Nanna -

Nike free run
I fjor fikk jeg de første Nike free run- skoene mine og etter det har jeg ikke brukt noen andre sko på trening. De er utrolig lette og ikke minst deilige å trene i, jeg er helt forelsket i dem Jeg synes de er utrolig fine i tillegg til å være gode å trene med, det er utrolig viktige med gode sko når man trener! Jeg har et par lilla fra før av, men jeg har utrolig lyst på flere. De lyseblå skoene var sykt fine og leopard skoene var nydelige, så begge skoene står øverst på ønskelisten min for tiden.

Hva synes du om Nike free run?

 • Motivasjon til treningen  Nå tenkte jeg å komme med noen motivasjonstips til treningen. I fjor slet jeg veldig med å komme meg på treningen og hadde lite motivasjon. Problemet var ikke å trene liksom, men bare det å komme seg avgårde. Nå har jeg trent på SATS en god stund og motivasjon har vært der fra dag én. Selvfølgelig har jeg dager der jeg ikke orker å trene, men med en gang jeg får på meg treningsklærne føles det mye lettere. Jeg gleder meg like mye hver gang jeg skal på trening, uansett om det er en hard styrkeøkt eller en sykkeltime der jeg vet jeg kommer til å føle at jeg dør minst to ganger.

  Trening har blitt en utrolig stor del av hverdagen min. Jeg trener 4-6 ganger i uka og mellom 1 og 2 timer hver gang, men jeg vet at jeg at motivasjon er viktig. Hvis ikke jeg hadde hatt motivasjonen til å trene, hadde jeg rett og slett ikke kommet meg avgårde på trening!  Siden jeg begynte på SATS har jeg begynt å sette mål for treningen. Jeg setter mål jeg vet jeg kan klare men fortsatt må strekke meg for å klare, da blir jeg skikkelig fornøyd når jeg klarer det og får enda mer motivasjon til å fortsette. Det kan være alt fra å jogge 5 km 3 ganger i uka, dra på 4 gruppetimer i uka eller noe helt annet. Det må konkrete mål og ikke alt for høye mål.

   


  Jeg får mye motivasjon av å bruke fargerike topper i rosa, neon gul og freshe farger. Dette gjør at jeg synes trening blir veldig gøy, og jeg gleder meg alltid til å ta på meg treningsklærne. Jeg synes det er like gøy å kjøpe treningsklær som vanlige klær, spesielt treningstopper. Hvis jeg har lite treningsmotivasjon funker det alltid å kjøpe nye treningsklær, da er motivasjonen tilbake på topp med en gang.


   Tenk på den følelsen du får etter du har trent! Det er lite som slår den følelsen etter en hard treningsøkt.

   Image and video hosting by TinyPic


   Hvis du sliter med å jogge 5 km på tredemølla fordi du synes det er dødskjedelig burde du laste ned nytt musikk. Jeg bruker alltid å høre på musikk når jeg trener alene og jogger på tredemølla, det blir ingen bra økt uten musikk. Tiden flyr avgårde når jeg jogger på tredemølla og plutselig er økten ferdig.

   

  Hva synes dere?
  Vil dere at jeg skal lage flere slike innlegg? 

 • Train like a beast, look like a beauty  Da var det tid for et treningsinnlegg! Jeg tenkte å vise dere treningsklærne og utstyret jeg fikk av mormor og morfar. Jeg ble veldig fornøyd med alt, spesielt pilates ringen. Som dere sikkert ser har jeg lagt til en gif på slutten av innlegget for å vise hva pilates ringen kan brukes til, men tenkte å lage et eget innlegg med øvelser.

  Image and video hosting by TinyPic

 • Work hard  Nå drar jeg straks avgårde på trening. Gleder meg veldig til å komme i gang, føler det er lenge siden sist! Vi hadde langdag på skolen, så kom hjem for en halv time siden. I dag skal jeg fokusere på mage og legger på styrketreningen, selv om jeg hater å trene legger. Det er så innmari slitsom og vondt, hehe. Nei da, skal bli deilig med en ordentlig treningsøkt.

 • Sommer dager  I dag har jeg vært på trening med Linnea og er skikkelig støl etter all styrketreningen. Da jeg kom hjem var det sykt varmt ute så jeg fant fram bikinien og gikk ut på verandaen for å tane. Jeg begynner å få litt farge, men det er laaang vei enda. Det er så utrolig deilig med slike sommer dager, får håper sommeren har kommet for å bli! Nå skal jeg spise middag og etterpå se på Greys anatomy, neste uke blir veldig stress på skolen siden vi har mange framføringer og kanskje noen prøver, så da får jeg ta en rolig kveld i dag.

  Hvordan er været hos deg?

 • Workout wants  Det er så mye fint på nettet av treningsklær og jeg kan bruke flere timer på å sitte på nettet for å se på treningsklær og sitater, føler jeg får enda mer inspirasjon til å trene da. Hvertfall har jeg plukket ut noen nye favoritter som jeg tenkte å vise dere, vurdere å kjøpe singletten med sitatet; Train like a beast, look like a beauty. Den er såååå fin!

  Nå drar jeg på Elixia for å trene med Linnea, det blir kjempe bra. Jeg synes det er bedre å trene styrke med andre enn alene så det blir sikkert en del styrke i dag. I morgen blir det zumba for siste gang på to måneder, har bestemt å ta "sommerferie" fra Elixia i juni og juli nå som finværet har kommet slik at jeg kan jogge ute og trene styrke hjemme. Jeg har så mange planer i sommerferien og når været er så fint er det like greit å ta pause og komme seg ut å jogge.

  1. Singlet her 2. T-skjorte her 3. Joggesko 4. Singlet her 5. Hoodie her 6. Tights her 7. Shorts her 8. Shorts her

  Likte du noen av klærne?

 • Train like a beast, look like a beauty  Våknet klokka ti i dag og dro på Zumba så har ikke hatt tid til å blogge før nå. Jeg har egentlig ganske dårlig tid nå også fordi jeg skal på Xycling nå, skal være der klokka tre. Det blir utrolig slitsom men det er sikkert veldig effektiv så gleder meg veldig.

  Skal du trene i dag?
  Trener du mye? 
 • hits