billig til å være bra. Men jeg ble positivt overrasket og den har nå blitt en stor del av hverdagen min; haha, det høres kanskje teit ut, men jeg bruker den så og si hele tiden! For de som er interresert kan den kjøpes på matbutikken, altså trenger man ikke å dra til en helsebutikk for å få tak i den. Den koster rundt 29 kr. og har i tillegg et utrolig søtt design.

 • DIY: Personlig sparebøsse  Jeg skal til Tyrkia i september og derfor må jeg spare penger, så nå tenkte jeg å dele et tips med dere. Jeg lagde min egen personlige sparebøsse som ikke kan åpnes før jeg ødelegger den, og den skal selvfølgelig ikke åpnes før Tyrkia. Jeg kjøpte en coca cola sparebøsse på Søstrene grene og dekket den med masse bilder av delfiner og Tyrkia, det gir masse inspirasjon til å spare penger og du kan lage den slik du ønsker den skal se ut. Det er utrolig enkelt å lage og det blir kjempe fint!

  Det eneste du trenger er en sparebøsse, lim og bilder.

  Hva synes dere? 

 • Anbefaling: Egyptian Magic cream  Nå tenkte jeg å skrive om et produkt som jeg fikk i posten på mandag. Det var mange som lurte på hva det var, men ingen av dere klarte å gjette hva det var. Jeg har vært så heldig å få lov til å teste ut Egyptian Magic cream fra biggreensmile, du kan kjøpe den her til 339,- Jeg er utrolig fornøyd med kremen, og huden ble kjempe myk etter en stund.

  Egyptian Magic cream er 100 % naturlig og den gjør huden utrolig myk og glatt, den har hvertfall blitt et "må ha" produkt for meg. Den er perfekt om du ønsker å få bort kviser på få dager, og anbefaler alle som ønsker en myk, glatt og feilfri hud å kjøpe den. Noen av bruksområdene for Egyptian magic cream: 

  • Hjelper mot eksem og om hud, den kan også brukes som massasjekrem.
  • Lindrer og mykgjøre leppene.
  • Strekkmerkekrem.
  • Fjerner kviser ganske kjapt, og reduserer arr.
  • Mykgjøre negler og neglbånd.
  • Kan brukes på innsektstikk.

  //biggreensmile.com

  Kremen er veldig populær blant kjendiser som Madonna, Kate Hudson osv. Jeg skal i hvertfall fortsette med å bruke den fordi jeg synes den er utrolig bra +++!
  Hvis dere handler for mer enn 250,- kan dere skrive "RABATT" og få 5% rabatt på bestillinger. 

  Du kan besøke hjemmesiden deres på Biggreensmile.no, jeg anbefaler å ta dere en titt!

  Hva synes du om anbefalingen?
  Skal du kjøpe den? 

  //sponset

   

  Forresten har jeg fått ny header, og jeg er utrolig fornøyd! Den er laget av flinke Silja, du kan besøke bloggen hennes her!

 • Tips mot tørr hud  ♥ Hvis du bader for ofte kan huden din bli veldig tørr. Vann tørker ut huden din, så prøv å vær rask i dusjen eller i badekarret.

   Bruk en krem som gir masse fuktighet, det er bra for huden din.

  ♥ Unngå å være i tørre og varme rom for lenge, tørr luft kan føre til at huden din blir tørr og kløende.

   Drikk masse vann hver dag. Fuktighet kommer ikke bare utenpå, men også innenfra.

   Såpe og sjampo bør være PH- neutrale og uten parfyme, det kan irriterer og gjøre huden tørr.

   Vask deg med lunket vann, huden kan fort bli tørr om du bruker allt for varmt vann.

   Bruk ansiktmaske en gang i uka og etterpå ta på fuktighetskrem, da blir huden veldig myk.

  Var det noe dere visste fra før?
  Skal jeg lage flere slike innlegg? 

 • Gjennom en voldtekstmanns øyne  Kom over et innlegg jeg bare måtte lese igjennom, og jeg ber dere vær så snill å gjøre det samme. Det virker kanskje som en veldig lang tekst, men det er utrolig verdt og vite, det var mye jeg ikke visste fra før av! Jeg fant innlegget her, og jeg synes dere burde lese hele teksten. DEL innlegget på facebook slik at mange, spesielt jenter får vite dette.

  Det virker som mange angripere bruker noen taktikker for å komme unna med vold. Ikke mange vet hvordan de skal ta vare på seg selv når de står overfor en slik situasjon. Alle bør lese dette, spesielt alle jenter.

  Tror dette er god info å dele videre ...

   

   Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:


  1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.

  2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

   3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

   4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

   5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

  6] Nummer tre er offentlige toaletter.

  7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

  8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.

  9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

  10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.


  Punkter som vi bør huske:

   1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

   2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

  3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.

  4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

  5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

  6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

  7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.

  Til slutt må du huske disse også ....

  1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

  2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

  3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.
  Ta vare på dere selv jenter

  Hva synes dere om dette innlegget?

   

 • Tips til lengre vipper  Hvis det er noe jeg ønsker akkurat nå er det å få lengre øyevipper og isted fant jeg et tips som jeg tenkte å dele med dere. Hvis du bruker litt vaselin på øyevippene dine før du går å legger deg vil du få lengre og litt sunnere vipper. Jeg synes det høres kjempe smart ut så det skal jeg hvertfall teste ut i dag! 


  Har du prøvd det før?
  Funker det bra?

 • Julegavetips: til venninner  Hva synes dere?

 • HR by Helena Rubinstein  Det var noen lesere som lurte på hvilken maskara jeg bruker til vanlig så det tenkte jeg å svare på nå. Jeg liker veldig godt maskaraen jeg bruker nå fordi den er vannfast, så det går an å bruke når det regner ute eller om man skal bade, dere skjønner tegninga. Den er veldig svart også, jeg har veldig svarte vipper fra før av og da synes jeg det er greit med en maskara som man ser. Maskaraen heter HR av Helena Rubinstein og jeg har den i 01, deep black. Jeg anbefaler alle å kjøpe den om dere ønsker en maskara med volume og lengde.

  Jeg synes maskaraen sitter bra hele dagen og man blir ikke svart oppe eller under øyet. Om jeg ikke husker helt feil koster den 285,- og du kan kjøpe den i ganske mange butikker egentlig.

  Hvilken maskara bruker du?
  Har du prøvd denne maskaraen før, hva synes du? 

 • Tips til neglene dine  Det er viktig å ta vare på neglene sine!

  1. Etter du har tatt på neglelakk kan du dyppe fingrene i kaldt vann i ca. 3 minutter, så tørker de fortere.

  2. På vinteren kan neglene fort bli tørre og flisete hvis du utsetter de for mye kulde. Derfor er det viktig at du bruker vanter og i tillegg smøre de inn i håndkrem ofte.

  3. Det er et must å bruke underlakk før du legger selve neglelakken. Det forhindre misfarging og gir en jevnere overflate, men ikke minst gjør den at neglelakken sitter lengre.

  4. Før du skal legge på neglelakken er det lurt å rulle flaske mellom hendene for å jevne ut innholdet. Ikke rist flasken, da kan du få små bobler i lakken.

  5. Et lag med blank neglelakk gir ikke bare ekstra glans, det styker også manikyren slik at den holder seg lengre.

  Hva synes dere?
  Burde jeg skrive om flere skjønnhetstips? 

 • NewHair  Nå tenkte jeg å anbefale en shampoo og balsam som jeg synes er utrolig bra. Jeg har brukt den i en måned nå og kunne ikke være mer fornøyd. Håret mitt har på en måte blitt frisk igjen og om du har farget håret ditt anbefaler jeg på det sterkeste å begynne å bruke den.

  Om du sliter med veldig tørr hodebunn er den perfekt å bruke. Jeg begynte med den fordi frisøren sa den var veldig bra å bruke ettersom den beskytter hårbunnen mot fargen så den ikke blir tørr. Den er uten olje og kan kjøpes i alle frisør salonger :)

  Etter du har brukt den et par dager blir håret veldig mykt og det er det jeg elsker med den.

  Har du prøvd den før?
  Hva synes du om anbefalingen?

 • Clinique  Jeg tenker å ha en anbefaling hver fredag slik at det ikke hele tiden blir det samme hverdag-innlegg hele tiden, håper det går greit for dere. Denne fredagen skal jeg anbefale foundation og pudder fra Clinique. Jeg bruker det hver dag og kunne ikke vært mer fornøyd.

  Dette er verdens beste foundation, hvertfall i følge meg. Den passer perfekt til alle hudtyper og man kan få den i flere farger. Jeg har min i 06 honey, men man kan få den lysere eller mørkere også. Den gjør slik at huden din blir finere og den holder en hel dag så du trenger altså ikke å ta på nytt hver 5. time for at det skal se fint ut. Denne ser også veldig naturlig ut og "klumper" seg ikke sammen på noen måte.

  Jeg bruker denne i hverdagen og synes den er veldig fin fordi den ikke er så mørk, men liksom grei lys. Jeg bruker den som regel oppå foundation siden man får en penere hud om man bruker foundation først og så pudder (eller solpudder) oppå. Den sitter også veldig naturlig og er fin hele dagen.

  Jeg bruker denne pudder når jeg drar på fester, i bursdag eller noe annet hvor jeg skal pynte meg litt ekstra. Når jeg har på det føler jeg meg sykt brun, men den er veldig mørk (synes hvertfall jeg) og det er en av grunnene til at jeg ikke bruker denne i hverdagen. Men jeg er veldig fornøyd med denne da og bruker den noen ganger på vinteren om jeg føler meg veldig bleik. 

  Hva synes du om anbefalingen? Har du prøvd denne foundation eller pudder før, isåfall likte du den?
 • hits